Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עולם הגיימינג, לאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה חשבתי לשים את זה בשירוש הסרטונים המצחיקים, אחרי שצפיתי בקטע עד הסוף הבנתי שזה יותר עצוב ממצחיק.

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ&feature=g-all-f דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לאחרונה, בחסות הגלובליזציה, יצרנים קטנים נבלעים חיים על ידי תאגידי ענק.

זה קורה בעולם המזון, הרכב, המחשב ועוד...

כסטודנט למנהל עסקים אני יכול להעיד שכל מה שמפמפים לנו במהלך התואר זה הגדל הרווח ואיתור הנקודה הקסומה שבה הצרכן עדיין מוכן לשלם מחיר הזוי על מוצר מבלי לצאת לרחובות ואם הגענו מצב שאין תחרות בשוק? מה טוב!

EA, צריכים לקבל פרס נובל על המודל העסקי שלהם, כל יצרן קטן שקם והיווה איום על האימפריה פשוט נרכש והפך לזומבי חסר מודעות עצמית.

הDEAD LINES הוקשחו וכותרי ענק מצליחים כמו NEED 4 SPEED, CALL OF DUTY, MASS EFFECT הפכו לסדרות אין סופיות של משחקים מופשטים עם המון DLC שלפעמים צריך לרכוש עוד בתרם יציאת המשחק עצמו.

איך לדעתכם הכל יגמר?

נהפוך לעבדים של מונופול עולמי ענק (בכל מיני תחומים, לא רק המחשב) או שיש פתרון אחר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

משחקי מחשב הם תחום טכנולוגי. השנים האחרונות מוכיחות שמונופולים נצחיים יכולים להצטמק פתאום כשהשוק סביבם משתנה במהירות עקב פריצת דרך טכנולוגית. לא חושב שיש מה לדאוג בטווח הבינוני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אותי יותר מדאיג שכולם מנסים "לשנות את הגלגל" בתעשייה. במקרה הדוגמא הכי כואבת שלי היא EA.

מי זוכר את C&C 4?

WORST. RTS.EVER.!!! וזה אני אומר כששלוש היה אדיר לדעתי.

ב-4 הם ניסו להמציא את הז'אנר מחדש עם הבסיס המפגר שלהם...

או למשל "יריחו" של קלייב ברקר, שהביא לי אישית את הסעיף בקטע של "תתחבא כמה שניות ותבריא". אם רק חולי סרטן היו יכולים ליישם את זה זה היה נפלא. מה קרה למד-קיטס?!

או היופי של "2 נשקים מספיקים לך!!!".

חברים, כשבדיוק ניוקם 3D היה אויב שעצבן אותי במיוחד, הייתי מקפיא אותו, ועובר נשק-נשק על מנת לבחור לו סיום הולם. לפעמים הייתי מסנן מול המסך האסטה לה ויסטה, בייבי ובוחר באקדח; לפעמים הייתי מדמיין את אחת מהמורות שלי בתיכון ובוחר ב-RPG או בצמד משגרי טילים הקטנים והחמודים ההם; או לפעמים בוחר משהו יותר יצירתי, כמו להדביק עליו מוקש מופעל לייזר ולחכות שחבר שלו יעבור לידו. אבל היו לי הרבה אפשרויות של ממה לבחור.

"אה!" תגידו. "זה לא ריאליסטי!!!" יגיד מי שחושב שלסחוב 10 כלי נשק זה לא פשוט.

אה, ולהתחבא מאחורי גדר רשת שקליעים לא עוברים בין החורים שלה, בזמן שאתם מחלימים באורח פלא ממצב של "ממות וודאי עקב אבדן דם מסיבי, חורי קליעים על 80% מהגוף, הלם מפיצוץ קרוב וחייזר שמנסה לאכול אתכם", זה כן ריאלי. אוקיי.

המשחקים היום הם לחלוטין לא ממקום של "תן כיף לאנשים" אלא "תמחזר כסף של אנשים".

מה היה הניד-פור-ספיד האחרון שנהניתם ממנו? בכנות נהניתם? בשבילי זה היה קארבון, וגם רק בגלל שהיה בו רכב חלומותיי ודגש על דריפטים. עברתי כל מסלול דריפט אפשרי במשחק הזה. לפניו היה את MOST WANTED שהיה פשוט אפי.

וזהו. מאז לא היה NFS אחד ששיחקתי בו יותר מ-2 מסלולים\מרוצים\איך שתקראו לזה ולא העפתי את המשחק לפח (המחזור).

קשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

bubble boy, צר לי לנפץ את הבועה שלך, אבל אתה במיעוט טרולי להחריד. ניד פור ספיד פרוסטריט היה כיף. שיפט 2? כיף! הוט פרסוט 2? כיף! ואם אלו לא נאים לך, אז סדרת דירט ממש כיפית. סימולציה? אין בעי, פורזה, GT, להמשיך?

משחקי ההרפתקה טובים מאי פעם. מס אפקט 2 וכן, גם 3 עם סייג ענק לסיום גרוע מאוד, אנצ'ארטד. אל תתן לי בכלל להתחיל עם אססינ'ס קריד (אני חייב את 3!!!!) המצויין).

אקשן? אז אין פול און, הארדקור, BFG אקשן? קרייסיס, היילו ודאוס אקס האחרון. בקרוב יוצא טרייבס החדש, פלנטסייד חדש.

בכל מקרה, DUDE, SERIOUSLY?

אני אישית חושב שמה שנהייה מEA בעייתי, אבל לפחות הם לא מפרקים סטודיו-ים אלא נותנים להם בד"כ עצמאות יחסית גדולה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
bubble boy, צר לי לנפץ את הבועה שלך, אבל אתה במיעוט טרולי להחריד. ניד פור ספיד פרוסטריט היה כיף. שיפט 2? כיף! הוט פרסוט 2? כיף! ואם אלו לא נאים לך, אז סדרת דירט ממש כיפית. סימולציה? אין בעי, פורזה, GT, להמשיך?

לא אוהב את הסימולציות. מחפש אקשן כיפי. אם נהנית- אשריך!

משחקי ההרפתקה קצרים מאי פעם. מס אפקט 2 וכן, גם 3 עם סייג ענק לסיום גרוע מאוד, אנצ'ארטד. אל תתן לי בכלל להתחיל עם אססינ'ס קריד (אני חייב את 3!!!!) המצויין).

תיקנתי לך.

קריד? הראשון עיצבן אותי בצורה פראית, לא נגעתי בהמשכים. רעיון אדיר, ביצוע לא משהו.

אקשן? אז אין פול און, הארדקור, BFG אקשן? קרייסיס, קצר, היילו לא יודע, לא שיחקתי ודאוס אקס האחרון.

דאוס אקס האחרון היה בקושי בגובה הסולייה של הראשון. את השני הדחקתי אגב. הדאוס הזה היה ממש לא להיט, בלשון המעטה. קצר בצורה מחפירה, וממש לא מהנה למחקר כמו הראשון בסדרה.

בקרוב יוצא טרייבס החדש, פלנטסייד חדש.

בכל מקרה, DUDE, SERIOUSLY?

אני אישית חושב שמה שנהייה מEA בעייתי, אבל לפחות הם לא מפרקים סטודיו-ים אלא נותנים להם בד"כ עצמאות יחסית גדולה.

כן, לעשות את אותו דבר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שניכם צודקים. עוד יוצאים משחקים טובים, מעניינים, מהנים וארוכים כמו skyrim ו fallout למשל, אבל גם הרבה ח*א.

נו, שיצא כבר episode 3 ***אמא שלהם :lol:

ד"א ממש התעצבנתי בקרייסיס שהם ביטלו את הדם כדי שיוכלו לשווק את זה עם הגבלת גיל נמוכה יותר. מה הכיף בלירות לאויב בראש בלי שיוצא דם ומח?! ממש חבל.

דאוס אקס משחק משעמם ומתיש. העלילה מעניינת אבל ממש לא כיף להילחם שם.

דיוק נוקם האחרון פשוט בדיחה עצובה. לקח להם כ"כ הרבה זמן לייצר כזה זבל?

אותו דבר עם postal3. השני היה תענוג, ארוך ומעניין עם אפשרות להסתובב חופשי בעיר. החדש מפוצץ בבאגים ודפוק ביותר.

ברווז, אם אתה מחפש shooter חדש יחסית עם מגוון רובים (לא רק 2 וכל פעם, ואפילו יש קצת נהיגה) נסה את rage. משחק נחמד אבל דיי קצר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה תהליך מחוייב המציאות פשוט בגלל שעלויות הפקת משחק בשורה הראשונה מתקרבות - ועוברות - תקציבים של שוברי קופות הוליוודיים. בדיוק כמו שאין סרטי A שמופצים על ידי חברות קטנות, ככה גם המשחקים כיום: סטודיו-ים עצמאיים שעובדים עבור מפיצים כדוגמת EA (כמו למשל DICE). אין דרך אחרת לממן כותר של 100 מיליון דולר.

זה תהליך טבעי וטוב שהוא קורה, למרות שכפי שנאמר זה עלול להפחית את הסיכון שמפתחים לוקחים עם דברים מקוריים באמת.

הדבר הבא בתחום, לדעתי, יהיה crowdfunding כמו שקורה עם kickstarter, המימון יגיע ישר מהלקוחות וככה תהיה אפשרות להפיק דברים מגניבים באמת, לא רק על אותו שטאנץ

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בכל סביבה הגדולים אוכלים את הקטנים. גם דגים, גם בני אדם. גם בתעשיית הרכב וגם בעולם הגיימינג.

אפשר לקרוא לתופעה חיסול האופוזיציה. ובדרך לפעמים להגדיל רווחים. רק לפעמים כי יש גם רכישות יקרות וכושלות.

לא יודע מאיפה היציאה על 100 מיליון דולר לכותר, זוהי הפרזה מופרזת.

כאשר בית תוכנה קטן שהצליח מקבל הצעה רכש בסכום גבוה מיצרן גדול - הפיתוי יהיה חזק, ובשביל מה לשמור על שם ועצמאות? באיזה שלב בחיים העסקיים רוצים לקטוף את הפירות של עבודה מאומצת ושם שהפך מותג. או לגדול יותר.

לפעמים יש הברקות של יצרן קטן ואנונימי. זוכרים את העולם של גו?

רוני היפנה לקישור שיכול להדאיג באמת - עניין ההחלפות וחסימת קונסולות.

לדעתי זה לא יקרה. יש מי שיתקומם על חדירה לתחום הפרט (ובארה"ב זה מונח קדוש), לא יכולים להגיד לאדם לא לגבות דיסק יקר (אולי הזאטוט ישרט או ישבר את הסידי), לא יכולים למנוע שימוש בכמה קונסולות שאולי יש למישהו בבית, לעשות שימוש נוח בכונן קשיח חיצוני (שיכול להתקלקל ואז אסור לאדם להחזיר את החומר?), לא לדבר על החלפות בין חברים בשימוש פרטי.

תופעה כזו עלולה לקומם קונים פוטמתיאליים נגד אותו יצרן וזה יתנקם בו.

ולכל חסימה יש בדרך כלל אפשרות מעקף. אפשר לעשות כיוון לאתר אחר שיתן בחינם או בתשלום שרות "כאילו" לקונסולה שחושבת שהיא מתקשרת ליצרן, אפשר למצוא תוכנות עוקפות חסימה. הכל יש. כמעט. אם אין היום יהיה מחר. צריך רק למצוא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אתה טועה:

http://www.gamesindustry.biz/articles/gta-iv-most-expensive-game-ever-developed

http://vgsales.wikia.com/wiki/Most_expensive_video_games

זו סתם דוגמא אחת, ועוד מ2008. אפילו אם זה חצי - עזוב, שליש - זה עדיין תקציב עתק שמונע ממפתחים קטנים להפיץ בעצמם. הם חייבים תמיכה של אולפן גדול, בדיוק כמו שקורה עם סרטים. זו מתבקש, הרי ההפקה כל הזמן מתקדמת מבחינת התוכן ובשנים האחרונות ישנה נורמה שמשחקים מובילים צריכים לצאת עבור כל שלושת הפלטפורמות (360, PS3, PC). מאחר והשלוש האלו חולקות מעט מאוד במשותף, זו צרה צרורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee, ניתן לשתף את רוב הקוד בין ה-XBOX & PC (ו-Windows Phone) דיי בקלות בזכות ה-XNA framework, כך שעם התאמות קלות של המדיה והקוד ניתן לכתוב את אותו המשחק לכמה פלטפורמות בקלות יחסית - אחד הקלפים החזקים של מיקרוסופט.

חוץ מזה מסכים עם כל מה שכתבת.

פורסם
שניכם צודקים. עוד יוצאים משחקים טובים, מעניינים, מהנים וארוכים כמו skyrim ו fallout למשל, אבל גם הרבה ח*א.

נו, שיצא כבר episode 3 ***אמא שלהם :lol:

אחח, FALLOUT 3... המשחק כנראה האהוב עליי עד היום. אני כבר מחכה לפלאאוט החדש בקוצר רוח. מקווה שלא יהיה זיבלי כמו ניו ווגאס.

ד"א ממש התעצבנתי בקרייסיס שהם ביטלו את הדם כדי שיוכלו לשווק את זה עם הגבלת גיל נמוכה יותר. מה הכיף בלירות לאויב בראש בלי שיוצא דם ומח?! ממש חבל.

לא זכור לי קטע כזה. אבל זה באמת לא כיף.

דאוס אקס משחק משעמם ומתיש. העלילה מעניינת אבל ממש לא כיף להילחם שם.

דיי, בערך, כן... זה לא אמור להיות מעניין להילחם שם- אתה אמור למצוא דרכים חדשות ומעניינות להתגנב :shock:

דיוק נוקם האחרון פשוט בדיחה עצובה. לקח להם כ"כ הרבה זמן לייצר כזה זבל?

מזל שקנו אותם אחרת גם הזבל הזה לא היה יוצא. מחכה לדיוק הבא, מהדיוק האחרון הם לא יכולים לרדת עוד יותר.

אותו דבר עם postal3. השני היה תענוג, ארוך ומעניין עם אפשרות להסתובב חופשי בעיר. החדש מפוצץ בבאגים ודפוק ביותר.

ברווז, אם אתה מחפש shooter חדש יחסית עם מגוון רובים (לא רק 2 וכל פעם, ואפילו יש קצת נהיגה) נסה את rage. משחק נחמד אבל דיי קצר.

פוסטל 3? לא שמעתי שיצא בכלל.

וכבר אכלתי את RAGE ממזמן. אבל תודה על ההמלצה!

פורסם

אישית אני מוצא את המשחקים היום הרבה יותר מאתגרים מפעם. ברגע שאתה מוותר על רמה רגילה של משחק ועובר ל קשות יותר, אז דברים מתחילים להיות קשים ומאתגרים. שחק קצת בקרייסיס 2 בהארד, דבר איתי על קצר אח"כ :?

האמת היא, שאתה כשחקן במיעוט. אתה לא פונקציה למפתחי המשחקים, כמו שישראל לא פונקציה לשוק הרכב. אתה בעיקר קנטרן ומסרב להכיר בזה שזה שאתה לא אוהב משהו לא הופך אותו לגרוע, אלא בעיקר לזה שאתה לא מוצא משחק שמתאים לגישה של ילד בן 11 למשחקי מחשב. השחקנים היום הרבה יותר מתוחכמים והAI משתדל להדביק את הפער, אבל עדיין לא מצליח, בשביל זה MMO'S ומולטיפלייר זה הדיבור החדש. תראה את גירס אוף וור, המשחק סינגל היה די בנאלי, אבל המולטיפלייר (קו-אופ או PVP) אדיר. MASSEFFECT 3? המולטיפלייר זה כנראה הדבר הכי כיף במשחק. אני עדיין משחק בו.

כנראה שזה בעיקר לצערך, אבל אתה נשארת מאחור כאשר תעשיית המשחקים רצה קדימה, תסתכל על המספרים אנשים קונים משחקים בכמויות, וזה לא שחסר משחקים גרועים, הם פשוט נשארים בתהום הנשייה של משחקים שלא הוכיחו את עצמם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לצערי אני מסכים עם ברווז בעניין הזה.

המשחקים היום הרבה יותר כבדים, מושקעים גראפית אבל פחות כיפיים מפעם.

זה עדיין לא גורף, עדיין קיימים משחקים מושקעים וכיפיים (ראה ערך GTA IV, RED DEAD REDEMPTION, SAINTS ROW THE THIRD, UNREAL 3, מורטל קומבאט ועוד).

אבל כבר לא פעם אני מוריד משחק, כולי מבסוט ומתבאס אחרי כמה דקות. קרה לי עם NFS שיפט 1 ו-2, פרו סטריט, GRID וDIRT3 שהשליטה ברכב פשוט זוועתית (עם הגה), והמשחק לא כיפי בכלל.

בהשוואה מול משחק לא פופולארי במיוחד כמו GTR כל השמות הגדולים האלה צריכים להתבייש. עצוב לי שאני רואה כזאת השקעה בפרטי הרכבים, כל כך הרבה אפשרויות אבל אני פשוט לא יכול להכריח את עצמי לשחק בזה...

אותו סיפור עם קרייסיס החדש שסתם נראה משעמם.

איפה המשחקים של פעם כמו קארמאגדון 2, דום, ניד פור ספיד אנדרגראונד 1\2\קארבון, סיריוס סאם2, גירס או וואר, PGR , קראש לפלייסטיישן הראשון, סוניק, טקן 3, שאנק 2 ועוד.

אלה משחקים שפשוט היו כיפיים, תענוג לשחק בהם.

שמתי לב לעוד תופעה. היה לי אס בוקס 360 עם ים משחקים, יום אחד הוא קיבל טבעת מוות ומת.

אחריו קיבלתי פחד מקונסולות, רכשתי מחשב בשווי של מעל ל5K.

נכון שאני מריץ כל משחק על מקסימום, אבל אין לי מה להריץ! כל המשחקים הכיפיים הם רק לקונסולות...

כנראה שזה בעיקר לצערך, אבל אתה נשארת מאחור כאשר תעשיית המשחקים רצה קדימה.

אתה מצחיק... אתה בטח חושב גם שנהג הרכב צריך להתרגל לתיבה הרובוטית, ולא שהיא צריכה להיות נוחה בשבילו...

משחקים הם לאנשים, אנשים לא צריכים להתאים את עצמם למשחקים, המשחקים צריכים להתאים לאנשים.

זה בדיוק מה שעשה האייפון.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...