Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, סליחה על הכותרת הארוכה.

ברשותי שברולט אופטרה LS פלוס, שנת 2007 מנוע 1600.

לאחרונה, עם הימים החמים שבאים עלינו לטובה, אני מרגיש שהמזגן לא מקרר מספיק. זה הגיע למצב שבצהריים חם מאוד, אני מתבשל באוטו עם המזגן, ובסוף מתייאש ופותח חלון. המדחס נכנס לפעולה, ומורגש אוויר קר ללא ספק, אך לא מספיק קר בימים חמים מאוד. בערב לדוגמא המזגן מקפיא, אבל ליום ממש חם זה פשוט לא מספיק.

הלכתי לחשמלאי פה באיזור, הוא בדק, וטען כי המזגן שלי תקין לגמרי, ולא חסר גז והוא מקפיא. כמובן שזה היה ביום לא ממש חם, ובתוך מוסך מוצל. הוא לא חייב אותי על הבדיקה, היה ממש נחמד ושחרר אותי לדרכי. אך עם כל הטוב לב שלו, אני עדיין מרגיש שהמזגן לא מקרר מספיק ביום חם, ואני לא היחיד שחושב כך - כל מי שנוסע איתי ישר מרגיש. אשמח לתגובות

לבעיה השנייה.

פתחתי היום מכסה מנוע, כמו בכל יום שבת שאני בודק שמן מנוע\גיר\הגה, נוזל קירור ונוזל בלמים. סתם גיששתי והסתכלתי, ושמתי לב שיש צינור שמטפטף טיפות, נגעתי בזה וזה מרגיש ללא ספק כמו מים. ההשערה שלי שזה משהו מהמזגן, האם זה תקין? זה נראה כמו הצינורות מזגן האלה בחצר שמטפטפים מים מזוקקים כשהמזגן דלוק, אז אולי זה תקין. צירפתי תמונה עם הצינור הנ"ל מסומן באדום.

מי שלא מבין את מיקומו, זה ממש בסוף של המנוע, בערך באותו קו עם הוישרים.

resized_2012-05-26 16.23.13.jpg

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

בקשר לבעייה השניה זה תקין וההשערה שלך נכונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היי

בעיה שהייתה לי כבר באופטרה בעבר וחזרה שוב השבוע :-(

לא זוכר בדיוק מה הבעיה במדחס עצמו אבל הוא קופא. בגלל זה אתה מרגיש שהוא לא מקרר, זה קורה בעיקר בנסיעות בין עירוניות ובגלל זה גם המוסכניק לא רואה את הבעיה. (בעמידה חום המנוע מספיק להפשיר אותו.)

בזמנו החליפו לי מדחס (הרכב היה באחריות) עכשיו זה התחיל דווקא לאחר החלפת מדחס נוספת.... יום שני אני במוסך ואעדכן....

פורסם

כדאי לעשות עוד בדיקה למזגן אצל בעל מקצוע שמתמחה במזגנים לרכב(לא תמיד זה חשמלאי רכב רגיל)

מנסיון עם רכב דומה שהיה בעבר לאימי המזגן לא חזק בתפוקת הקור שלו ובשילוב פתחי איוורור קטנים

התוצאה היא "התבשלות".

בדגם 4 דלתות פתחי האיוורור שונים וגדולים יותר - יש מצב ששלך 5 דלתות?

פורסם

עדכון- הייתי בעוד מקום, וגם שם אמרו לי שאין תקלה. אמנם המזגן מוציא קור, אבל אני עדיין לא מצליח להרגיש ביום חם שממש נוח לי ברכב ואני לא מזיע.

חשבתי על משהו אחר, אולי הפילטר של המזגן דורש החלפה?

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...