Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רדיו דיסק במשך שנה+ של פיליפס CEM5000, סבבה לגמרי עם עיצוב חמוד, מספיק לי. אתמול בלילה ואני קולט שהאור שלו מהבהב, עכשיו רציתי לדעת אם יכול להיות שמצבר גורם לזה?.

פורסם

יכול להיות. סביר יותר להניח שזה קשור לאלטרנטור.

היום בלילה תבדוק שוב, אבל הפעם תבדוק אם גם אורות אחרים מרצדים לך ברכב - תאורת פנים, אורות דרך, אורות חניה, אור של תא ככפות, פנסי ערפל או כל מנורה אחרת שאינה מנורת לד, קסנון או פלורסנט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי מה שאני זוכר אין הבהובים אחרים באורות כרגע, אבל מצד שני אני יודע שבדרך כלל הבהובים (וברור שגם ברדיו דיסקים) זה קשור לחשמל הרכב, אבל אולי הבעיה ברדיו דיסק עצמו, ואם הבעיה בו, מה בדיוק הבעיה שאור מהבהב?.

ויש לי לדים באורות חנייה, בפנים הרכב ובלוחית רישוי, אם זה לא פסיכולוגי שתיהם התחלשו עם הזמן.

פורסם

גם אצלי זה היה פעם.

אתה כנראה משתמש בהגברה של הרדיו דיסק להגביר 4 רמקולים (משתמש בכל היציאות הגברה שלו)

ברגע שאתה בווליום גבוהה ויש מכות באסים לרמקולים הרדיו דיסק מהבהב.

מה שאתה יכול לעשות זה או להנמיך ברדיו דיסק את הווליום או לקנות מגבר פשוט.

לגבי כמה זה מזיק לרדיו דיסק אין לי מושג.

פורסם
לפי מה שאני זוכר אין הבהובים אחרים באורות כרגע, אבל מצד שני אני יודע שבדרך כלל הבהובים (וברור שגם ברדיו דיסקים) זה קשור לחשמל הרכב, אבל אולי הבעיה ברדיו דיסק עצמו, ואם הבעיה בו, מה בדיוק הבעיה שאור מהבהב?.

ויש לי לדים באורות חנייה, בפנים הרכב ובלוחית רישוי, אם זה לא פסיכולוגי שתיהם התחלשו עם הזמן.

אם יש עוד אורות שמהבהבים באותו הקצב - הבעיה חשמלית ברכב.

אם אין עוד אורות שמהבהבים - הבעיה קשורה למערכת שלך.

אני מניח שלא החלפת את כל הנורות ללדים. אחת בטוח נשארה רגילה. לוח השעונים? התאורה של המאפרה? תאורת ה"מונית" על הגג?

פורסם

כן, צודק, בסך הכל יש לי לד במקום המנורה הכתומה שמאירה את סלון הרכב, וכל השאר אמרתי בלוחית רישוי ובאורות החנייה, ממש לא הרבה וכן כל השאר מקוריים ולפי מה שאני יודע הם לא מהבהבים.

אני גם לא מיהרתי לחשוב שזה בעיה של מצבר\אלטרנטור פשוט האינסטיקט אומר שכשיש הבהובים של כל אור באוטו זה יכול ולא בטוח להיות קשור למצבר\אלטרנטור.

אז אם הבעיה ברדיו דיסק, יש איזשהו פתרון נגד דבר כזה?הרדיו דיסק הזה ממש לא מוצלח מבחינת אור, ביום שמשי כמעט ולא רואים כלום.

פורסם

ההבהובים הם לפי קצב המוזיקה? סל"ד המנוע? לא קשורים לכלום?

אם רק הרדיו מהבהב (ושווה שתבדוק את זה שוב בצורה ודאית לפני שאתה מאשים את הרדיו שלך) - תבדוק שקו המתח לרדיו שמן ובריא. ייתכן שהוא סובל מנפילות מתח תחת עומס שגורמות להבהובים.

אבל אם אתה רוצה להחליף את הרדיו ורק מחפש סיבה, אולי כדאי שישר תיגע לעניין התקציב ותחסוך לנו את הסחור סחור :wink:

פורסם

לא, אין טעם להחליף כרגע, אני לא הולך סחור סחור (:

ואני אבדוק את מה שאמרת- תודה רבה.

האמת היא אבל שלא כל הזמן הוא הבהב, יש לו הפסקות קטנות לכמה שניות ואז שוב, וזה היה בשמיעת רדיו ולא עם דיסק און קי לשמיעת מוזיקה או משהו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז האור ברדיו דיסק ממשיך להבהב. בעיקרון שמתי לב שבצהריים זה לא ככה אבל בערב כן, אבל לדעתי זה בגלל שאני לא רואה בגלל השמש.

אין הבהובים באורות הרכב כרגע, מה זה יכול להיות?יש לי סיבה לחשוש?.יש לי גם תקלה במערכת בעיקר כשאני סוגר חלונות קדמיים לגמרי, אז שומעים חרחורים במערכת ולפעמים זה משתנה מצד לצד, 96 אחוז רק כשהחלונות סגורים וכשאני מגביר קצת זה די נפתר!(יש לי מגבר).

אודה לעוזרים.

• תוכן חדש...