Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן חבר לא שמע להצעתי וקנה מגבר 4 ערוצים של חברת teac,

המגבר עצמו נראה מצועצע למדי, היום נוכחתי לדעת גם עד כמה הוא צעצוע,

החבר בעל מאזדה 3, עם רמקולים קוואקסיאליים קידמי של בוסטון, דאבל דין פיוניר לא זוכר את הדגם,

מגבר teac לצערי לא זוכר דגם (גם לא חיפשתי).

היום בשעה טובה הוא רכש סאב, אחרי ששיגעתי אותו הוא הלך על dls kw10 שנקנה מאהובי שי.

בגלל שאני ביצעתי את הקניה אז לאחר הקנייה חיברתי את הסאב אליי לmac audio,

בתור סאב חדש, קטן (10"), שסופג גג 200 RMS,

דיי הופתעתי, הוא נשמע מצויין אצלי ברכב.

כשהגעתי אליו והסאב חובר לteac, המגבר שמגביר על 2 ערוצים רמקולים קוואקסיאליים (שאגב לא אהבתי בכלל),

בתוספת הסאב המגבר נכנס דיי מהר לפורטקשייין כהווליום עלה, ניסיתי להוריד גיין, כוסות רוח למת.

שחיברנו את הסאב למונו של קראנץ', הכל עבד בסדר.

האם הteac עד כדי כך חלש שלא מסוגל לדחוף סאב קטן עם 2 רמקולים?

החיווט למגבר הוא 4 גייג'!

רעיונות?

פורסם

נישמע לא הגיוני לא מכיר את הסאב אבל יכול להיות שהוא לא 4 אהום ?

שמעתי את המגבר הזה על מורל דוטק וסאב JL W1 עם אני זוכר נכון והוא העיף אותם בלי בעיה.

לדעתי או שההתנגדות לא מתאימה או המגבר דפוק או כבל + או - שרופים או שנחרחו,

קרה לי במגבר שלי ZX750.1 בקושי הזיז סרווין וגה החלפתי פלוס ומינוס והבעיה היסתדרה.

בשיפוצים..

פורסם

אתמול הלכתי לקנות מנורה אצל אחד המתקינים בירושלים, הייה שם גם רכב עם מגבר 2 ערוצים שעבד על סאב MTX, מגבר הייה מתחתם רצח, ויצא ממנו רח שרןף. מבגבר בן יום. אני חושב שהסאב הזה הוא 2 אומם, מגבר בגישור נותן 4. יכול להיות שזאת הסיבה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

הסאב שאני חיברתי למגבר הוא בוודאות של 4 אוהם, חיברתי אותו גם אצלי, ואצלי לא הייתה איתו שום בעיה,

משהו במגבר הזה של teac פשוט לא עובד..

• תוכן חדש...