Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

סיפור המעשה הוא כדלהלן: בבעלותי אלפא מיטו שנת 2010 שרכשתי בינואר השנה כאשר הרכב היה עדיין באחריות היבואן עד מרץ, יצוין שבזמן הרכישה הרכב היה עם 10,000 ק"מ על הספידומטר, זמן קצר לאחר הרכישה שמתי לב שיש קושי בשילוב ההילוכים ראשון שני ושלישי, פניתי למוסך היבואן ולאחר השתלשלות אירועים ארוכה ומספר ביקורים במוסך שבמהלכם הוחלפו בתחילה הכבלים בין ידית ההילוכים לגיר ולאחר מכן, כשהבעיה לא נפתרה, שופץ הגיר והוחלפו סינכרונים לפני כחודש וחצי, היה נדמה שהבעיה נפתרה, אך הגיר חזר לסורו באופן חלקי, והילוך שני ושלישי משתלבים עם קושי מסוים וחריקה כשהרכב קר, ולאחר מכן, לאחר נסיעה קצרה נותר קושי בשילוב הילוך שני.

היום בבוקר הגעתי שוב למוסך היבואן ע"מ לאבחן את הבעיה, ולאחר נסיעת מבחן עם המנהל הטכני של המוסך ובוחן רכב, נקבע שאין בעיה אמיתית ושלמעשה הרכב אמור להתנהג בדיוק כך (טענה שקרית שעלתה בעבר גם לפני שיפוץ הסינכרונים), הרכב נמצא עדיין במסגרת שלושה חודשי אחריות על התיקון שנעשה בגיר, ואני מתכוון לתבוע את היבואן בבית משפט לתביעות קטנות ולדרוש תיקון או החלפה של תיבת ההילוכים, אך אני זקוק לחוות דעת נגדית שתסתור את ממצאי הבדיקה, וכאן אני זקוק לעזרת חברי הפורום והמומחים המקצועיים שגולשים פה, אם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על מישהו מומחה (עדיף מישהו שמכיר אלפות וספציפית אלפא מיטו) שיכול לבדוק את הרכב ולספק חוות דעת נגדית (כמובן שרק בתנאי שהוא באמת יאבחן שהגיר לא תקין) ויהיה מוכן לעמוד מאחוריה בבית משפט.

למותר לציין שאני אשלם עבור הבדיקה וחוות הדעת.

תודה מראש לכל העוזרים.

עופר.

פורסם

נסה לפנות ליצרן בחו"ל, זה יותר קשה אבל הם יכולים גם להנחות את היבואן בארץ איך לפעול.

ממש מרגיז שאחרי שקנית את הרכב זה כבר לא מעניין אף אחד!!! :evil:

לאף אחד לא אכפת מהזמן שאתה מבזבז במוסך! חוסר תשומת הלב בכביש בשביל לנסות לנסוע וכו...פשוט מרגיז!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

לדעתי כדאי לך להכנס לאחד המוסכים המורשים הפרטיים המטפלים באלפות , ולבקש מהם בדיקה וחוו"ד לגבי אם תקין או לא .

באתר מועדון אלפא ישראל , מומלצים מספר מוסכים .

http://www.iaroc.org.il/index.php

ובפורום הטכני במועדון מפורסמים מוסכים מתמחים - בדוק אם הם מכירים את הממסרה ב מיטו , ואלי יוכלו לחוות דעה .

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=121

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

העיקר הם שולחים לכאן אנשים מטעמם שיפתחו הודעות כמה השירות שלהם טוב. מסתבר שהם לא יותר טובים מצ'מפיון.. גם באמינות של הרכבים וגם בשירות. תבע להם ת'צורה.

פורסם

אני מניח שיש לך תיבה בעלת 6 הילוכים?

זאת תקלה ידועה במיטו, יש על הנושא שרשורים ארוכים בפורומים בחו"ל.

כשרק רכשתי את הרכב שלי לפני קצת מעל חצי שנה גם אני הרגשתי בזה בדיוק באותם הילוכים כמוך, הלכתי לבדיקה ונאמר לי גם כן שהכל תקין.

בהתחלה חשבתי שאולי אני טועה וחושב סתם, אח"כ נתקלתי בשרשורים על הנושא בחו"ל, עם זאת התופעה נעלמה וחזרה עכשיו באופן פתאומי.

לפי חו"ל החלפת הסינכרונים לא עוזרת, או שעוזרת והבעיה חוזרת על עצמה אחרי תקופה, לפי מה שאני רואה חלק מהלקוחות באנגליה קיבלו תיבה חדשה שפתרה את הבעיה.

גם אני כמוך מנסה למצוא את הכח להתחיל להתעסק עם זה, אבל לפני תביעה תנסה לבדוק אם יהיו מוכנים להחליף תיבה במסגרת האחריות, אוכל להפנות אותך לשרשורים בנושא מפורומים בחו"ל אם תהיה מעוניין...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני מניח שיש לך תיבה בעלת 6 הילוכים?

זאת תקלה ידועה במיטו, יש על הנושא שרשורים ארוכים בפורומים בחו"ל.

כשרק רכשתי את הרכב שלי לפני קצת מעל חצי שנה גם אני הרגשתי בזה בדיוק באותם הילוכים כמוך, הלכתי לבדיקה ונאמר לי גם כן שהכל תקין.

בהתחלה חשבתי שאולי אני טועה וחושב סתם, אח"כ נתקלתי בשרשורים על הנושא בחו"ל, עם זאת התופעה נעלמה וחזרה עכשיו באופן פתאומי.

לפי חו"ל החלפת הסינכרונים לא עוזרת, או שעוזרת והבעיה חוזרת על עצמה אחרי תקופה, לפי מה שאני רואה חלק מהלקוחות באנגליה קיבלו תיבה חדשה שפתרה את הבעיה.

גם אני כמוך מנסה למצוא את הכח להתחיל להתעסק עם זה, אבל לפני תביעה תנסה לבדוק אם יהיו מוכנים להחליף תיבה במסגרת האחריות, אוכל להפנות אותך לשרשורים בנושא מפורומים בחו"ל אם תהיה מעוניין...

למיטו 155 ולתלתן תיבות 6 הילוכים שונות.

emotion of motion

פורסם

לא הייתי מודע לכך, תודה על ההבהרה.

בכ"א, עושה רושם שהאנגלים מתלוננים על התיבה בתלתן ירוק כמו ב155.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה רבה לכל העונים,

כמה הבהרות: לא ציינתי את זה אבל המיטו שלי היא תלתן ירוק שישה הילוכים, ואכן פניתי היום לשירות הלקוחות לאחר הביקור במוסך, ונציג מטעם אמור להפגש איתי ולבצע נסיעת מבחן ברכב (לא שאני תולה בזה תקוות גדולות לאור רמת השירות שקיבלתי עד כה)

אשמח לקבל הפניות לשרשורים על בעיות דומות מפורומים בחו"ל.

• תוכן חדש...