Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עכשיו חזרתי מתחנת דלק פז,

אחרי 3 שניות שאני מתחיל לתדלק המשאבה קופצת ונעצרת, אני מנסה שוב לתדלק ושוב אחרי כמה שניות ספורות

המשאבה קופצת ומסיקה לתדלק.

ניסיתי במשאבה אחרת נוספת לתדלק ואותה הבעיה גם שם.

הצלחתי לתדלק משהו כמו 5 ליטרים.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

יכול להיות שהצינור של הנשם שלך סתום, ואז אוויר לא יכול לצאת מהמיכל, והמשאבה קופצת ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יכול להיות שהצינור של הנשם שלך סתום, ואז אוויר לא יכול לצאת מהמיכל, והמשאבה קופצת ....

ואיך מוציאים את האוויר הזה החוצה?

פורסם

גם לי זה קרה, וכל מה שעשיתי שפתר את הבעיה היה לשחק קצת עם האקדח תדלוק.. הוצאתי אותו טיפה כדי שלא יהיה עד הסוף ותדלקתי הזזתי אותו מצד לצד והוא לבסוף בגלל המשחק הזה הוא הוציא את האוויר מהמיכל והשלים את התדלוק בלי עצירות.

בהצלחה!!

פורסם

כנראה שיש לך אוויר בטנק, חפש כפתור באיזור של דלתית הדלק לשחרור לחץ או שפשוט תשחק עם הזוויות של הידית תדלוק.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...