Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה העניין עם תופעת הsuv

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מדובר כאן במכוניות מ2008 ככל הנראה ששוכנות שם. מעלות אבק , וחלקם אפילו עם סמל החברה ששימשה אותם.

דיברתי על רכבים חדשים בבונדד.

לדעתי, גם הרכבים האלה "מבלים שם" מספר חודשים (קשה לי להאמין שהם שם מ2008. יש להם ערך כספי עבור החברה) עד שמתפנה מקום במגרשי המכירות, ואז שוטפים אותם יפה, עושים להם ווקס, שמים להם טאסות חדשות, ומוכרים אותם לכל דורש.

אני לא מאמין שיש למכוניות נזק אמיתי מהעמידה. אם כי זה בהחלט לא מצב אופטימלי.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין את הישראלים קונים גיפים אבל לא נוסעים בשטח, חונים על המדרכה, נוסעים כאילו כל הכביש שלהם, תופסים את כל החניה ולמה? אני באמת לא מבין מה הפוזה בג׳יפ סך הכל רכב גדול מוגבה. שיקנו משאיות וזהו הפוזה הכי טובה.

פורסם
על מה הפליאה הרבה?

רוב נהגי ה-SUV לא צריכים רכב כזה בשביל השטח אלא כדי לשחרר הצהרה לעולם - "שלי גדול יותר".

פוזה, פוזה ושוב פוזה. ישראלים תמיד אהבו "שופוני" ואין כמו SUV גדול ושחור על הכביש כדי להשיג את זה.

לאחרונה יצרנים רבים התחילו להבין שיש פלח שוק לא מנוצל וכדאי מאד לפנות אליו -

מחפשי הפוזה בלי באמת צורך ליכולות שטח.

כך נולדו כל הג'יפונים העירוניים שלא באמת מיועדים לצליחת דיונות בשבת.

ואני אפילו לא מדבר על נשות צפון ת"א שנוהגות על SUV כדי ללכת לסופרמרקט ולקחת את הילדים לגן.

בקיצור, אין חדש תחת השמש.

+1

מרבית ה-SUV's שאני רואה ננהגים על ידי נשים שכנראה צריכות להוכיח מה יש לבעל שלהן.

ויש לרכב עוד כמה יתרונות: אפשר לחנות על המדרכה, אפשר לחסום את שדה הראיה של אחרים, אפשר להתיחס לכל אחד "למה, מי אתה".

האמת היא שהשבוע הרגשתי שהגיע הזמן לשהלדרג לאיזה ב.מ.וו X-משהו שחור. זה מאוד בטיחותי - לאו דווקא הבטיחות הפאסייבית או אפילו האקטיבית, אלא ההרתעה כלפי בבונים על הכביש. אבל אל דאגה - בעצם אפילו ה-SX4 גדולה לצרכי. אז אני אשאר אתה ואמשיך לסבול מהפראים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סביר מאוד שיהיו שם רכבים משנת ייצור 2008.

אבל לדעתי הם לא עומדים שם מ2008.

ברור לך שלזה התכוונתי נכון?

שנת ייצור 2008 ויש שם רכבים שעומדים שם לדעתי כבר קרוב לשנה.

פורסם
או "למה אנשים פותחים שרשורים של להדחף לאנשים לכיס ולנשמה?".

לפני שכולכם קופצים, כן, יש לי SUV, למרות שאני אישית מעדיף פרייבט.

למה יש לי אחד כזה? כי אשתי רצתה ;-)

מה אכפת לך למה אנשים קונים SUV? למה אנשים קונים דירת 6 חדרים והם רק זוג

עם ילד?

למה אתה קונה ג'ינס של דיזל/ליוויס/בוס/כל מותג נחשב אחר, ולא ג'ינס מהשוק?

אני מבין את החשק של אשתך לרכב שכזה, שהרי היא לא מבינה ברכבים (כך אני מניח) ומבחינתה יש רק סמל ועיצוב, אבל בחיאת, למה להשוות בין קניית ג׳ינס איכותי לכזה מתפרק מהשוק?

למה, סדאן מתוצרת יונדאי/סקודה לא עומד באותו קנה מידה עם הקיה ספורטג׳ (או איך שלא קוראים לזה) ה״מרהיבה״?

אגב, אני אמנם ילדון רווק, אבל אני עדיין מתקשה להבין את ההתכופפות לרצונות האישה כשזה נוגד את רצונותיך שלך.

אני לוקח לדוגמא את זוג ההורים שלי כדוגמא, אם אמא שלי הייתה מבקשת ג׳יפ אבא שלי פשוט לא היה קונה לה רכב וזהו, הסיבה פשוטה, מי שלא מבין הרבה שיביע את דעתו ואת ההחלטה ישאיר לבעל הידע, בייחוד אם הפרוטה אינה מצויה בשפע בכיס וקניית רכב יקר יותר הוא לא יותר מהתעקשות (״האישה אוהבת את המראה של הונדה אקורד אז גירדנו את הארנק״)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אושרי מבלי להעליב , אבל כאשר תיהיה נשוי תאמין לי שבשביל שקט תעשייתי אתה תרכוש (לפחות כל עוד מצויה הפרוטה בכיסך)

כל אשר ליבה יחפוץ .

בכל אופן בתור חובב רכב גם אני חובב גיפים אך היות ובשלב זה של חיי אני לא זקוק להם (למרות כי אני יכול לרכוש לעצמי) אני מעדיף לנהוג בשני רכבים חדשים ולא פשוטים ולהנות לא פחות במחיר של גיפ בודד מן השורה . לכן הכל עניין של צרכים

th_Picture096.jpg
פורסם

קשה לי להאמין למה שאני קורא. זה מתחיל בהטפת מוסר על מכונית ׳נכונה׳ מבחינתכם, וזה ממשיך בשיעורי זוגיות. מי אתה שתיכנס לדינמיקה שלו עם אשתו. אגב, ג׳יפון הוא לא בהכרח יקר יותר מסדאן, בין אם מדובר ביטי, ובין אם הסדאן המתחרה הוא משפחתית גדולה. אני אישית הייתי מעדיף קיה ספורטאז׳ על פני מאזדה 6 ובוודאי 3. אולי תגידו שאני דביל, אבל לא ממש חשובה לי ה׳התנהגות׳ של הרכב (אפשר לחשוב שהמאזדה ושות׳ הן פרארי) אלא יותר תחושת הכוח ועיצוב החוץ והפנים. ואני ממין זכר.

הכוח של הג׳יפונים המודרניים בעלי ה-2 ליטר לא חלש יותר מהמתחרות בסדאן המקבילות, וקל וחומר שהן חזקות יותר ממשפחתיות 1600. על המרווח בפנים אין מה לדבר, כשחלקן גם מרשימות בעיצוב הפנים. עיצוב החוץ הוא סובייקטיבי, אבל בהחלט יש משהו ברכב גדול ומרשים, ובמקרה של הספורטאז׳ - פשוט יפהפה. גם תנוחת הנהיגה נוחה בהרבה כמובן.

אז נכון, הוא לא ידידותי לסביבה וצורך הרבה דלק. אפשר לחשוב שה-sti החביבות על חברי הפורום הן יקירות ה׳גרינפיס׳.

פורסם

כשאני איהיה נשוי, ויהיה לי תקציב, אני גם ארכוש לאישתי SUV.

לדעתי SUV ישמור עליה יותר מפרטית עם 5 ENCAP. ורק בגלל זה.

פורסם
אני מבין את החשק של אשתך לרכב שכזה, שהרי היא לא מבינה ברכבים (כך אני מניח) ומבחינתה יש רק סמל ועיצוב, אבל בחיאת, למה להשוות בין קניית ג׳ינס איכותי לכזה מתפרק מהשוק?

למה, סדאן מתוצרת יונדאי/סקודה לא עומד באותו קנה מידה עם הקיה ספורטג׳ (או איך שלא קוראים לזה) ה״מרהיבה״?

אגב, אני אמנם ילדון רווק, אבל אני עדיין מתקשה להבין את ההתכופפות לרצונות האישה כשזה נוגד את רצונותיך שלך.

אני לוקח לדוגמא את זוג ההורים שלי כדוגמא, אם אמא שלי הייתה מבקשת ג׳יפ אבא שלי פשוט לא היה קונה לה רכב וזהו, הסיבה פשוטה, מי שלא מבין הרבה שיביע את דעתו ואת ההחלטה ישאיר לבעל הידע, בייחוד אם הפרוטה אינה מצויה בשפע בכיס וקניית רכב יקר יותר הוא לא יותר מהתעקשות (״האישה אוהבת את המראה של הונדה אקורד אז גירדנו את הארנק״)

זה כנראה כי אתה בא מבית פרימיטיבי שאמא צריכה לקבל רשות מאבא לקנות משהו, במקום להחליט שהיא קונה מעצמה בלי לבקש מאבא. - כל אחד והזוגיות שלו, אין לך מקום להעביר ביקורת.

פורסם

אין לי בעים עם גיפים יש לי בעיה עם פוזאיסטים, אנשים שקונים דברים שהם לא צריכים או שהם גרועים \ מכוערים רק בשביל הסמל סטטוס שלהם. והקרוסאוברים הם הדוגמא המושלמת לכך. פשוט מדובר בהאצבק מוגבהת, עם צריכת דלק ויציבות של גיפ אבל עם תא מטען ויכולת שטח של פרייבט. ממש הרע משני העולמות.

ואני אומר את זה בתור בעל MX-5, שב-95% מהזמן את הדרישות המיידיות שלי מהרכב גם אלטו יספק (ואולי אפילו יותר טוב), אבל ב-5% הנותרים מהזמן, גם הרכב הזה מתקשה לספק אותן. ה-5% האלו נראים אולי שוליים, אבל הם עולם ומלואו ביחס ל-0% זמן שטח שרואים 99% מהגיפים ו-100% מהקרוסאוברים.

היה בזמנו פרסומת, נדמה לי ל-CRV, "הכביש הוא השטח שלה". פשוט facepalm, עדיף כבר שהיו אומרים תראה לכולם למי יש יותר גדול.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מישהו באמת חושב שקשקאי יותר מכובד ושופוני ממונדאו? CRV מול אקורד? לאנשים יותר נוח רכב גבוהים עם מבנה דמוי סטיישן, הרכב המתוכנן בשבילי אחרי הילד השני זה אאוטבק.

פורסם

למה אנשים קונים פרארי במדינה כמו שלנו?

למה אנשים קונים רכבים בעלי הספקי כח מטורפים?

למה אנשים קונים רכבי אספנות ושמפצים אותם?

למה אנשים משפרים את הרכבים ועושים אותם בעלי יכולות מוטוריות גבוהות? כדי לעקוף? כדי להשתלב בצומת גהה בצורה טובה יותר עם הספק כח של למעלה מ500 כ"ס וצמיגים דביקים ומתלה משופר וצמוד לכביש?

עושים את זה כי אוהבים!

ומי שיש לו את האפשרויות שילך על זה ולא ידפוק חשבון לאף אחד.

מישהו יכול להגיד לי מה לקנות?

וכן יש לי suv מטורף! And i love it baby!

וכשירצה השם ואם יהיה לי תקציב לקנות פרארי או מזראטי או פורשה או כל רכב מטורף אחר ולדחוף לה טיוון טורבו+סופרצ'אצר מישהו יגיד לי למה אני עושה את זה??

אל תכנסו לכיס של האנשים וכל אחד יעשה מה שטוב לו.......יום נעים....:mm_cool:

• תוכן חדש...