Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

כרגע אני גר בירושלים וחשבתי לאחרונה לעבור לאזור המרכז בשביל להיות קרוב לעבודה.

כמובן שיש את כל הערים הגדולות כמו תל אביב, פ"ת שהשכירות שם יקרה וזה לא בא בחשבון, ככה שחשבתי על למצוא דירת 2.5 במושב או יישוב שקט שקרוב לאזורים אלה.

מישהו יכול להמליץ על יישוב או מושב באזורים כמו השומרון שיכול להוות אופציה טובה מבחינת פקקים והגעה לכיוון המרכז (תל אביב, פתח תקווה) בשעות הבוקר?

ראיתי למשל את מעלה שומרון, עד כמה זה רחוק לתל אביב מבחינת נסיעה? כי בטח אלה מקומות עם כבישים דו סיטריים שתקועה בהם איזה משאית כל בוקר.

בקיצור אשמח לשמוע על מיקום שלא יעשה לי את המוות בבוקר מבחינת פקקים ורמזורים רק בשביל להגיע לעבודה.

פשוט עד עכשיו הייתי נוסע בבוקר מירושלים לאור יהודה ב45 דק', לעומת חברים אחרים שלי שגרים ברעננה שעושים את זה גם ב45 דק' שזה מוזר...

תודה.

Polo 2012

פורסם

אם אתה עובד באור יהודה, תגור קרוב לאור יהודה.

אין כזה דבר בלי פקקים באזור המרכז בשעות העומס. אפילו הרכבת פקוקה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בעבר עבדתי באור יהודה, עכשיו המטרה היא לעבוד באזור תל אביב/פתח תקווה, אין לי בעיה לעשות נסיעה של חצי שעה כל בוקר, אבל שהדרך תהיה בלי פקקים.

התקציב עד 2000 שקל.

Polo 2012

פורסם

אין דבר כזה נסיעה במרכז בלי פקקים.

או שאתה גר ליד תחנת רכבת (יבנה, באר יעקב וכו') או במרחק הליכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גוזל, תעבור לגור קרוב לעבודה שלך. זה שהאוטו יישאר כל יום בחניה (למעט בסופ"ש) יאפשר לך לשכור דירה נוחה יותר.

אני גר בהרצליה, מהרצליה ליהוד (שם עבדתי) היה לוקח לי בערך 40 דקות עד שעה. בסוף נשבר לי ועברתי לעבוד ליד תחנת הרכבת בת"א. 15 דקות ברכבת ועוד 4 דקות הליכה - זה איכות חיים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בעבר עבדתי באור יהודה, עכשיו המטרה היא לעבוד באזור תל אביב/פתח תקווה, אין לי בעיה לעשות נסיעה של חצי שעה כל בוקר, אבל שהדרך תהיה בלי פקקים.

התקציב עד 2000 שקל.

לפני 3 ימים חיפשתי במרכז דירה להשכיר, מצאתי אחת בבאר יעקוב במחיר של 2200 ש"ח,

לא טרחתי להמשיך לבדוק מכיוון שמדובר בקומת קרקע.

יכל להיות שזה עדיין רלוונטי ויתאים לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי איש,

ולמה לא לגור באור יהודה ?

היא קרובה לת"א ולא כזאת יקרה .

עיר הילדות שלי :)

יש לך את רמת פנקס.

יש את גבעת שמואל

מושב גת רימון

מושב טירת יהודה

מושב רינתיה (יקר אבל לך תדע)

מגשימים

בקיצור לא חסר, אבל פקקים תמיד יהיה .

פורסם

אני במקור מחדרה, וחוזר לשם כדי להיות קרוב להורים כי אחרי החתונה המשפחה תתרחב די מהר :wink: . לדעתי האזור של חדרה והמושבים בסביבה יותר עדיף כי השכירות שם יותר זולה.

כרגע אני גר בבית דגן, עובד ברעננה. לגבי המחירים בבית דגן-ובכן, הכל תלוי בהחלט באזור שבו אתה בוחר לשכור את הדירה.

לגבי הפקקים-אם אני יוצא בסביבות 7 מהבית, אני מגיע לרעננה ב7:30 מקסימום, ועוד בזחילה בפקקים שמתחילים מאזור בר אילן (ואפילו קצת לפני). במידה ואתה יוצא אחרי 7:30, מתבזבזת בפקק כמעט שעה של עצבים. בחזרה-לוקח לי בערך חצי שעה, 40 דקות.

ברשותכם, נצל"ש.

רק היום חיפשתי איזה 8 דירות להשכרה בחדרה ולא ננעלתי על אף דירה עקב דירה מוזנחת או עם פגמים/בעל דירה שומר שבת/דירה קטנה מאוד. ומי שמכיר/יודע/משכיר דירות באזור העיר-אני אשמח לקבל ה"פ. תקציב-עד 3100.

לגבי עלות השכירות בחדרה? ובכן, המצב שם בהחלט יותר טוב מהמרכז-דירת 3 חדרים בחדרה עולה בסביבות 2700 וניתן להשיג גם דירת 4 חדרים באזור 3300. יש אזורים שבהם מחיר הדירה יורד ל2500. אם תחליט לחפש דירה בחדרה אתה מוזמן לשלוח ה"פ, אני מכיר את העיר ואת השכונות ויתכן שאוכל לעזור.

פורסם
אני במקור מחדרה, וחוזר לשם כדי להיות קרוב להורים כי אחרי החתונה המשפחה תתרחב די מהר :wink: . לדעתי האזור של חדרה והמושבים בסביבה יותר עדיף כי השכירות שם יותר זולה.

כרגע אני גר בבית דגן, עובד ברעננה. לגבי המחירים בבית דגן-ובכן, הכל תלוי בהחלט באזור שבו אתה בוחר לשכור את הדירה.

אני גר בבית דגן כבר הרבה שנים ויצא לי לשכור כמה וכמה דירות פה

בתקציב של 2000 שקל יהיה קשה ... אלא אם הבחור מחפש 1.5-2 חדרים ביחידת דיור ... הבתים הנורמליים מתחילים משלוש אלף ץויש עוד בעיה קטנה , כדי למצוא משהו באמת טוב חייבים לעבוד דרך מתווך , ומתווכים זה חרא

פורסם
אני גר בבית דגן כבר הרבה שנים ויצא לי לשכור כמה וכמה דירות פה

בתקציב של 2000 שקל יהיה קשה ... אלא אם הבחור מחפש 1.5-2 חדרים ביחידת דיור ... הבתים הנורמליים מתחילים משלוש אלף ץויש עוד בעיה קטנה , כדי למצוא משהו באמת טוב חייבים לעבוד דרך מתווך , ומתווכים זה חרא

howdy neighbor :)

זו אחת הסיבות שאני עוזב, השכירות במרכז עולה באופן מתון אך בטוח, והדירות כאן נמכרות בעיקר דרך תיווך. אני גר בדירת מרתף 2 חדרים ומשלם עליה 2600 ש"ח שכירות בחודש. באותו הסכום אני יכול לשכור דירה 3 חדרים בחדרה ולשלם עוד חלק גדול מהארנונה.

פורסם

דרכי ההגעה לפ"ת ממזרח עמוסות בצורה קבועה בבוקר. כביש 5 תקוע מצומת ירקונים והפקק נכנס אל תוך הכניסה לפ"ת מצומת בית הקברות (נהיה הרבה יותר גרוע עם פתיחת גשר אם המושבות). נאמר לי שבאופן קבוע הוד השרון - פארק אזורים פ"ת לוקח כ- 25-30 דקות (והיו בקרים גרועים מזה).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...