Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן בקרוב טיול בתאילנד בעזרת השם,

האם קיימת איזשהי חוויה מוטורית רצינית בתאילנד?,

מסלולים עם רכבי ספורט, F1?.

לאחר חיפוש דיי ממושך בגוגל לא מצאתי דבר.

תודה.

פורסם

קשה לי להאמין שיש דבר כזה... אבל אחי חי שם כבר 8 שנים, מכיר כל מה שזז, הוא בטוח יוכל לעזור לך. יש לו מספר ישראלי, אם הוא לא עונה לך בפעם הראשונה אל תתייאש, זה טלפון במשרד והוא איש עסוק. תנסה, אין לך מה להפסיד, 03-6863390 או לפלא057-9464647 קוראים לו חגי.

בהצלחה

פורסם

יש בקוסמוי מסלול קארטינג שנראה די מבטיח ושלצערי לא הזדמן לי לנסוע בו. חוץ מזה, סע בטוקטוק ברחבי בנגקוק - זאת אחלה אטרקציה מוטורית שבוודאות לא תמצא כמותה בארץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המסלול קארטינג בקוסמוס הוא אחד היותר טובים- רכבי 4 פעימות לא מוגבלים, ישורות מהירות, קטעים טכניים טובים עם שיקיינים צפופים והיתרון של מסלול פתוח ולא מקורה.

בנוסף, בקוסמוי יש גם מסלול מוטוקרוס ואפשר לשכור שם אופנועים מתאימים בנוסף לאפשרות לשכור בתאילנד קוואסקי נינג׳ה גם אם הדבר הכי קרוב שרכבת עליו לפני כן זה זוג אופניי BMX...

מבחינת 4 גלגלים, למעט קרטינג האקשן עובר לשטח עם רכבי באגי שניתן לשכור וכו׳, לא יצא לי להתקל במסלולים שניתן לשכור בהם רכב ספורט ולעלות להקפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש קארטינג בקוסמוי , כמעט בכל חוף יש אופנועי ים (גם נחשב מוטורי) , אם אופונועים זה הקטע שלך גם , יש אפשרות לשכור הכל.

2 חברה שהכרתי בטיול , אחרי שהם התפצלו מאיתנו והמשיכו לפוקט , מצאו שם איזה מוסך פרטי של איזה בחור שיש לו הרבה רכבים והוא השכיר להם דוקאטי כבד (לא זוכר נפח) לשעה (קצת יקר אבל שווה) בנסיעה חופשית בעיר ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בפוקט ראיתי שאפשר לשכור למבורגיני אם בא לך. לא נראה לי שאפשר לתת לה בראש, זה יותר בקטע של פוזה.

עריכה: התאילנדים הם קצת נוכלים. תזהר ממה ו-ממי שאתה שוכר. הם יעשו סריקה מקיפה אח"כ לבדוק שהרכב\אופנוע\אופנוע ים שלך חזר בלי אפילו שריטה אחת. ואם יש שריטה הם יקרעו אותך עליה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה שקאררה כתב. תאילנדים הם נוכלים בני נוכלים, ראה הוזהרת!

אני בכלל הייתי מוותר על הרעיון של נהיגה בתאילנד, בטח כאשר מדובר ברכב כל כך יקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

3 אטרקציות שאני עשיתי:

1. בפאטיה (3 שעות בבנקוק) יש פארק בו אטרקציות שונות ובינהן מסלול קצר של באגי ו2 מסלולי קארטינג, אחד למתחילים שהוא ממש קטן ומשעמם ואחד רציני פתוח עם מהירות די רצינית.
  2. בקוסאמוי שכירת קאריביין (סמוראי) ב600 באט ליום להסתובב ולהיכנס לשטח.

ההמלצות להיזהר ולשים לב בעת לקיחת רכב נכונות.

לא משהו שצריך למנוע ממך מלעשות זאת. אני לקחתי ונהנתי אבל שמרתי על עצמי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

זה מגיע עד לרמה שאתה צריך לצלם את כלי הרכב שאתה שוכר מכל זוית קיימת כדי להוכיח אח"כ (במידה ויש שריטות) שהן לא נעשו על ידיך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...