Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביי למתחילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, האמת שאני טיפה מתבייש לשאול :oops: ,אבל הגיע הזמן להתחיל לקנות באיביי (עדיף עכשיו מלעולם לא)

מישהו יכול לרשום לי מה התהליך? למה צריך לשים לב לפני/תוך כדי/אחרי ?

יש דרישות מסויימות ? (ויזה בינלואמית או ויזה רגילה)

למה לשים לב כשקונים....משלוחים לארץ וכו' .

כל אינפורמציה תעזור ותימנע אי נעימויות אח"כ.

מודה לכם מראש!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדבר הכי חשוב לפני Ebay, תעשה חשבון בPayPal, ככה אתה גם "סוג של" מבוטח.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

1. תפתח חשבון ב PAYPAL ותשתמש בו ב EBAY

2. אם אני לא טועה אתה חייב כרטיס ויזה בינלאומי

3. תקנה רק ממוכרים עם פידבקים טובים

4. בחיפוש תעשה SORT ע"פ BEST MATCH, זה יתן לך בהתחלה קנה מידה איזה מוצר אנשים קונים הכי הרבה, ברוב המקרים זה גם יהיה המוצר הטוב ביותר בשבילך. לאחר מכן תעשה SORT ע"פ PRICE LOWEST FIRST

5. במידה ומוצר לא הגיע עד 45 יום, דבר עם המוכר או במידה ולא עזר תפתח DISPUTE ב EBAY, לאחר 45 לא תוכל לקבל את כספך בחזרה.

פורסם

2. אם אני לא טועה אתה חייב כרטיס ויזה בינלאומי

טועה,כל כרטיס (פיזי או טעון מראש,סטייל ISRACARDWEB או ויזה מהדואר) עם 16 ספרות מספיק בשביל רכישות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ezuf כול כרטיסי ה16 ספרות הם בינלאומיים, הבנק כמובן רשאי להגביל אותך בעסקאות בארץ בלבד אבל הכרטיס עצמו בינלאומי.

E.L מזל טוב :)

הכי חשוב לא לפחד, הכלל הפשוט כול עוד אתה קונה דרך אייביי/פייפאל אז אתה מבוטח במקסימום יש לך 3 חברות שיגבו את העסקה ובמקרה שמשהו משתבש יש לאן לפנות.

התהליך פשוט, נרשמים לפייפאל ואז מוסיפים את הכרטיס אשראי שלך.

פייפאל דורשים זיהוי באמצעות חיוב/זיכוי של 2$, הם מעבירים עסקה ואז אתה מתקשר לחברת אשראי ובפרטי עסקה רשום קוד אישור שאותו אתה מכניס בפייפאל ואז הכרטיס מאושר.

אחרכך תרשם לאייבאיי הרשמה פשוטה, תשתדל להכניס את אותה הכתובת גם בפייפאל וגם באייבאיי ואת אותו השם, יש מוכרים שירצו לשלוח לכתובת פייפאל ויש כאלו שישלחו לכתובת באייבאיי.

עכשיו לקנייה עצמה, תחפש מוצר אותו תרצה להזמין, תבדוק איזה פיידבק יש למוכר, תשתדל להצמד למוכרים שיש להם פידבק של 98% ומעלה וכמות מחירות שעולה על כמה אלפים.

מומלץ לקרוא ביקורות שליליות אם מדובר על מוצר יקר.

לגבי המשלוח, תבדוק בShipping and payments אם יש משלוח לישראל ומה המחיר, בדרך כלל המוכרים רושמים בתיאור המוצר גם את שירות המשלוח וכמה זמן יקח לו להגיע להערכתם.

ברגע שיש משלוח לישראל והמחיר מתאים לך אתה יכול לקנות, פשוט ללחוץ BUY IT NOW ואז לשלם דרך פייפאל (יהיה לך כפתור PAY NOW).

ברגע ששילמתה נשאר רק לחקות לפתק האדום בדואר :) לפעמים גם יש מספר מעקב שאותו אתה מקבל כמה ימים אחרי הקנייה, ואז אפשר לעקוב אחרי החבילה באתר של הדואר ממנו היא יצאה.

אחרי שתקבל את המוצר תשאיר פידבק, אף פעם אל תשאיר פידבק לפני שהמוצר ביד שלך והכול תקין, המוכרים באייבאיי מפחדים מפידבק שלילי כמו מאש.

בעקרון זה הכול פשוט וקל.

אם תרצה לשחק במכרז אז יש לך 2 הצעות שאותם אתה יכול להגיש באייביי, יש את הBID הרגיל שזה הצעה לכול דבר ויש MAX BID שזה המחיר מקסימום שאתה מוכן לשלם על המוצר.

בעצם הMAX BID מציאה לך שאייביי אוטומטית יעלה את ההצעה שלך אם מישהו הגיש הצעה גבוהה ממך, שימושי אם אין לך כוח לעקוב אחרי המכרז.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני מתעלק על השרשור...

גם אני די חדש בעניי האיביי,ורציתי לדעת איך אני יודע אם אני אמור לשלם מכס

או כל מס אחר על מוצר..

המון תודה עוזרים

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
אני מתעלק על השרשור...

גם אני די חדש בעניי האיביי,ורציתי לדעת איך אני יודע אם אני אמור לשלם מכס

או כל מס אחר על מוצר..

המון תודה עוזרים

עד $75 - פטור ממסים.

עד 1200 ש"ח פטור ממס קניה אך לא משאר המיסים. תביא בחשבון שרשימת המוצרים שעליהם מוטל מס קניה די מצומצמת, כל שלא מדובר בהטבה גדולה.

הסכומים כוללים עלות המשלוח.

יש באתר רשות המיסים דף עם פירוט המס הכללי ומרכיביו על פי סוג המוצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק על השרשור.

אני מחפש "איזולירבנד חבלה" במחיר טוב ולא במחיר שחיטה שניתן להשיגו בארץ.

הצלחתי למצוא לפי הערכים duct tape tesa

אבל אין משלוח לארץ נמכר באריזה של 3 גלילים.

אני מחפש גליל אחד של איזו מאיכות דומה בעלות של עד 10$.

תודה לעוזרים.

פורסם

תיצור קשר אם המוכר הזה.

אומנם הוא לא אפשר משלוח לחו"ל אבל בתיאור הוא כותב שהוא כן שולח לחו"ל.

בכללי זה הכי זול שמצאתי מאותו הסוג, תבדוק יכול להיות יתאים לך איזולירבנד שעשוי בד הם הרבה יותר זולים.

אודי A4

דימה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תיצור קשר אם המוכר הזה.

אומנם הוא לא אפשר משלוח לחו"ל אבל בתיאור הוא כותב שהוא כן שולח לחו"ל.

בכללי זה הכי זול שמצאתי מאותו הסוג, תבדוק יכול להיות יתאים לך איזולירבנד שעשוי בד הם הרבה יותר זולים.

תודה רבה לך!

הוזמן!

פורסם

מתעלק גם כן...

חיפשתי מוצר בEBAY ולאחר שמצאתי לחצתי על רכישה(בשגגה) קיבלתי הודעהי כי רכשתי המוצר וכי עליי לשלם עליו,הבעיה שאין משלוח לישראל..שלחתי מכתב לבית העסק ובו ביקשתי לבטל הרכישה(5 דקות אחרי שרכשתי)

יש לציין כי לא נכנסתי לPAYPAL ואישרתי רכישה.

מה המשמעויות של כל הברדק הזה?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...