Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות מערכת במכירה פומבית. מישהו יודע אם כדאי לנסות? או שהם מרמים באיזשהי דרך?

אני לא מדבר על מה שהם כותבים בתור "מחיר מחירון".

אני חושב לקנות בנטאקשן או בוואלה.

פורסם

לא יודע מה יש או מה אין, יש לי חברים שלקחו מציאות, וישנם ששלימו קצת יותר.. (מגוחך אה?)

בכל אופן, עיצה שלי תקרא את התקנון טוב טוב, זה מה שקובע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקשר למחיר זאת לא בעיה כי אני מכיר את המחירים בחנויות. אני מתכוון שאולי הם מושכים אותך שבועיים ואז אומרים לך שאזל ונותנים לך משהו זול יותר כמו שמישהו אמר שעושים בסטריאו פור סייל

פורסם

מרמים לא. למרות שהיה מקרה לחבר שלי שהוא קנה שם דגם מסויים והתקשרו אליו ואמרו לא שהדגם נגמר ואם הוא רוצה שיוסיף עוד סכום לא גדול ויקבל דגם יותר טוב. הוא איים לבטל את ההזמנה ולבסוף הוא קיבל את הדגם היותר טוב באותו מחיר.

לפעמים יש שם מציאות ומחירים טובים. השאלה מה עם האחריות אני ידע שלפעמים קשה להשיג את החנות שנותנת אחריות.

דעתי האישית
כדאי לוותר וללכת על חנות אמינה אפילו אם זה יעלה כמה שקלים יותר.

פורסם

אני ממליץ על מכירות פומביות. מה שצריך זה סבלנות. אני ניסיתי שבועיים עד שהצלחתי לקנות רמקולים בחצי מחיר מאשר בחנות. חשוב לדעת מראש על איזה דגם הולכים. כמה הוא עולה בחנות. וכמה אתה מוכן לשלם עליו ולחשב את דמי המשלוח. יש לציין שלפעמים המחיר ההתחלתי של דגמים מסויימים באתרים מסוימים הוא מחיר המכירה של אותו דגם באותו אתר. נשמע אבסורד אבל זה כך. לכן לך על מכירות שמתחילות רק מ99 שח או 1שח. אני ממליץ על אולסייל.האתר היחידי שיש בו מכירות שמתחילות משקל אחד(לא כול המכירות).את כול מוצרי החשמל לבית קניתי במכרזים במחירים זולים. וקניתי גם למשפחה וחברים. רק סבלנות. ממולץ לקנות לא יותר מ70-60 אחוז ממחיר החנות. עדיף לתת הצעות בדקות האחרונות של המכירה כדי לא להעלות את המחיר הסופי או להשתמש בקניין שזה קונה אוטומטי שיש בחלק מהמכרזים. כך אתה נותן מחיר שלך כדאי לשלם ואתה לא צריך להיות צמוד למחשב כי זה עובד לבד ותקבל דואל אם זכית או לא.

פורסם

קניה במכירה פומבית היא משתלמת אך קח בחשבון שבחלק מהמכרזים יושבים אנשים שמעלים את המחיר בכוונה כך שאל תיכנס לעסק עד לדקה או שתיים לפני הסיום ... בהצלחה:-)

• תוכן חדש...