Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להשתדרג לסמארטפון, אני לא מתכוון להחליף מכשיר כל שנה אז חשבתי ללכת על הגלקסי החדש (או אולי לחכות לאייפון 5?:?: )

אני לפני טיסה לבלגיה כך שיש לי אופציה לקנות את המכשיר בארץ, בחו"ל או בדיוטי פרי (בארץ או בבלגיה).

בעלי הניסיון שביניכם,

- איפה הכי זול/כדאי/משתלם לקנות את המכשיר?

- האם יש חסרונות לקניית מכשיר בחו"ל(אחריות? עברית?)

- האם יש בעיות שאני צריך להיות מודע אליהן?

תודה!:-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחבר שרכש בברלין, בחו"ל זול משמעותית.

לגבי העיברית, היא כבר מוטמעת במכשיר.

לגבי אחריות אין לי מידע לצערי.

מתחדשת*

פורסם

בגרמניה המכשיר עולה כ550 אירו שיוצא כ2600 ש"ח, מאמין שבבגליה שנמצאית במרחק יריקה המחיר יהיה פחות או יותר זהה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
בגרמניה המכשיר עולה כ550 אירו שיוצא כ2600 ש"ח, מאמין שבבגליה שנמצאית במרחק יריקה המחיר יהיה פחות או יותר זהה.

יש רשתות מומלצות שבהן כדאי לקנות?

פורסם

בברלין:

media market

קניון alexa

אלכסנדר פלאץ'

בשבוע שעבר המחיר שם היה כ- 570 יורו שמהם תקבל בשדה התעופה החזר חלקי על המע"מ (סדר גודל של 50 יורו, אינני זוכר במדויק את טבלת סכומי ההחזר).

פורסם

מי שמפחד מרכישה בחו"ל באילת אפשר להשיג את המכשיר ב-3000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בברלין:

media market

קניון alexa

אלכסנדר פלאץ'

בשבוע שעבר המחיר שם היה כ- 570 יורו שמהם תקבל בשדה התעופה החזר חלקי על המע"מ (סדר גודל של 50 יורו, אינני זוכר במדויק את טבלת סכומי ההחזר).

ואוו איך אני משיג את ההחזר הזה? למי אני ניגש?:?

מישהו יודע אם בבלגיה אנחנו מדברים על אותם מחירים? מישהו מכיר רשתות או חנויות שאפשר שכדאי לקנות בהן?

פורסם

הנה המחיר ב media markt גרמניה:

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S-III-wei%C3%9F-GT-I-9300,48353,365283,290367.html

לגבי ההחזרים בבלגיה אני לא בדיוק יודע, אבל הנה אחד מהמסמכים שיש ברשת לגבי זה:

http://koba.minfin.fgov.be/commande/pdf/folder-refund-vat-2011.pdf

עריכה:

שמתי לב שיש media markt גם בבלגיה(כחלק מהרשת). אם זה אותו השירות ואותו המחיר, מאוד מומלץ.

ואם אתה רוצה לקבל את הזיכוי מע"מ, תצטרך לבקש בסניף גם מעטפה עם כל מיני טפסים שצריך להחתים אח"כ בשדה תעופה(נראה לי שזאת אותה הפרוצדורה כמו בגרמניה)

פורסם
איפה ראית אותו ב 650$ ? בבסט-ביי הוא נמכר ב 850$ וזה עוד לפני המע"מ.

בגרמניה הוא עולה 590 אירו.

בניו יורק בטיימס סקוור יש דוכן של סמסונג שמוכר את ה-S3 ב600$ + מיסים (שזה עוד 53.25$)

סה"כ כולל מיסים 653.25$

יש גם באמזון ואפשר להזמין למלון.

פורסם
ואוו איך אני משיג את ההחזר הזה? למי אני ניגש?:?

מישהו יודע אם בבלגיה אנחנו מדברים על אותם מחירים? מישהו מכיר רשתות או חנויות שאפשר שכדאי לקנות בהן?

זה די פשוט, אבל צריך להבין את הכללים ולשמור עליהם.

1. במעמד רכישת הפריט אתה צריך לבקש בקופת בית העסק tax free, אם תשלם במזומן יתנו לך טופס ידני ואם בכ"א - תקבל טופס אלקטרוני שדומה לסרט קופה, על גבי הטופס מצויין גובה ההחזר הכספי המגיע לך.

2. בטפסים שקיבלת תמלא - עוד לפני שתגיע לשדה התעופה - מס' דרכון, שם וכתובת מדוייקת.

3. במועד החזרה גש בשדה התעופה לדוכן המכס (פועל סביב השעון 24 שעות ביממה) ובקש את חותמת המכס על הטפסים שקיבלת בחנות.

המוכס יבקש לראות את: כרטיס הטיסה שלך (האלקטרוני שהדפסת בארץ - אין צורך בכרטיס העלייה למטוס) ובמקרים מסויימים את הפריטים עצמם (כדי לוודא שהם יוצאים אל מחוץ לתחומי האיחוד האירופי), בד"כ פריטים זולים ופריטי לבוש לא יעניינו אותו, כשמדובר בטלפון אז תרשה לי להמר שהוא ידרוש לראות את הפריט.

4. עם הטפסים החתומים גש לקופה שנמצאת בסמוך, תוכל לקבל את החזר המס שמגיע או במזומן ליד או בזיכוי כרטיס האשראי שלך (אופציה מועדפת עלי שכן היא חוסכת את הטרטור שבהמרת המזומן לש"ח והפקדתו בבנק).

5. בשונפלד ברלין הקופה פועלת בין השעות 8.00-18.00 ואם פיספסת את שעות הפעילות שלה יש שם תיבת דואר שבה תוכל להפקיד את הטפסים וללקבל את ההחזר בכ"א, במקרה כזה חשוב לוודא שהטפסים מולאו כשורה ושיש חותמת מכס על גבי כל אחד מהם.

תתחדש.

פורסם
זה די פשוט, אבל צריך להבין את הכללים ולשמור עליהם.

1. במעמד רכישת הפריט אתה צריך לבקש בקופת בית העסק tax free, אם תשלם במזומן יתנו לך טופס ידני ואם בכ"א - תקבל טופס אלקטרוני שדומה לסרט קופה, על גבי הטופס מצויין גובה ההחזר הכספי המגיע לך.

2. בטפסים שקיבלת תמלא - עוד לפני שתגיע לשדה התעופה - מס' דרכון, שם וכתובת מדוייקת.

3. במועד החזרה גש בשדה התעופה לדוכן המכס (פועל סביב השעון 24 שעות ביממה) ובקש את חותמת המכס על הטפסים שקיבלת בחנות.

המוכס יבקש לראות את: כרטיס הטיסה שלך (האלקטרוני שהדפסת בארץ - אין צורך בכרטיס העלייה למטוס) ובמקרים מסויימים את הפריטים עצמם (כדי לוודא שהם יוצאים אל מחוץ לתחומי האיחוד האירופי), בד"כ פריטים זולים ופריטי לבוש לא יעניינו אותו, כשמדובר בטלפון אז תרשה לי להמר שהוא ידרוש לראות את הפריט.

4. עם הטפסים החתומים גש לקופה שנמצאת בסמוך, תוכל לקבל את החזר המס שמגיע או במזומן ליד או בזיכוי כרטיס האשראי שלך (אופציה מועדפת עלי שכן היא חוסכת את הטרטור שבהמרת המזומן לש"ח והפקדתו בבנק).

5. בשונפלד ברלין הקופה פועלת בין השעות 8.00-18.00 ואם פיספסת את שעות הפעילות שלה יש שם תיבת דואר שבה תוכל להפקיד את הטפסים וללקבל את ההחזר בכ"א, במקרה כזה חשוב לוודא שהטפסים מולאו כשורה ושיש חותמת מכס על גבי כל אחד מהם.

תתחדש.

תודה רבה.

גיליתי שיש Media Market גם בבריסל, המחירים שהבאתם אינטרנטיים אבל אני מניח שזה יהיה די קרוב.

פורסם

אני גם טס לברלין בקרוב וחשבתי לקנות את המכשיר שם.

אבל ראיתי שביד 2 כבר מוכרים מכשירים חדשים מהקופסא ב 3000 אז בשביל 150-200 אין מה להסתבך.

• תוכן חדש...