Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כשאני פותח נסיעה (גם ברוורס) יש מין "קנאק" מוזר מכיוון הגלגל הקדמי הימני. זה לא קורה תמיד אלא בעיקר אם פתחתי קצת יותר מהר מהנורמה (ממש מעט, לא מדבר על חריקת גלגלים או משהו שאפילו קרוב לזה). ביום ממוצע אני משהו כמו חצי שעה באוטו וזה קורה אולי פעמיים ביום... זה התחיל פתאום השבוע, לא ידוע לי על מכה או משהו שקרה השבוע...

ממה זה יכול לקרות? הסתכלתי באיזור ולא ראיתי משהו משוחרר או משהו בסגנון....

פיג'ו 206 XS מודל 2005, עשתה 85K, גיר ידני.

פורסם

היה לי משהו דומה ב 307 (יכול להיות שאצלך זה שונה) שומעים את הדפיקות גם כשנוסעים בכביש קצת משובש.

יש מוט מקשר בין מוט הגלגול לגוף אם אני זוכר נכון זה עלה לי משהו כמו 200 שח מקורי , ההחלפה של החלק זה בידיוק חצי דקה במסגרת הטיפול אפילו לא חייבו אותי עבודה.

פורסם

כמה שיישמע מצחיק אבל יש מצב שהאנטנה פשוט נוגעת לך במרכב של הרכב? אנטנות ארוכות לעיתים מיתקפלות מהגמישות שלהם מתי שפותחים חזק ונוגעות בגג ואז זה נישמע מכיוונים מוזרים ברכב.

פורסם

לפי דעתי, אחת מתושבות המנוע קרוע ( יש 3 תושבות ברכב הזה).

אופציה נוספת, משולשים גמורים.

בזמן שילוב לרוורס, ישנה תנועה של המנוע ואם התושבת מנוע (בדר"כ התחתונה) קרועה אתה שומע את הנקישה

בזמן שילוב להילוך אחורי.

דבר נוסף שנתקלתי בו, אבל זה תלוי ברעש שיש לך, המגן חום של האגזוז נוגע באגזוז בזמן שאתה משלב לרוורס

והמנוע זז.

פורסם

מתי זה קורה? רק בתחילת נסיעה?

תנסה לראות מאיזה מקום\כיוון מגיע הרעש.

כפי שרשמו למעלה, אולי מדובר בתושבת מנוע קרועה.

אולי גם מדובר בפלסטיק כלשהו שמתחכך.

פורסם

היה לי רעש כזה אבל מגלגל שמאל קדמי ,

רעש שהופיע בפעם ב.. ורק שההגה מוטה בזווית מסויימת לצד ימין.

לאחר נסיעה לא קצרה , ובוחן רכב מטעם המוסך ש"די קרע" לי את האוטו בנסיון ממנו להוציא את אותו רעש מעצבן...

אותרה תקלה בצירייה בתחילת דרכה.

בדוק את הצירייה, ועל הדרך תבדוק גם את המיסב, גם הוא יכול להיות בעייתי כתוצאה מכך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

היום פעם ראשונה שמעתי את זה בזמן נסיעה כשעליתי על בור ביוב, עד עכשיו זה היה רק בתחילת נסיעה (כשאני מרים את הקלאצ', לא בזמן שילוב הילוך).

בקשר למיקום, זה נשמע ממש מכיוון הגלגל הימני קדמי אז אני מניח שזה משהו שם באיזור. ליתר בטחון אני אבדוק את עניין האנטנה גם :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה מעניין מישהו מסתבר שזו היתה אחת התושבות מנוע. התושבת התחתונה. כשעשינו את הבדיקה עם הבלם יד קיבלתי חום, היה למנוע כ"כ הרבה משחק שזה היה נראה מפחיד.

שעתיים אח"כ חזרתי והכל תקין :)

• ספונסר פורום
פורסם

ברור שזה מעניין אותנו, תודה שחזרת לעדכן.

אתה מוזמן לפרסם בפורום חוות דעת, חוות דעת מפורטת (איך היה השירות? המחיר? פינת ההמתנה? וכו') על המוסך שבו בצעת את הטיפול.

• תוכן חדש...