Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג 67 ביותר מחצי מליון ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר קובעים על סמך מוכר מרצון וקונה מרצון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שמת לב שזוהי 'אלינור' כמו בעקיצה ב60 שניות, כן?

תנסה למצוא כמה מוכרים כזו בארה"ב ותראה אם תמצא הגיון במחיר או לא.

פורסם

על סמך מה שבא למוכר בשיקלול כיוון הרוחות לפי המפה הסינומפטית והמיקום של נוגה במערכת הכוכבים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

על בסיס זה (לא כולל יכולות המשחק המופלאות של ניקולס קייג'...)

רכב מקורי כזה נמכר בחו"ל ביותר כסף, במקרים מסוימים (חפש בגוגל)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בארה"ב רכב כזה שעבר בניה מחדש אך עם מנוע יותר גדול(מעל 7.0 ליטר) נמכר ביותר מ 100 K דולר.אז נשמע הגיוני

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

צעצוע לעשירים לסופי שבוע , רכב לא פרקטי לנסיעה למשרד בפקקי איילון , גם חבל להרוס אותו מאיזה גטס שלא שמה לב שעצרת כי היא התעסקה בדיוק בלהחליף תחנה ברדיו כי שי ודרור לא בדיוק לטעמה .

נחמד ביותר שיש אותו לאחר if you know what i mean

פורסם
שמת לב שזוהי 'אלינור' כמו בעקיצה ב60 שניות, כן?

תנסה למצוא כמה מוכרים כזו בארה"ב ותראה אם תמצא הגיון במחיר או לא.

בדקתי, מצאתי אחת למכירה ב 279,000$, לא להאמין.

פורסם

smallars

אני לא הבנתי :p

רכב מדהים ולדעתי שווה את המחיר הזה, אמנם הבנתי שהיא לא מקורית אבל שמורה וכולה בנויה מרכיבים של שלבי 67 מקוריות לחלוטין, אני מקווה לראות אותה נוסעת, זה בטוח יגרום לי להזיל ריר, ועוד לא מצאתי רכב מיוחד כ"כ שיגרום לי להזיל ריר בישראל :p

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לה מנוע 350ci אז אאל"ט זאת GT350 ולא GT500. בלי קשר אם הרכב הוא רפליקה לא GT350\GT500 אמיתית היא ממש לא שווה את המחיר. לעומת זאת, GT500 מקורית נמכרת בהרבה מעל 100K$ בארה"ב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עד כמה שהבנתי זו מוסטאנג רגילה שהלבישו עליה קיט של אלינור ועכשו היא שווה חצי מליון?

שאותם היא בעצם לא שווה?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...