Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהתקנת תוכנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תוכנה שהיא בארכיטקטורה של 86 ביט, והיא רצה בלי בעיה עד לפני שבוע על חלונות 7 X86.

לפני כשבוע הגיע מחשב חדש שבגלל זיכרון חייב חלונות X64, הבעיה היא שזה לא נותן להתקין את התוכנה של X86 ואני יודע שלא צריכה להיות בעיה שכזאת.

האם יש פיתרון לדבר שכזה? המחשב לא לידי ולמעשה הוא רחוק מאוד ממני ובלתי ניתן לגישה פיזית, לכן אני מנסה לעזור מרחוק.

הרעיון היחידי שעולה לי זה לעשות קליק ימני וללכת על תאימות, אבל שם אין משחק של ארכיטקטורה לכן הרעיון הזה לא נראה לי רלוונטי ממש.

התוכנה שעושה בעיות היא interm terminal emulator for winsock

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לזה גרסה אחרת זאת תוכנה ענתיקה.

אם יש המלצות למשהו אחר שיעשה את העבודה אני גם אשמח.

פשוט אמולטור לטרמינל שיתחבר מחלונות לשרת לינוקס ויאפשר להריץ שם פקודות.

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אאל"ט יש גרסת חלונות 7 מסויימת (בטח היקרה ביותר) שכוללת אמולטור ל-XP32bit.

תבדק, אולי יש לך את התכונה הזו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ב windows 7 ultimate יש מצב אמולציה שמאפשר להריץ תוכנות על סביבת 32 ביט.

אם אתה מחפש אמולטור, נסה את virtual box. יצא לי להריץ עליו חלונות 98 (!!) ולינוקס והוא מתפקד לא רע.

פורסם

מה כוונתך "בגלל זיכרון"? האם הוספת סטיק זיכרון לא תפתור את הבעייה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בגלל שיש 8GB זיכרון במחשב החדש, חייבים חלונות X64 כדי לנצל את כל הזיכרון.

חלונות X84 תומך עד 4GBזיכרון, מעל לזה אתה צריך חלונות X64. מיקרוסופט לאט לאט עוברים למערכות 64 בלבד, זה מתחיל כבר בשרתים.

Vbox זה דרעק, כמות הבעיות שהיא עושה פשוט לא שווה את זה, אישית אני עם VMware, אבל מי שצריך להשתמש בתוכנה הבעייתית לא סובל מכונות וירטואליות ולכן נחפש תוכנה אחרת. ננסה את PUTTY נראה איך יעבוד.

בחלונות אולטימייט אני זוכר שיש אמולטור XP, האם לזה התכוונתם?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...