Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריה.! אני נורא מתלבט בין קנייה של פולו שנתון 07'-09 לבין קנייה של שברולט ספארק 11'. המחיר הוא 50K לשניהם.

השאלה העיקרית שלי היא - כמה הפולו שברירית והאם התיקונים יקרים במידה ואני כבר לא בתק' האחריות - קונים חלקים חליפיים? זה פותר את בעיית עלות התחזוקה של הרכב? האם הוא יקר משמעותית בהשוואה לרכבים אחרים כמו פיג'ו או שברולט?

הסיבה שאני מתלבט בינה לבין הספארק היא שהספארק לא נוחה לנסיעות בין עירוניות ובכלל. הסיבה שאני מוכן להתפשר היא אם זה יחסוך לי הון עתק של תיקונים.

יש לציין שיש שלושה נהגים לרכב. לא עברייני כביש אבל צעירים.

תודה לכל המייעצים!

פורסם
שלום חבריה.! אני נורא מתלבט בין קנייה של פולו שנתון 07'-09 לבין קנייה של שברולט ספארק 11'. המחיר הוא 50K לשניהם.

השאלה העיקרית שלי היא - כמה הפולו שברירית והאם התיקונים יקרים במידה ואני כבר לא בתק' האחריות - קונים חלקים חליפיים? זה פותר את בעיית עלות התחזוקה של הרכב? האם הוא יקר משמעותית בהשוואה לרכבים אחרים כמו פיג'ו או שברולט?

הסיבה שאני מתלבט בינה לבין הספארק היא שהספארק לא נוחה לנסיעות בין עירוניות ובכלל. הסיבה שאני מוכן להתפשר היא אם זה יחסוך לי הון עתק של תיקונים.

יש לציין שיש שלושה נהגים לרכב. לא עברייני כביש אבל צעירים.

תודה לכל המייעצים!

היי,

קשה להשוות בין קניה של רכב חדש למשומש, אבל בכל זאת הנה היתרונות של הספארק:

1.אחריות 3 שנים או 100,000 ק"מ

האחריות מבטיחה שקט נפשי ושקט בכיס! הכל ידוע, מחושב וכמבט ואין הפתעות בדרך!

2. נהיגה ברכב ידני חסכונית הרבה יותר, בוודאי בנסיעות מחוצ לעיר

3. ל-UMI רשת השירות הגדולה בישראל,

אם נוסעים הרבה ומספר נהגים בוודאי חשוב לדעת שבכל מקום יש מוסך מורשה במקרה הצורך

ואם תרצה עוד פרטים יותר מאשמח לענות,

גיא משברולט

פורסם

אתה מראש שוקל ללכת על רכב ש-"לא נוח לנסיעות בין עירוניות ובכלל"?

אני לא יודע אם אתה יודע את זה, אבל האי נוחות שהרגשת בנסיעת מבחן, רק תלך ותחמיר בנסיעות שוטפות.

וגם מה זה "הון עתק על תיקונים"? רכב שמטופל בצורה סבירה בן 10 ,יזדקק בממוצע לעוד תוספת של 500-1000 שקל בשנה על תיקונים. כמה כבר זה יהיה ברכב מטופל בן 3-4?

וחוץ מזה, ב-50 אלף יש עוד אופציות חוץ מפולו או ספארק.

פורסם
אתה מראש שוקל ללכת על רכב ש-"לא נוח לנסיעות בין עירוניות ובכלל"?

אני לא יודע אם אתה יודע את זה, אבל האי נוחות שהרגשת בנסיעת מבחן, רק תלך ותחמיר בנסיעות שוטפות.

וגם מה זה "הון עתק על תיקונים"? רכב שמטופל בצורה סבירה בן 10 ,יזדקק בממוצע לעוד תוספת של 500-1000 שקל בשנה על תיקונים. כמה כבר זה יהיה ברכב מטופל בן 3-4?

וחוץ מזה, ב-50 אלף יש עוד אופציות חוץ מפולו או ספארק.

תודה על התגובה, תראה האמת שהכל יחסי וזה פשוט פחות נוח מהפולו. הנסיעות שלי סטנדרטיות ולא ארוכות במיוחד, וזה פשוט נורא מפתה לקנות רכב שיש לו עוד שנתיים וחצי אחריות.

מצד שני כמו שאתה אומר, מה שמציק עכשיו יציק יותר אח"כ. ופשוט כולם נורא מזהירים אותי שפולו היא מכה מבחינת תיקונים ושכל פיפס זה חור בכיס.

מבחינת אופציות אחרות, אני מחפש רכב ידני וכך נשארתי עם השניים הללו.

עלויות תיקונים מישהו?

• תוכן חדש...