Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כתבתי בהתחלה שאני רוצה סאב שישלים את הקומפוננט, לא עוצמתי ורועש, אלה איכותי ומדיוק.

אין לי הרבה ידע בתחום, לכן אני מבקש תגובות לגבי סאבים מסויימים וסומך על אנשים שיגידו שסאב מסויים הוא איכותי ולא יותר מזה, אני לא שואל איך הסאב נישמע למישהו אחר. ואין לי הרבה זמן בשביל לטייל ולשמוע סאבים, וסאב טוב זה סאב טוב, אז זאת הכוונה בעצם.

תודה.

פורסם
מה זה בכלל יותר טוב? יותר מהיר? יותר רך? יותר מדוייק? מה הפרמטרים להשווה? והתגובות כמו יש לי את הסאב והוא פצצה שווה לתחת. סליחה. כי פשוט לא שווה כלום. אתה זה שמשלם ואתה זה שישמע את הסאב. אז תחפש קצת זמן ולך לשמוע כמה סאבים.

+1

זה לא יום לימודים ארוך לך למתקין תבחר סאבים לפי מפרט המערכת שלך ותתחיל לחבר אותם עד שתאהב אחד מהם.

סיפור של חצי שעה גג.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

הבעיה היא שאני רוצה ללכת על יד 2, ולרוץ לחפש אצל מתקינים שונים סאבים זה יסתכם באפילו יותר מיום נראה לי.

עדיף לי פה לקבל דעה (ועוד פעם לגבי איכות ודיוק הסאב ולא לגבי הוא נשמע) לדעתי בדיוק בשביל זה הפורום קיים.

אז אני אשמח לקבל חוות דעת על HERTZ ES300 ועל VEGA HED12, נראה לי שני אלה מעל כל מה שציינתי קודם.

תודה מראש ! (ולא לכעוס בבקשה, כן אין לי ידע מה לעשות, אני לומד ממכם)

פורסם

אם באיכות ודיוק אתה חפץ ההרץ זה הדגם הנורמלי היחיד שמנית עד עכשיו.

ושוב עדיין עדיף לך לבזבז יותר מיומיים אפילו בחיפושים אצל מתקינים כדי שתקבל מה שאתה רוצה ולא תוציא כסף בלי סוף כאשר תהיה לא מרוצה ותישאר במרדף אחרי הטוב יותר.

פורסם

עדיף לי פה לקבל דעה (ועוד פעם לגבי איכות ודיוק הסאב ולא לגבי הוא נשמע)

יותר חשוב שאתה תהנה מהמערכת, ולא מה אחרים חושבים. חשוב שתאהב את מה שאתה שומע.

לענייננו, ההרץ מאוד מומלץ, משתלב יפה במערכות, ויחסית מדוייק.

בהצלחה:wink:

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

שלום רב,

ההרץ הוא סאב לא רע בכלל, אבל קיימים מותגים נוספים לא פחות טובים ולרוב במחירים טובים יותר מההרץ

לכן אני ממליץ לך בחום לגשת למתקינים ולבקש לשמוע מספר סוגים של סאבים ואז להחליט.

לא לקנות מותג בגלל שהוא מותג אלא משהו שיתאים לאוזן שלך ולרכב שלך.

בהצלחה

פורסם

כמו כן יש המלצות על dls, לגבי המלצות. אתה יודע מי ממליץ לך? מה הנסיון שלו? פורום זה טוב להרחבת אופקים, אבל ישנם המון אנשים פה שהם לא יודעים על מה הם ממליצים בכלל. בנו מערכת על המלצות ואחרי חודשיים ממליצים. אז אני לוקח המלצות, בודק ומחליט לבד. בגלל זה לרוב אנשים עם ידע נזהרים עם המלצות, כי רק אתה יכול לדעת מה נשמע לך טוב

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...