Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב במצב מצויין בפנים המנוע שמורים ומה שלא היה שמור הוחלף .

הרנו עברה 200000 קילומטרים ובהתחשב בזה שיש לי חבר שעבר 350000 קילומטר עם הרנו שלו אז יש לה עוד 150 אלף לתת.

המדחס מזגן הוחלף וכרגע המזגן מקפיא . רדיאטור הוחלף עקב נזילה של הישן, נעשה השנה טיימינג + משאבת מים בטיפול תקופתי .

הוחלף אלטרנטור ומצבר בגלל מצבר שכשל וגמר את האלטרנטור אז הרוכש זוכה ברכב עם חלקים חדשים.

יש ברכב דיבורית BLUETOOTH עם רמקול ושלט . הרנו רכב מאוד חסכוני והצריכת דלק עומדת רוב הזמן בין 14 ל- 15 קילומטר לליטר . ואני כל הזמן צוחק על אחי שיש לו פיאסטה 2002 עם מנוע 1300 שאוכל יותר דלק .

הרכב מטופל מכל הלב וכל רעש מטופל ומכוון . אני מאמין שמי שיקנה את האוטו יהנה ממנו עוד הרבה שנים. אני פשוט ממש רוצה לקנות ג'יפ . : -)

דרך אגב אם מישהו מחזיק בג'יפ אפילו ישן(לא עתיק) אני אשמח לבצע החלפה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...