Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אחי מתלבט אם להחליף את הרכב או לא, קחו בחשבון שהרכב לא עשה הרבה ק"מ ב-4 שנים, זהו דגם הונדה אקורד 2008 אוטומט עם מנוע 2 ליטר ו-154 כ"ס (כפי שהיה בזמנו, לא היום כמובן) והוא שוקל להחליף אולי.

במידה וכן, לאיזה רכב הייתם ממליצים לו לעבור שלא יירד ברמה כמובן אך גם לא ישלם יותר מידי.

אשמח להצעותיכם, אני הצעתי לו את A3 החדשה עם 1.8 טורבו 180 כ"ס, 2 הזרקות דלק ומנוע קל יותר אבל היא יקרה קצת בשבילו עם מחיר התחלתי של 180,000.

תודה לכולם.

פורסם

האקורד גדולה ומרווחת, הA3 קטנה ממנה משמעותית.

מה הצרכים והדרישות שלו בנושא הזה?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
האקורד גדולה ומרווחת, הA3 קטנה ממנה משמעותית.

מה הצרכים והדרישות שלו בנושא הזה?

יש לו משפחה זה נכון, אבל אני חושב שבא לו רכב שלא נופל מהאקורד מבחינת "ביצועים", מנוע וכו' אבל אני חושב

שגם מרווח חשוב לו. (ביצועים כמובן לא של רכב ספורט וזה די ברור, הכוונה שיהיה רכב שלא ייפול מאקורד מבחינת אמינות, חוזק ואיכות מנוע וכדומה, אני מאמין שאתם מבינים אותי. אוטו שייסע ולא יזדחל כן? שיהיה קצת כוח להנות ממנו).

בכל אופן, תרשמו כל מה שנראה לכם, אני כבר אעביר לו.

תודה!

פורסם

רכב שיסע מהר יותר בקו ישר מאקורד 2.0 זאת לא משימה ממש קשה בתקציב המדובר.

אתה חייב להיות יותר ספציפי,בנוגע גודל הרכב,נסועה שנתית,נוח?,מתנהג?אוטומט?וכו.

Porsche 944 turbo

פורסם
רכב שיסע מהר יותר בקו ישר מאקורד 2.0 זאת לא משימה ממש קשה בתקציב המדובר.

אתה חייב להיות יותר ספציפי,בנוגע גודל הרכב,נסועה שנתית,נוח?,מתנהג?אוטומט?וכו.

שמע, מצד אחד אתה אומר אין בעיה בתקציב המדובר ומצד שני אתה לא מביא לי רכב אחד.

תן לי רכבים עם מנוע טוב יותר מהאקורד 2008, גיר אוטומט, לא תקציב של 180,000 כי זה יקר, מה זה נוח? אתה מכיר מישהו שרוצה להרגיש כל מכה? דבר איתי רכבים משפחתיים כמו שצריך, אני חושב שהשאלה היתה ברורה. גם אם היא לא כל כך מספיקה תנו רכבים אני כבר אעביר הלאה והוא יחליט.

תודה,

• תוכן חדש...