Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק המלצה על הבלונדסטון.

נעליים יפות (בייחוד בחום), מאוד נוחות וחזקות.

גם ליומיום וגם לערב.

אני רכשתי ב 430 בחנות לכלי עבודה באיזור המרכז.

מגאן 265

פורסם

שתי אופציות.

1. בלנסטון - נעל פשוט מעולה. בדוק גם את הרד בק, שלי הם היו פחות נוחות מהבלנסטון.

2. מרל - גם נעל מצויינת. שים לב לסוג הנעל. יש כאלה שמתאימות לחורף. בקיץ יהיה לך מרק רגל...

פורסם

כרגע עם GriSport. נראות נהדר (וורסיה איטלקית לרדבק) מאוד נוחות לנעילה, אבל להליכה ממושכת לא עושות את העבודה, פשוט לא נוחות לי :(

גם אני שמתי עין עליהן, בעיקר בזכות הלוק. במדידה מאוד הציק לי שאין הגבהה קלה לעקב, זה מרגיש לי מאוד לא נוח כשהרגל שטוחה לגמרי. חוץ מזה נראות מאוד איכותיות.

אני כבר מעל עשר שנים עם בלנדסטון באופן כמעט יומיומי. היו זמנים שהחזקתי שני זוגות, אחד לעבודה מלוכלכת והשני ליומיום.

לגמרי נראה שאיכות הייצור יורדת. הזוג שאצלי היום מרגיש גוסס אחרי שנה וחצי +-, והוא עבר פחות התעללות מזוגות קודמים שלי.

אחרי כ"כ הרבה זמן זה מרגיש קצת כמו בגידה, אבל אני חושב שארכוש לי רדבק. מכל עבר אני שומע עליהן דברים טובים. אמנם בחנות זה מרגיש פחות "בבית" מהבלנסטון, אבל אני מניח שזה עניין של הרגל (תרתי משמע).

לגבי Merrel - יש לי שני זוגות שלהם, אחד ספורט מחורר (נעלי קיץ), השני "אלגנטי" מכוער :-D (אף פעם לא התהדרתי בטעם מוצלח מדי). שני הזוגות נוחים בטירוף, אני מאוד מחזיק מהחברה הזו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

המרל יפות ואיכשהו נראות איכותיות, אבל התכנון בחלק האחורי מעפן, יותר מידי חופש לעקב.

זו דרך אגב מחלה בהרבה נעליים שבמבט ראשון נראות נהדר עד לרגע שמתהלכים בהן, ואז העקב משחק במקום להיות תפוס היטב.

פורסם

הלכתי לאליטל

קאטרפילר לא היה להם בכלל

טימברלנד היה דגם אחד והא עלה 800

בכלל, אומרים שהמקום זול אבל המחירים שם ממש לא זולים כמו שאומרים!

נעלי ספורט שם ממש יקרות, רוב הדגמים.

בקיצור בגלי גם אומרים שאין להם קאטרפילר צבע חרדל, זה דגם מלפני שנתים שנשארו בודדים. (ממש מוזר)

רשת "נעל סנטר" לא עונים בכלל במוקד טלפוני.

איפה עוד ניתן להסיג את הקאטרפילר חרדל בשרון (כפר סבא רעננה הרצליה רמת השרון) ?

פורסם

אני קניתי לפני שנה טימברלנד אחרי ניסיון עם קיטרפילר, לנדרובר ועוד והטימברלנד הכי טובות. גם עמידות מאוד וגם פשוט נוחות אין את ההרגשה של נעל צבאית כמו בקיטרפילר.

דגם 12135 עלה לי בארה״ב 70 דולר.

• תוכן חדש...