Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף ש התקנתי מגנזיום ..

שאלה לי אליכם

יש מה לעשות עם הגנטים הקודמים ??

למכור לאיזה פנצרייה או משהו ??

פורסם

נסה למכור ביד 2 באויזרים לרכב או שמור אותם כספייר. אם ג'נטים קודמים ברזל, הרבה כסף לא תקבל עליהם כי קל להשיג בכל פירוקיה ובזול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני קניתי בזמנו ג'נט ברזל ב 100 ש"ח, וזה עוד כלל עבודה של פירוק הג'נט שלי העברה של הצמיג שלי לג'נט ה"חדש" איזון והרכבה חזרה ברכב.

כך שלדעתי אתה תוכל במקרה הטוב לקבל כ 200 ש"ח לכל הרביעיה בתנאי שהם במצב מצויין

פורסם

אם אתה יכול, תשמור אותם.

תוכל להרכיבם חזרה כשתמכור את הרכב [אלא אם יתנו לך תוספת מחיר על המגנזיום].

את המגנזיום כנראה כבר יותר קל למכור, או להשתמש בהם לרכב הבא.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

מחיר גנט ברזל בודד הוא כ-100 שקל פלוס\מינוס... אם אתה לא צריך את הכסף כל כך תשאיר אותם אצלך, וכשתבוא למכור את הרכב תחזיר אותם, כי כנראה אף קונה לא יתן לך יותר כסף בגלל שהתקנת גנט על הרכב :(...

• תוכן חדש...