Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לזוג עם תאומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נכון להיום ברשותי סובארו אימפרזה אוטומט 1.5R דגם 2008 ואני שוקל להחליף את האוטו לאוטו קצת יותר קטן.

הדרישות דיי מחמירות:

1. על האוטו להיות לפחות דגם 2008.

2. על האוטו להיות יותר קטן (במימדים) מהנוכחי.

3. קילומטרז' נמוך מ 100000 ק"מ, רצוי אחרי החלפת טיימינג.

4. צריכת דלק יותר טובה משל אימפרזה.

5. רצוי אמינות טובה וחלקי חילוף זולים יחסית.

6. יד 1

7. תשלום הפרש כמה שיותר נמוך, אם בכלל.

ברור לי שאת העסקה עלי לעשות רק עם חברה שמוכרת מכוניות ליסינג/השכרה.

אילו מכוניות יכולות לענות על הדרישות הנ"ל?

אודה להתייחסותכם המלומדת!

Subaru DL 1982 1.3 Manual | Owning: 1999-2000

Ford Fiesta 1989 1.1 5dr Manual | Owning: 2001-2003

Mazda 323 1996 1.6 Manual | Owning: 2003-2010

Subaru Impreza 2008 1.5R | Automatic Owning: 2010

פורסם

אני מציע להפסיק לשקול, אלא אם כן יש סיבה באמת טובה להחליף את הרכב.

כי גם אם תקנה רכב חסכוני יותר וזול יותר לאחזקה, סביר להניח שלעולם לא תחזיר את ההפרש בהשקעה בין המכוניות.

אם המניע להחלפת הרכב הוא ענייני ולא רגשי, נא שתף אותנו על מנת שנוכל להתאים לך רכב בצורה טובה טובה יותר.

אם אתה צריך תא מטען שיכיל עגלת תאומים - הרבה יותר קטן מהאימפרזה - לא תוכל להרשות לעצמך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירון של הרכב שלך הוא 64,000 ש"ח

גם בטרייד אין וגם בשוק הפרטי אתה תקבל 60 אלף בערך ופחות.

בסכום הזה אתה יכול למצוא סופר מיני בשנתון 2010

השאלה היא, ואני מצטרפת לzvit, האם אתה צריך רכב מרווח מספיק למשפחה שלך ולמטען..?

ענת

אוויס

שלום,

נכון להיום ברשותי סובארו אימפרזה אוטומט 1.5R דגם 2008 ואני שוקל להחליף את האוטו לאוטו קצת יותר קטן.

הדרישות דיי מחמירות:

1. על האוטו להיות לפחות דגם 2008.

2. על האוטו להיות יותר קטן (במימדים) מהנוכחי.

3. קילומטרז' נמוך מ 100000 ק"מ, רצוי אחרי החלפת טיימינג.

4. צריכת דלק יותר טובה משל אימפרזה.

5. רצוי אמינות טובה וחלקי חילוף זולים יחסית.

6. יד 1

7. תשלום הפרש כמה שיותר נמוך, אם בכלל.

ברור לי שאת העסקה עלי לעשות רק עם חברה שמוכרת מכוניות ליסינג/השכרה.

אילו מכוניות יכולות לענות על הדרישות הנ"ל?

אודה להתייחסותכם המלומדת!

פורסם

מסכים לגמרי עם התגובות שמעלי.

ברצוני להוסיף, שאם הרכב שלך שמור ואתה יודע בדיוק את מצבו, מדוע לקנות רכב משומש אחר ולקחת סיכון?

אני במקומך הייתי נשאר עם הסובארו הנוכחית, ממתין לקבלת כסף או לשחרור כספים מקרן השתלמות, ואז משדרג את הרכב.

פורסם

נשמע לי שאתה מחפש פיז'ו 308 סטיישן (כשהתאומות שלי נולדו - 306 סטיישן מילאה את התפקיד).

מרווח (יותר מ-BMW סדרה 3 סטיישן ומאוד מפתיע בהתחשב במידות החיצוניות), נוח, בעל אמינות סבירה.

השאלה היחידה היא האם הם נמכרו בארץ ומה המחיר :-)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

וואו!אם אויס עושים לך טרייד אין ב6% מתחת למחירון זה מדהים!

אבל לא משנה,לדעתי אין לך טעם להחליף רכב.

ב60 אלף שקל מה כבר תקנה?יונדאי I20?יונדאי אקסנט?קיה ריו?סוזוקי סויפט?מאזדה2?

הרי כל המכוניות האלה יהיו פתוח טובות מהסובארו-אז מה המטרה בלהחליף?

לדעתי תישאר עם הסובארו-אחלה אוטו אין טעם להתעסק בשטויות ולהחליף.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תודה לכל המגיבים!

קודם אני רוצה לפרט על הדגם שברשותי - אני יד 3 אחרי יד 2 פרטית ויד 1 ליסינג/השכרה. הרכב היום עומד על 130,000ק"מ ולמעט טיפול רשמי אחד שלא קיים התיעוד שלו, הרכב עבר את כל שאר הטיפולים במוסך מורשה. אני עשיתי לו כבר טיפולים ב 120,000 ולפני חודש 130,000. לאוטו יש קצת פגיעות בפח מחניות לא מוצלחות.

כך שבסיכום לדעתי המחירון שלו יעמוד על 50,000 פחות או יותר, לא בדקתי עדיין.

יש כמה סיבות למה עלתה שאלת החלפת האוטו:

1. האוטו עומד להתחיל לשמש אותי על בסיס יום-יומי בהסעת ילדים לגן ואז לעבודה וחזור הביתה, כ 50 ק"מ ביום, אי לכך היה רצוי להחזיק אוטו יותר חסכוני עם הילוכים ידניים, אם כי בחישוב גס שעשיתי יצא שזה חסכון של כ 2000 שקל בשנה.

2. נכון שיש תאומים, אבל כבר כמעט בני שנתיים כך שאני מקווה שבעתיד הקרוב העגלה לא תהייה נחוצה, מקסימום טיולון שמתקפל יותר קומפקטי מד"ר בייבי תאומים. האוטו בקטגוריה שלו דיי גדול, הן במימד האורך שלו והן במימד הרוחב שלו ולכן אופציות כמו מאזדה 2, ריו, אקסנט, i20, פאביה, ליאנה וכד' עלו על הפרק.

בנתיים אני אכן משתכנע שאין ברירה ונמשיך עם מה שיש...

Subaru DL 1982 1.3 Manual | Owning: 1999-2000

Ford Fiesta 1989 1.1 5dr Manual | Owning: 2001-2003

Mazda 323 1996 1.6 Manual | Owning: 2003-2010

Subaru Impreza 2008 1.5R | Automatic Owning: 2010

פורסם

אתה מאוד אופטימי לגבי המחיר של הרכב שלך, לדעתי מה שרלוונטי לשוק המשומשות של היום זה משהו סביב 40 אלף שקלים וגם זה אחרי לא מעט זמן של התייבשות בלוחות.

אם אין לך כסף להוסיף אני לא חושב שתשיג התקדמות משמעותית בשום תחום, להחליף משומש במשומש אחר באותו תקציב ישאיר אותך לרוב עם רכב שלא ממש יראה התקדמות ויהיה כבר דיי מבוגר כך שיהיו לו תקלות ובלאי משלו.

בנוסף אין רכב אופטימלי שתוכל להחליף אליו, כלומר משהו חסכוני מרווח וידני.

אתה יכול לחשוב בכיוון של מיקרוואן כמו דייהטסו מאטריה או ניסאן נוט ואם אתה מגדיל את התקציב אז גם סקודה רומסטר.

אם תוותר קצת על החיסכון בשביל המרווח אז אתה יכול לבדוק רנו מגאן 2 שמוצעת במחירים יחסית מגוכחים אבל בטרייד אין יפחיתו גם סכום ניכר מהרכב שלך.

אני אישית לא ממש הבנתי מה אתה מחפש, חיסכון או מרווח? כמו שכבר הבנתי לדעתי הכי הגיוני זה לחסוך ולהמתין וכשיהיה לך סכום שמאפשר התקדמות תחליף.

בהצלחה.

• תוכן חדש...