Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני כרגע במוסך באיזור צ.דרור ואתמול בלילה התחיל חום המנוע לעלות. יש לי מים במיכל,המאווררים עובדים ורק המד חום התקרב מאוד לאדום. מה הבעיה?

במוסך פה אומרים שבלאי של רדיאטור. זה היה מוזר כי המקרה הוא שיש מים במיכל אבל ברדיאטור עצמו לא היה! ממש מוזר....

אולי סתימה?

בכל מקרה,אמרו לי רדיאטור.... יש דעה אחרת?

תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אם אין מים אז זה כבר יכולה להיות הסיבה לכך שהרכב מתחמם, כמו"כ מים לא אמורים להיעלם סתם, כנראה שיש משהו שגורם למים להיעלם, יכול להיות שקיימת נזילה מאחד הצינורות, או גרוע מכך, יש חדירת מים למנוע עקב פריצת אטם ראש.

רדיאטור סתום בהחלט יכול לגרום לרכב להתחמם מה גם שלא ידוע לי שרדיאטור סתום יכול לגרום למים להיעלם - תקנו אותי אם אני טועה.

עריכה: אני רואה שרשמת בלאי, לאיזה בלאי הם מתכוונים, כלומר: מה לא בסדר ברדיאטור?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בדיוק בסיטרואין C4..גם במוסך אמרו לי שזאת בעיה של רדאיטור ושצריך להחליף ואחד חדש עולה 850 ש"ח (של סיטרואן לא יודע כמה יעלה לך של סובארו)

בסוף אמרתי להם שיעשו ניקוי לרדאיטור שעלה לי 300 ש"ח ובינתיים עובד לי מצויין והרכב לא מתחמם תפו תפו תפו :)

פורסם

המכסה של הראדיאטור תקין?

בכל מקרה לא יזיק לעשות ניקוי ראדיאטור . ולבדוק טרמוסטט

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ממה שראינו,בחלק הפלסטי שבראש הרדיאטור היו סימני נזילות. מכסה הרדיאטור תקין.

אני גם חשבתי על סתימה שם,כי במיכל הפלסטיק יש מים וברדיאטור עצמו אין.

המוסכניק אמר לי בכלל שאם אני ממלא/בודק מים,שאמלא ישירות מהרדיאטור עצמו ולא מהמיכל. זה נכון?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כן, נכון ברכב שלך ממלאים ברדיאטור ישירות, וחשוב מאוד כשממלאים למלא לאט לאט ובכמויות קטנות, ממלאים קצת - ועוצרים ממלאים עוד קצת ועוצרים, עד שהמיכל מלא.

וד"א,

אם יש נזילה מהרדיאטור אז אין מנוס מלתקן / להחליף (תלוי במהות הנזילה, אם הנזילה היא מהחיבורים בין הרדיאטור לפלסטיק שלו, יש מצב שיהיה אפשר לתקן את זה עם סיליקון או אטם ואם הנזילה נגרמה עקב חור במיכל עצמו סביר להניח שלא יהיה אפשר לסדר אותו).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

תימני אחלה, תנגב את השפתים מהסמנה, ומהסחוג, עזוב את המלווח, שים בצד את הקובנה, תשאיר לי את הסלוף, תנגב ידים בחילבה, ובדוק תפקוד תרמוסטט החשוד כתפוס, עקב כך המנוע מתממםף המאווררים נכנסים למצב חירום, ולא מפסיקים לעבוד.

בברכה

גחנון

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אז למה קיים מיכל המילוי?...

זה מיכל עיבוי בו אדי נוזל הקירור מתעבים לנוזל, כשהרכב מדומם המים מתקררים והנפח שלהם קטן אז נוצר תת-לחץ והרדיאטור שואב מהמיכל את החוסר.

לגבי ההתחממות נשמע כמו תרמוסטט תפוס במצב סגור כתוצאה מלכלוך או אבנית, ממליץ לבדוק קודם בכיוון הזה.

• תוכן חדש...