Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

 

ברשותי סקודה פאביה 2011 , אני רוצה להתקין רמקולים 6.5 אינץ בדלתות מקדימה, במקור מחוברים רמקולים של 5.25 אינץ.

 

האם ישנו מתאם מיוחד (חיפושים באייביי לא עזרו והזמנתי כבר מתאם לא מתאים)?

פורסם

מה שאתה צריך זה הגבהות.

זה גם מגדיל את הקוטר (ל6.5) וגם מאפשר עומק רמקול יותר גדול.

אתה יכול להשיג אצל כל מתקין, וזה בדר"כ עולה 100 שקל לזוג טבעות (פלסטיק).

אנשים פה אומרים שעדיף מעץ, אז אם יש לך את האפשרות תכין בעצמך (וגם יצא יותר זול).

פורסם

בשום פנים ואופן לא לקנות את הטבעות המע^*#נות מפלסטיק, עוד כמה גרושים ועושים אצל נגר מעץ, או שעושים לבד.

אין טעם לחפש אצל מתקינים רובם עצלנים היום ומחזיקים רק פלסטיק רק קומץ מעטים ממשיכים לעבוד כמו שצריך.

פורסם

זה עד כדי כך גרוע טבעות מפלסטיק?

פורסם

לפני התועלת שמצאו בטבעות האלה לצורך הגבהה ואפשרות להתאים רמקולים בקוטר גדול יותר ממה שאפשר הן נועדות להתקנת הרמקול על משטח מונע וויברציות שלא כמו התקנה ישירות על פח הדלת שיגרום לקרקושים וויברציות.

טבעות הפלסטיק האלה הן מחומר זול, חלולות ודקות, כבר בהתקנה רובן נשברות בקדיחה ובכלל פלסטיק על פח הדלת = אקסטרה וויברציות, תחשוב על זה.

פורסם
זה עד כדי כך גרוע טבעות מפלסטיק?

 

היתי אומר דאי גרוע, עדיף טבעות מאץ, ועדיף מאץ סנדביץ'

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

×
×
  • תוכן חדש...