Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב טוב וחסכוני (מעדיף עד שנת 2009)

אני נוסע בממוצע 120 ק"מ ביום ואני צריך רכב שמצליך לסחוב בעליות.

שמעתי דברים טובים על הטויוטה פריוס 1800.

יש למישהו עצה לרכב טוב?

פורסם

הבנתי שכדאי להתרחק מהרכבים ההיברידים של הונדה בגלל שבמצב עמידה (בפקק) המזגן לא עובד ויש בעיית ה IMA.

כרגע מצאתי רק את הפריוס אבל היא יקרה, למישהו יש המלצה אחרת?

פורסם

אני חושב שבשביל צריכת דלק של פריוס תצטרך או דיזל (מה שאומר גם אולי ידני?) או רכב מיני-מיני כזה (אלטו, 107 ושאר קופסאות).

אני במקומך הייתי קונה רכב מנהלים\משפחתית, שם לו מערכת גז ושלום על ישראל. צריכת דלק בהשוואה לבנזין של 1/20 ומעלה מחוץ לעיר. אם חשבוה לך נוחות תבדוק אולי C4 או C5, אולי אפילו פיג'ו 407 או שברולט מאליבו אם בא לך להתפרע. בכל אלה אתה יכול להתקין מערכת גז ולהנות מרכב שלא ישבור לך את הגב בנסיעות הארוכות וייתן לך על גז צריכת דלק כמו של הקופסאות הקטנות. לשיקולך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...