Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דיברתי עם הסוכנות בנוגע לאיביזה ב70 אלף הוא אמר לי שהמגנזיום שהם שמים זה בהתקנה מקומית אז זה אומר שזה

לא אורגינל? שאפשר להשיג אותם בשוק? כי זה לא דחוף לי כרגע

אמר לי בשביל קודנית צריך לשלם 660 שקל והוסיף כי הביטוחים ידרשו איתוראן זה נכון? על סיאט חייב איתוראן?

פורסם

בקשר לחישוקים, כן הם לא אורגנלים ואפשר להשיג אותם בשוק במחיר נמוך מזה של הסוכנות, אני קניתי את הגנטים ב 1700 שח במקום 2300 בסוכנות.

בקשר לקודנית, עדיף לברר קודם מול חברת הביטוח שלך מה הם מבקשים לגבי מיגון, אם מבקשים קודנית + כספת או איתורון סייב ואז תשקול כמה זה עולה לך ותשווה

אגב אני קבךתי את האיביזה שלי לפני יותר מחודש ואני מרוצה לגמרי, רכב מהנה למרות שהוא קצת חלש אבל מסתדרים.

פורסם

למה שלא תשאל את סוכן הביטוח שאתה מתעתד לרכוש אצלו את הפוליסה מה הן הדרישות?! תבקש הצעת מחיר ודרישות מיגון ולפי זה תידע בדיוק. מאיפה סוכן מכירות יודע מה דורש הביטוח? זה לא שמעדכנים אותם כל יום.

פורסם

בנוע לג'אנטים הם מקוריים שמרכיבים אותם במוסכי צ'מפיון במידה ואתה מזמין. לי הציעו אותם ב-1900ש"ח.

בנוקע לקודנית - תברר קודם בחברת ביטוח. חלק ביקשו כספת וחלק איתוראן לפיכך הקודנית שהם מציעים לא בהכרח תופסת בביטוח.

אני התקנתי כספת שזה כולל קודנית דרך ביטוח AIG

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...