Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ממש לא. אני רק ביום נוסע עם מוזיקה בווליום גבוה.

חוץ מזה בתור מושבניק אני חייב להאיר שבגלל ההפרשים הגדולים בין הבתים זה לא באמת משנה כמה ווליום תשים...לא ממש שומעים.

אגב רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר אז בכלל אני האחרון שיפריע למישהו באמת.

מי שכופה את המוזיקה שלו על אחרים נחשב ערס, זה אותו דבר...

אה, איגניס ספורט זה ממש לא מכונית של ערסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 196
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מילא פרחה אבל ערס נוסע על מיני? איזה ערס בלאי.. :)

ושוב פעם חדרה על המפה! :multi:

כי יש פה ערס שנוסע על פיאט 500 :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסטיגמות שרצות פה מספרות המון על האנשים שאומרים אותן. השרשור נפתח בהומור אבל כמה משתמשים התאמצו מאוד להפוך כל בעל מאזדה לערס או סטיגמה אחרת.

קרוב משפחה שלי, שעלה מבריה״מ, בן 60, קצין מעוטר בצה״ל נוהג על מאזדה 3 מנוע 2000. ערס?

הבוס שלי לשעבר, וטרינר מוכשר וגם כן קצין במיל׳ נוהג על מאזדה 6 מנוע 2300 עם שני אגזוזים (ואוו!). ערס?

אני נוהג על מאזדה לאנטיס 2003 מנוע 1600. בלי ניקלים, בלי לדים, בלי מדבקות, עם טאסות, ובלי ״שיפורים״ ב כ ל ל. אני בן למשפחה שעלתה מבריה״מ ובקורס קצינים. אני ערס?

בזאת הפרכתי את הסטיגמות שלכם. מספיק דוגמא אחת כדי להוכיח את הטיפשות בטענות האלה. במיוחד ההוא שאמר ״חארטה״ לאנטיס ו״חרטא״ 3. אז מאזדה לא איכותית מספיק בשבילך? בסדר גמור. העובדה שמפריע לך שאנשים אחרים נהנים מהיצרן הזה היא די עצובה. צר לי על המירמור והמחסור הבסיסי באינטלגציה.

מכונית עדר? אז מה? לא לקנות רכב או להגיד שהיצרן זה חרטא רק כי כולם אומרים ככה שקול בדיוק ללקנות רכב כי כולם קונים.

חוץ מזה... מי קונה רכב כי כולם קונים? עוד לא הכרתי אדם ששקל לקנות רכב רק כי לכולם יש גם.

טוב, כנראה שאני לא מסתובב בחוגים שלכם.

פורסם

44b.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כתבתי שגם אתה ערס, כי אתה מכליל על פי תגובות שרוב פורום אודיו ערסים. והם לא, מהיכרות של הרבה אנשים שם. ומי התייחס בכלל לרכב שלך בתגובה שלי? איפה ראית שכתבתי "יש לך מאזדה3, גם אתה ערס!" ?! :shock::roll:

שומאכר, ניראה לי שאני מיהרתי לחשוב שאנשים יבינו את השימוש הציני שלי. לכן אני אבהיר את עצמי בצורה ברורה יותר:

כתבתי את זה (את זה שכל פורום אודיו ערסים) בציניות בעקבות מספר תגובות אחרות שטענו שמי שנוסע עם מוזיקה בווליום הוא ערס.

ואז אתה רעננת את זיכרוני שקיים פורום אודיו.

אז מן הסתם (בציניות כמובן שוב.. :wink:) ע"פ תגובות המשתמשים הטוענים שווליום=ערס - כל/רוב פורום אודיו הם ערסים.

ואז כעסתי שכמו שבתפיסת אותם משתמשים ווליום=ערס

בתפיסתך, מאזדה 3= ערס

מקווה שהבהרתי את עצמי

פורסם

הבהרת את עצמך. גם אני מקווה שהבהרתי את עצמי, שלא בגלל הרכב קראתי לך ערס, י'ערס :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אושריקו אל תתבאס, אי אפשר לפתוח נושא על כל משפט שמישהו מוציא.

היתה חוסר הבנה ביני ובין שומאכר . העניין הובהר וחסכנו אשכול חדש ומיותר. שנינו ערסים.

אתה מוזמן להמשיך בדיון המעמיק על איזה ערס נוסע על איזה רכב, כשהרי התשובה שוב ברורה לכולנו כשמש,

ערס זה אופי ותפיסת עולם. זה מיכלול של דברים

הרכב שלו

הלבוש שלו

סגנון הדיבור שלו

ההליכה שלו

הצורה בה הוא אוכל ואפילו יורק

ערס זה הרבה מעבר לסוג רכב. כך שזה מוטעה מלכתחילה להצביע על משהו ספציפי.

פורסם

ערסמוביל...... בעזה.

פיאט סבורתיבא - כי אין מזאל בחיים...

582294_10150839012085866_1075085596_n.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אלא אם אתה גר בשמריהו, אתה לא יודע כמה אתה טועה.

"אחד שגם הוא גר במושב"

בתור אחד שגר לא ב"שמריהו" אני יכול להגיד לך שאין לך מושג כמה אתה טועה..במקרה הספציפי הזה בלבד..

בוא נגיד ככה שהקריוקי של השכנים שעושים פעם ב.. עושה יותר יותר רעש מאשר אני כל השנה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
מי שכופה את המוזיקה שלו על אחרים נחשב ערס, זה אותו דבר...

אה, איגניס ספורט זה ממש לא מכונית של ערסים.

אני שומע את המוזיקה שלי בשבילי, חוץ מהעניין שממש מעצבן אותי כשיש ערס ברמזור ושם מזרחית בפול ווליום, זה דבר שבאמת מרגיז אותי אז אני חייב להתנגד איכשהו...

סליחה על התגובה הזאת אבל זה לגמרי מעצבן אותי!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אביב גפן נוהג בבמוו שחורה.

:lol:

אביב גפן נוהג על הונדה שחורה , אתה מבולבל. במקרה יצא לי לפגוש אותו לפני שבוע כשהיה ברכב שלו והרכב חד משמעית הונדה שחורה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני שומע את המוזיקה שלי בשבילי, חוץ מהעניין שממש מעצבן אותי כשיש ערס ברמזור ושם מזרחית בפול ווליום, זה דבר שבאמת מרגיז אותי אז אני חייב להתנגד איכשהו...

סליחה על התגובה הזאת אבל זה לגמרי מעצבן אותי!

ואם הוא שומע קלאסיקה משנות ה-70 בפול ווליום? :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...