Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר נסעתי לעשות טסט לרכ והתגלו שתי בעיות:

1) רמת ה-CO הייתה קצת גבוהה-0.23 כאשר לפי הטסטר תקין זה עד 0.2, הוא הציע לי להחליף פלאגים ולהימנע מלשים תוספי דלק כי לטענתו זה יותר מזיק ממועיל ורציתי לשמוע את דעתכם כיצד לטפל בבעיה.

2) עוד בעיה שהתגלתה היא שהיה הבדל בעוצמת בלימה של קצת יותר מ 1% בין צד ימין לשמאל מקדימה, רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם זה משהו קריטי? על הרכב הורכבו לפני שנה, ארבע בולמים חדשים מקוריים של פיג'ו וארבע צמיגים חדשים של CONTINENTAL CONTI PREMIUM.

תודה לעוזרים :)

פורסם
שלום לכולם,

היום בבוקר נסעתי לעשות טסט לרכ והתגלו שתי בעיות:

1) רמת ה-CO הייתה קצת גבוהה-0.23 כאשר לפי הטסטר תקין זה עד 0.2, הוא הציע לי להחליף פלאגים ולהימנע מלשים תוספי דלק כי לטענתו זה יותר מזיק ממועיל ורציתי לשמוע את דעתכם כיצד לטפל בבעיה.

2) עוד בעיה שהתגלתה היא שהיה הבדל בעוצמת בלימה של קצת יותר מ 1% בין צד ימין לשמאל מקדימה, רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם זה משהו קריטי? על הרכב הורכבו לפני שנה, ארבע בולמים חדשים מקוריים של פיג'ו וארבע צמיגים חדשים של CONTINENTAL CONTI PREMIUM.

תודה לעוזרים :)

1) רמת הCO המותרת היא 0.3 ולכן עם תוצאה של 0.23 היית צריך לעבור את הטסט.

2) הבדל בעוצמת הבלימה של 1% הוא תקין לחלוטין. גם כאן היית צריך לעבור את הטסט.

לא ברור מה רצה ממך הבוחן בטסט, אולי אתה טועה במספרים?

פורסם

האמת כן עברתי את הטסט,

הבוחן פשוט ציין בפני את שתי הדברים הללו ואמר שלמרות זאת הוא מעביר אותי, ולכן הסקתי שיש איזשהיא בעייה והבוחן פשוט קם על רגל ימין היום.

ד.א על הטופס שקיבלתי ממכון הטסטים רשום שערך תקין של CO הוא עד 0.20.

עוד שאלה העם זה נכון לגבי מה שהוא אמר לגבי תוספי דלק, כדאי להימנע מהם?

תודה

• תוכן חדש...