Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נעל הרים\עבודה להליכה ביום יום.

אני לא מכיר חברות ולא מחירים.

האם ניתן למצוא נעל הרים\עבודה נוחה ליום יום ב300-400 שקל?

אני מכיר את הנעל הרים בשם טימברלן.

הם לא הכי יפות לדעת גם אפשר להמליץ אם שווה.

אני אוהב את הנעלי הרים הצהובות אם מישהו מכיר.

אפשר למצוא משהו כזה בחנות "גלי"?

חשוב שיהיה במחיר של עד 400 שקל, ונוחות ליום יום.

תודה.

פורסם

לא מזמן קניתי בסינמה סיטי בראשון בחנות ספורט שאני לא זוכר את השם שלה, נעלי הרים של MARRELL ב-250 שקל. אני בספק שהם עדיין נמצאות שם במחיר הזה, אבל תנסה אם אתה גר בסביבה.

נעליים מעולות לפי דעתי.

פורסם

אני לא יודע אם תוכל למצוא טימברלנד בטווח המחירים הזה, אבל הן נעליים מאוד נוחות ליומיום.

הסוג השני שאתה מדבר עליו הוא cat כלומר caterpillar שגם מייצרים נעלים נוחות, אך יקרות. מה שכן, בגלי לפעמים יש מבצעים על cat כך שתוכל למצוא אותן באיזור 400₪

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנעלי קט הצהובות ממש יפות!

הם יתאימו להליכה ועבודה יום יומית?

הם גם מתאימות ליציאה כמו נעלי הטימברלנד לדעתכם?

המחיר של הטימברלנד עולה על 400 שקלים?

בחנות "לונגו" ברעננה מופיעה בעיתון פרסומות על טימברלנד ב400 שקלים.

עוד המלצות,

תודה!

פורסם

עזוב אותך מסוחרי הנעליים הגנבים בארץ, תזמין ישר מחו"ל.

קניתי סנדלי אקו מאנגליה ונעלי הרים טרזטה מפינלנד בחצי מחיר.

אחרי נסיון של כמה שנים, החלטתי שלקנות במיוחד נעליים במחיר מלא מחנות בישראל זה להיות פראייר.

אחרת איך אפשר להסביר שנעל הרים מעולה של קולומביה המתומחרת ב 1100 ש"ח, ואחרי כל מני מבצעים והנחות מוזרות אני יוצא אתן מהחנות עם 480 ש"ח נזק בלבד.

פורסם

אתה צריך נעלי עבודה עם כיפת מגן/סוליה אנטיסטאטית או משהו דומה או נעל עבודה לפקיד/סוכן שטח וכו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על נעליים של מרל. יש לי 2 זוגות שלהם כבר למעלה משנתיים ואני מרוצה. אפשר להשיג גם במגה ספורט וגם איפה שהציעו לך קודם בסינמה סיטי באליטל.

בהצלחה

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
רדבק. שנתיים ניסיון איתן והן נהדרות

+1.

שלוש וחצי שנים עם אותו זוג (מתוכן שנה וחצי בצה"ל - הליכה של פעם בשבועיים וחצי בממוצע) , קניתי עכשיו עוד זוג.

פורסם

כן, הן מתאימות להליכה יום-יומית. אם אתה רוצה שהן יתאימו גם ליציאה, עדיף לך נעל מעור חלק, מכיוון שיותר קל לנקות אותה (ככה שאם היא התלכלכה במהלך היום, אתה בצ'יק מנקה אותה ומוכן ליציאה).

אני לא יודע מה המחיר של נעלי טימברלנד בארץ.

למען האמת, התחלתי בcat ומהן עברתי לטימברלנד. שתי הנעליים נוחות מאוד, עם יתרון לטימברלנד מבחינת משקל, ונוחות בהליכות מאוד ארוכות.

לדעתי, וזה גם מה שעשיתי, אפשר לקנות נעלים כאלה גם בחריגה מסכום של 400. לפני ימי איביי העליזים, קניתי cat בכמעט 500 שקל. זה היה לפני 7 שנים כמעט, והנעליים עדיין במצב טוב. כלומר, אלו נעליים שאתה מחליף רק כי נמאס לך... הבלאי היחידי שיש להן הוא שרוכים שמתפרקים אחרי כמה זמן.

בעניין רכישה מחו"ל: המלצה שלי היא לקנות מחו"ל רק אם אתה סגור ב100% על המידה שלך. אמנם (ברמת העיקרון) תמיד אפשר לשלוח חזרה ולהחליף, אבל זה טרטור. שים לב, שהמידות בנעלים האלו שונות מהמידות בנעליים רגילות. אני בנעלי ספורט (א-לה נייק ושות) מידה 44. בטימברלנד אני 43 (או 9 באמריקאית). אם יש לך מישהו שאתה יכול למדוד את הנעליים שלו ולבדוק - זה אחלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש גם מידה של רוחב בנעליים ויש יצרנים המייצרים נעליים בכמה מידות רוחב.

היום במקרה ראיתי אצל אחותי סנדלים יפים שלא ראיתי קודם, היא סיפרה שקנתה אותם בניו-יורק ב 30$,

אבל הם של "טבע נאות" המיוצרים כידוע בארץ, רק מה בארץ אותם סנדלים נמכרים למרות החסכון בעלויות השילוח

ב 400 ש"ח.

פורסם

מחזק לגבי הרדבק - נעל מדהימה. אמנם קצת חורגת מהתקציב.

אחרי שמונה שנים ושני זוגות החלטתי לנסות משהו אחר, ואני רק מחכה לתירוץ לחזור למוטב ולקנות עוד זוג.

כרגע עם GriSport. נראות נהדר (וורסיה איטלקית לרדבק) מאוד נוחות לנעילה, אבל להליכה ממושכת לא עושות את העבודה, פשוט לא נוחות לי :(

רדבק.

אגב, כמובן שאם אתה קונה נעל באינטרנט תמדוד אותה קודם בארץ, או לפחות משהו דומה ככל האפשר, ע"מ לקבל מושג לגבי המידה והנוחות

אהה, רדבק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אתה צריך נעלי עבודה עם כיפת מגן/סוליה אנטיסטאטית או משהו דומה או נעל עבודה לפקיד/סוכן שטח וכו?

לא מחייב כיפת ברזל.

תודה לכולם על ההמלצות!

פורסם

אני אישית נועל כבר שנה לעבודה נעלי בלאנדסון Blundstone.

נעל מצויינת ותוכל למצוא אותה בטווח של 400-500 ש"ח.

• תוכן חדש...