Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הבעיה: אני לוחץ על הצופר והוא לא עובד.רק בזוית מסויימת הוא עובד לי.

אחרי "שפתחתי" את הכיסוי להגה,אני רואה שיש שם 4 קפיצים בעיקרון שאמורים לעבוד כשאני לוחץ על הצופר,אבל רק אחד מהם עובד.

להלן תמונה (לוקח כמה שניות לקלוט את התמונה של ההגה ללא הכיסוי..אגב,סימנתי באדום את הקפיץ שעובד. כל ה3 האחרים לא עובדים)

http://up354.siz.co.il/up3/a5zzngd3ejmn.jpg

מה ואיך אני יכול לתקן את זה ? האם אני אמור להחליף את כל ההגה? כי די מעצבן כשאני בא לצפור וזה פשוט לא עובד ואני לא מוצא את הזוית הזאת בקלות תוך כדי נהיגה,כשההגה מסובב..

אני חשבתי על פתרון יצירתי,לקחת קרטון/פלסטיק ולנסות לחבר את זה לקפיץ שעובד וכך זה יעבוד לי תמיד כשאלחץ גם במרכז ההגה. האומנם? יש לכם רעינות אחרים מה ואיך אני אמור לתקן את זה?...

פורסם
מה הבעיה בשאר? מדובר במגע פשוט. וודא שיש מגע וזהו.

אז זהו,שגם אם יש מגע זה לא עובד..ניסתי את שלושתם והם לא עובדים.

לטענת החשמאלי שלי (ששאלתי אותו אגב טיפול עשרת אלפים) הוא אמר לי שאולי צריך להחליף הגה וזה 500 שקל..

פורסם

סלח לי על המילה אבל יש לך חשמלאי מפגר, הוא לא יודע מה הבעיה אז כמו רוב בעלי המקצוע

הוא חושב על הפיתרון הקיצוני ביותר.

הבעיה שלך תעלה במקרה הטוב 50 ש"ח במקרה הרע 100 ש"ח.

מעל הX מברזל שנותן את המגע ל+ ומפעיל את הצופר יש מכסה.

מכסה פלסטיק דק ולבן, הוא בא כיחידה אחת עם כל החיפוי פלסטיק (הלבן) של ההגה.

אתה יכול לעשות סוג של קומבינה אבל אם אין לך את המכסה הלבן (שאצלך הוא שבור חשוב לציין!) אז זה לא יהיה פיתרון רציני.

גש לפרוקייה ותקנה את כל החיפוי הנ"ל יחד עם המכסה - זה בא כיחידה אחת.

אני שלמתי בזמנו על כל החיפוי פלסטיק + הכיסוי 50 ש"ח ואפילו ממש התלהבו להרכיב לי למרות שזה היה מיותר :lol:

בהצלחה!

פורסם

אני הייתי בודק גם מתח בצופר עצמו, כדי להגיע אליו צריך לפרק את הגריל הקדמי (עם הסמל) ולראות אם ניתן להפעיל את הצופר ישירות משם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...