Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שיהיה בסביבות ה 20k שאני יוכל לנסוע איתו ללימודים ( אני סטודנט ) , אני צריך רכב קטן שלא אוכל הרבה דלק אבל שגם יראה טוב ושיסע טוב.

חשבתי על הפגו 206 xs מנוע 1600 3 דלתות. רציתי לקבל חוות דעת על האוטו , אם האוטו אמין , איך הנסיעה איתו , מה הצריכת דלק שלו והאם הטיפולים יקרים .

תוודה רבה לעוזרים

פורסם

אני באופן אישי מאוד אוהב את המותג פיג'ו. כבר בגיל צעיר אהבתי את דגמי 403, 404, 504, 304, 305, 505, 205 ועוד ועוד.

גרסת 1.6 אקס.אס היא מכונית מאוד מעניינת.

אני מבין שאתה רוצה גיר רגיל, כך תוכל גם ליהנות מאופי ספורטיבי משהו של הרכב.

קניה טובה לדעתי, כל עוד הרכב תוחזק היטב, לא עבר התעללות בידי בעלים קודמים (מן הסתם צעירים), תקנה רק אקזמפלר שלא היה מעורב בתאונה, שלדה נקיה וכו'.

בהצלחה

פורסם

תוודה רבה על העזרה , עוד דבר קטן ששמעתי על הפגו זה שיש להם הרבה בעיות עם החשמל ברכב , ושהרכב עצמו הוא לא נחשב כרכב אמין . רציתי לשאול אם זה נכון או שזאת עוד אחת מהשמועות ?

• תוכן חדש...