Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן ברנו פלואנס (1.5 דיזל רובוטית).

ממש הופתעתי לטובה. תחושת נהיגה טובה, לא מרגישים העברת הילוכים, מאיצה היטב, שקטה.

צריכת דלק על פי נתוני יצרן: 22.7ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

חסרון ענק: מחיר. 135K על הכביש.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחירון של המגאן דיי גמיש, יש עכשיו מבצע עם הסתדרות המורים הטורבו דיזל אוטנטיק ב-120 אלף שקלים והאקספרסיון ב-123, בדוק אם אתה יכול לרכוש דרך קרוב משפחה או לתפוס טרמפ' על המבצע.

פורסם

מה לגבי עלויות אחזקה?

הסטיגמה של רנו שטיפולים במוסך הם לא זולים. בנוסף, טיפולים במנוע דיזל הם גם יקרים יותר ממנוע בנזין, לא?

ואובדן ערך לאורך השנים? אני מתכנן להחזיק ברכב לפחות 5 שנים.

פורסם

לגבי ירידת ערך זאת נבואה אבל השוק של היום גם ככה לא מטיב עם אף דגם למעט קורולה שניהנת ממחירון דימיוני ביותר שספק רב אם באמת משפיע על המציאות.

לגבי עלויות טיפולים אני הייתי מבקש לראות מחירון טרם הרכישה.

פורסם
מה לגבי עלויות אחזקה?

הסטיגמה של רנו שטיפולים במוסך הם לא זולים. בנוסף, טיפולים במנוע דיזל הם גם יקרים יותר ממנוע בנזין, לא?

ואובדן ערך לאורך השנים? אני מתכנן להחזיק ברכב לפחות 5 שנים.

לפי מה שקורה עכשיו, ירידת המחיר תהיה גדולה.

ההימור הוא שלך.

הסיכוי לשמירת ערך סבירה, בעיקר עם גיר רובוטי, לא גדול.

פורסם
לפי מה שקורה עכשיו, ירידת המחיר תהיה גדולה.

ההימור הוא שלך.

הסיכוי לשמירת ערך סבירה, בעיקר עם גיר רובוטי, לא גדול.

למה אתה מקשר את זה דווקא לגיר הרובוטי?

מה לגבי גיר רציף (בטויוטה ספייס וורסו)? יש לו עבר שאפשר להקיש ממנו?

פורסם

למרות שאני לא מתלהב מסיטרואן:

citroen c3 picasso, ראיתי פרסומים עליה והיא במבצע של חבר.

מישהו יכול לתת עליה חוו"ד?

למרות שאני לא מתלהב בסיטרואן בד"כ, זה נראה לי דגם מתאים לצרכים שלי, במחיר זול יחסית.

מישהו מכיר? ניסה?

פורסם

אתה מתכוון לדגם דיזל וגיר רובוטי?

http://www.icar.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_C3_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_C3_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95_%D7%97%D7%93%D7%A9/version7936/

תתחיל מנסיעת המבחן ותראה שהגיר לא מפריע לך.

זה גיר שונה מפלואנס שנסעת בה, פחות חלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא לדגם בנזין. אם אצליח לשכנע את אשתי, אלך על דגם ידני :)

(רציתי להכניס כאן קישור לדגם באתר iCar, אבל המערכת לא מאפשרת לי, כי מונה ההודעות שלי לא הגיע ל-20)

איזו סיבה יש לי ללכת על דגם דיזל? אני עושה עד 20,000 ק"מ בשנה.

עלויות אחזקה של מנוע דיזל גבוהות יותר, לא?

מחר יש לי נסיעת מבחן.

עכשיו ראיתי באתר מגזין "אוטו" שהסקודה רומסטר במבצע - 85,000 ש"ח לדגם ידני.

פורסם

אולי קודם כל "תשכנע" את אשתך (כאילו שיש סיכוי..) שהיא תסכים לידני וא"כ תחזור אלינו..? :wink::lol:

הרומסטר טיפה יותר צרה (2 ס"מ) מהספייס-וורסו, והרומסטר בנזין 1.4 הידנית שבמבצע שותה הרבה יותר דלק מספייס-וורסו (אוטומטית)

וקצת יותר מ-C3 פיקאסו 1.4 בנזין.

אם תקבל אישור לידנית, תבדוק גם את ההונדה ג'אז שהיא לא יקרה, מאוד מרווחת (לפחות כמו הספייס וורסו ואפילו יותר) וחסכונית בדלק.

לדעתי הרומסטר ממש מכוערת, אבל זה כבר עניין שולי...

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=2&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם
למה אתה מקשר את זה דווקא לגיר הרובוטי?

מה לגבי גיר רציף (בטויוטה ספייס וורסו)? יש לו עבר שאפשר להקיש ממנו?

אילו היית מצוי בשוק הרכב היית יודע שלגירים הרובוטים יש עבר לא טוב.

מדובר בגירים חדשים יחסית, בטח ברנו, שזקוקים לכמה שנים של בגרות.

למה לקנות אוטו עם גיר רובוטי דווקא מחברה עם רקורד האמינות הגרוע ביותר בארץ ? כשאתה תקנה מכספך, נדבר.

הגיר הרציף נמצא שנים רבות בשוק, בטח בטויוטה (פריוס, אוונסיס) ובטח בחברות אחרות, והוכח שם כמאוד אמין, ולא סובל מרעידות ועבודה לא חלקה בפקקים.

גירים עם מצמדים מתקשים עדיין לספק עבודה חלקה ונטולת בעיות כמו גיר אוטומטי רגיל ורציף, אפילו בטויוטה.

פורסם

טוב, בגדול,נשארתי עם שני רכבים:

טויוטה ספייס וורסו מול סיטרואן C3 פיקסו.

לסיטרואן - יתרון ברור בקטגוריית המחיר (מבצע של חבר - 12000 ש"ח יותר זולה מהספייס וורסו).

לטויוטה - יתרון (כנראה) בקטגוריית שמירת הערך וצריכת הדלק.

בסיטרואן, במפרט, מתואר "גיר אלקטרוני" - האם זה גיר רובוטי?

היום יש לי נסיעת מבחן בסיטרואן, ונראה.

נטיית הלב אומרת טויוטה.

פורסם
טוב, בגדול,נשארתי עם שני רכבים:

טויוטה ספייס וורסו מול סיטרואן C3 פיקסו.

לסיטרואן - יתרון ברור בקטגוריית המחיר (מבצע של חבר - 12000 ש"ח יותר זולה מהספייס וורסו).

לטויוטה - יתרון (כנראה) בקטגוריית שמירת הערך וצריכת הדלק.

בסיטרואן, במפרט, מתואר "גיר אלקטרוני" - האם זה גיר רובוטי?

היום יש לי נסיעת מבחן בסיטרואן, ונראה.

נטיית הלב אומרת טויוטה.

התבלבלת קצת...ספייס-וורסו עולה 115-110 אלף (לפני חודשיים דגם TERRA נמכר ב-105K)

לפיקאסו יש גיר רובוטי עם מצמד בודד.

פורסם

לא התבלבלתי:

לספייס וורסו יש מבצע עד סוף החודש, 5000 ש"ח הנחה, כך שיוצא 115K על הכביש לגרסת ה-GLI

לסיטרואן יש מבצע שמסתיים בימים הקרובים, דרך חבר, כך שיוצא 103K על הכביש לגרסת אוטומט 1.6.

זה 12K הפרש ביניהן.

• תוכן חדש...