Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

115 אלף על הכביש (אגרת רישוי), עם צבע מטאלי, מרימי שמשות, קודן וחיישני רברס - דגם GLI.

אז למה זה לא תיאור של המציאות?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה, אחרי מכרז בין מספר סוכנויות של טויוטה, הצלחתי להוריד עוד כמה שקלים מההצעה על הספייס וורסו.

הפער הצטמצמם לפחות מ-10K, מכיוון ושמירת הערך של טויוטה טובה בהרבה מזו של סיטרואן, נראה לי שהקרב הוכרע.

ייתכן וכבר מחר אלך ואזמין לי רכב חדש :)

מקווה שהבחירה שלי לא מוטעית.

תודה לכל מי שעזר וייעץ והתייחס.

פורסם

תגידו, שווה להוסיף עוד 12K לפוקוס סטיישן?

משום מה אף אחד לא העלה את האופציה במהלך כל הדיון :)

פורסם

רק אתה תחליט אם שווה לך...לדעתי ממש לא, כי אתה מוסיף גם לא מעט לצריכת הדלק.

אתה באמת צריך את נפח המטען העצום הזה? (1502 ליטר, כמו 3 מקררים בינוניים)

פורסם

אני לא צריך את כל נפח המטען הזה. אני צריך את הרוחב של הרכב.

אני חושש שבעוד שנה או שנתיים או שלוש (אני מתכנן להחזיק את הרכב 5~6 שנים לפחות), לכשיצטרף צאצא שלישי למשפחה, לא אוכל להסתדר עם כל הבוסטרים, כסאות הבטיחות והסלקל :)

פורסם

וכאשר יצטרף הרביעי, בע״ה ? אולי כדאי כבר עכשיו לשקול את FRV או איזו משאית קטנה ? :wink:

כשיצטרף, תמכור רכב ישן וקנה חדש. בינתיים, כל עוד אין צורך, תהנה מרכב חסכוני ושומר ערך - מה שקשה לומר על פורד פוקוס.

בעוד 3 שנים מקסימום תקנה פוקוס סטיישן ״פליט ליסינג״ במחיר זבל.

נ.ב. דרך אגב, סתם שאלה, אתה בטוח שיש בעיה להסתדר עם 3 ילדים בספייס וורסו ? הרכב אכן קצת צר, רק 169 ס״מ, אומנם זהו בדיוק רוחב של קורולה מהדור הקודם.

פורסם
אני לא צריך את כל נפח המטען הזה. אני צריך את הרוחב של הרכב.

אני חושש שבעוד שנה או שנתיים או שלוש (אני מתכנן להחזיק את הרכב 5~6 שנים לפחות), לכשיצטרף צאצא שלישי למשפחה, לא אוכל להסתדר עם כל הבוסטרים, כסאות הבטיחות והסלקל :)

בהשוואה למכוניות אחרות, כמו קורולה דור קודם, סוזוקי SX4, פוקוס, ניסאן טידה, מאזדה 3, ג'אז ועוד כמה - הרוחב של המושב האחורי בספייס ורסו דומה או צר באופן לא משמעותי במיוחד בהשוואה למכונית משפחתית. כך שאם לא תצליח להכניס 3 מושבי בטיחות בספייס ורסו נראה לי שתצטרך משפחתית גדולה (B4 / מאזדה 6, וכו'), ולא תספיק לך מכונית משפחתית רגילה.

פורסם
וכאשר יצטרף הרביעי, בע״ה ? אולי כדאי כבר עכשיו לשקול את FRV או איזו משאית קטנה ? :wink:

אתה משווה FRV למשאית? הרכב קומפקטי כמו פיאט אונו....

אין רכב משפחתי טוב יותר מהונדה FRV. ב-120K אתה יכול למצוא גם שנת 2010 (או 2009, לא זוכר בדיוק מתי הפסיקו לייצר), ולמצוא גירסה מפוארת - סאן רוף, מגנזיום, בקרת שיוט, וכל הפינוקים.

המושב האחורי מרווח עד מאוד, הילדים יהנו עד הגג, תנוחת הישיבה גבוהה וכייפית. ויש אופציה לכסא שישי באמצע השורה הקדמית, שבדרך כלל הוא מקופל ומשמש כשולחן נחמד להניח עליו טישיו ארנקים ופלאפונים.

במושב האחורי אתה יכול לדחוף 3 כסאות תינוק בכיף.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...