Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי אימפרזה 97'.

שבוע שעבר נסעתי עם מישהו עם אימפרזה כמו שלי, רק שאצלו פאנל המזגן היה מואר.

קינאתי. עוד באותו יום הוצאתי את הפאנל ואת הנורות השרופות במטרה לשים חדשות.

2 שאלות לי אליכם.

1. ישנן שתי נרות שמאירות את כל האזור ואחת בכפתור הa/c שאותה לא הצלחתי להוציא. איך אני עושה זאת?

2. הנורות היו עטופות בפלסטיק ירוק, לתאורה ירוקה של הפאנל (איזו אבחנה..:wink:) ואני השגתי נורות רגילות. איך אפשר להפוך אותן לירוקות?

נ.ב: חיפשתי במנוע החיפוש, לא מצאתי תשובה:cry:

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם

לד לא יפזר טוב את האור, עדיף להישאר עם נורות להט רגילות.

יש צורך בקילוף עדין של הכיסויים מהנורות הישנות והלבשתם על הנורות החדשות. לחילופין אני מאמין שכל מכון ספידומטרים ישמח לתת \ למכור לך כמה כיסויים שתרצה.

אם ברצונך להחליף את הנורה במתג ה AC יש לפרק את המפסק בכדי להגיע לנורה שבפנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יצא לי לקרוא על שיטה מעניינת בפורום אחר. השיטה היא לשייף מעט את הנורות עם נייר ליטוש ואז לצבוע עם טוש מרקר בצבע הרצוי. היו שם גם תמונות של התוצאות ואכן יצא יפה.

פורסם

עדיף לפתוח ולראות את סוג הנורא לא בכל רכב זה T5 .

יש רכבים שזה נורות לד הפשוטות ובחלק מהנורות שם כן צריך T5 עדיך לפתוח ולראות בעצמך.

אם תעלה תמונה לפה של זה פתוח נוכל לעזור לך בקלות רבה יותר.

פורסם

תודה רבה לכולכם.

היום הצלחתי להשיג "קונדומים" שמתלבשים על הנורות. אמנם הם בצבע אדום ולא ירוק כמו במקוריות (שהתקלפו ברובם עוד לפני שניסיתי להוציא את הנורה מבית הנורה) אבל זה דוקא יכול להיות מגניב.

אם ברצונך להחליף את הנורה במתג ה AC יש לפרק את המפסק בכדי להגיע לנורה שבפנים.

איתמר.

אני אנסה שוב להגיע אל נורת הA/C ולפרק אותה, תודה רבה!!

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם

גם אם זה מאוחר, עדיין, אולי אחרים יפיקו תועלת:

לא רק נורות, גם עדשות ("בקליות") של פנסים אחוריים אפשר לצבוע אם צבעי זכוכית.

ככה עברתי שנים טסטים עם הסוסיתא 12 שהיתה לי, שהבקליות של הפנסים האחוריים, שלא ניתן להשיג חדשות, עד כמה שאני יודע היו דהויות (בפועל שקופות) לחלוטין. - שתי שכבות של צבע זכוכית, כתום לאיתות ואדום לשאר, והפנסים כמו חדשים.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...