Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. בעוד כמה ימים אני מתכוון לקנות את הרכב הראשון שלי ואנ לא יודע מה אני מעדיף-פולו או פיאסטה. לפיאסטה יש מנוע 1.25 ולפולו 1.4. שתיהן ידניות. לא אכפת לי ממקום בבגאז׳ או בכיסאות האחוריים. איזה רכב יותר נוח לשימוש יום-יומי? איזה קל יותר למכור? איזה מהנה יותר לנהיגה? תודה.

פורסם

אני לא חושב שהיא ברמה של הפולו או הפיאסטה. ממה שקראתי גם יש לה בידוד רעשים גרוע והמתחים שלה נוקשים מדי... לא יודע, לא מת על סוזוקי.

פורסם

אם הקטע של השלוש דלתות לא משמעותי לגביך ( זה ממש לא פרקטי) נראה לי הפולו מעולה למרות שאחזקה שלה תהיה יקרה וכל חלק זה משכנתא ( אני הבעלים בגאה של פולסווגן בורה שאוהבת להשאיר הרבה כסף במוסך)

הפיאסטה יותר אמינה עפ"י סקר שביצעתי באתרים בריטיים שבודקים פילוח תקלות וכן זמן בין תקלה לתקלה וכן האחזקה שלה יותר זולה....

לטעמי הפיאסטה עדיפה זאת אחרי שביצעתי נסיעת מבחן בדיוק בשני המכוניות הנ"ל ( וגם השארתי מקדמה לקניית האוטו בסוכנות)

אבל כן כמו שהזכירו קודם עכשיו הסוויפט נכנסת לתמונה שזה הופך את העסק לממש מבלבל כי היא חזקה יותר שומרת על ערך יותר טוב אחזקה זולה יותר עם אמינות ככל הנראה טובה יותר וחיסכונית בדלק יותר מהפולו והפיאסטה...

אז כן הסוויפט נוקשה יותר ותעביר לך בשמחה את כל הבורות שיש למדינתנו היפה להציע ( לגבי הבידוד רעשים זה כבר לא רלוונטי כי הנושא שופר מהדגם היוצא) וגם הפלסטיקה שלה בפנים זולה יותר וכמעט ואין בגאז'

היום אני מבצע עלייה נסיעת מבחן ונראה מה יהיה

אתמול אופל אסטרה GL1400 ידנית

היום פולסווגן בורה 1600 ידנית

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם

אז ככה. עשיתי סיבוב גם על הפולו (היום) וגם על הפיאסטה (בערך לפני שבועיים). לפולו יש חישוקי סגסוגת, מערכת מולטימדיה עם מסך (DVD ו blutooth), הגה, מוט הילוכים ו hand brake מצופים בעור, דוושות מצופות בניקל שנראה קצת ספורטיבי, מערכת שמונעת התדרדרות בעליות, מנוע 1400 גם חזק יותר וגם גמיש יותר (2 קילו מומנט יותר בסל"ד נמוך יותר ב 400) שמרגיש כאילו אתה נוסע באוטו ולא עגלה, ומשענת יד. כמו כן הוא מרגיש מאוד איכותי מבפנים, מזכיר לי את הטוארג עם כל המחוגים האדומים. אני יותר אוהב את איך שהוא נראה מבפנים ומבחוץ. אבל יש בעיה אחת - הקלאץ' פחות 'כיפי', וקצת יותר קשה להשתמש בו. וקלאץ' זה בהחלט דבר שמשתמשים בו הרבה. מה אתם אומרים? deal-breaker או לא?

פורסם

קח בחשבון שלפורד יש 3 שנות אחריות לעומת ה2,מצמד שונה בין כול רכב,כשאני עברתי הדובלו לפנדה הקלאץ היה שונה אך מתרגלים,אם 3 דלתות לא מהוות חיסרון עבורך היא יכולה להיות אופציה טובה,אך אם איני טועה מחירה כבר לא 80,אלא 88 לפי אתר פוולסגון,בכזה מחיר כבר ממש קשה להצדיק אותה,אם היא עדיין עולה 80 הייתי שוקל את הריו,הפלסטיק אולי פחות איכותי,היא מרגישה כמו משהו מעל סופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...