Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין להגיע למצב שבו כאשר המזגן אינו דולק, לא יוצא אוויר מפתחי האוורור.

משום מה, במצב שהמזגן אינו דולק, וכאשר אני מנסה להפעיל את כפתור הסירקולציה הפנימית, הכפתור אינו דולק והאוורור ממשיך לצאת בעת נסיעה.

באיביזה הקודמת שהייתה לי הדבר לא היה כך. כלומר, הייתי לוחץ על כפתור הסירקולציה הפנימית ושום אוויר לא היה יוצא בעת נסיעה.

האם מישהו מכיר פעולה שמונעת את זה בסיאט לאון?

תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

האם מערכת המיזוג ברכבך היא מסוג בקרת אקלים (קלימטרוניק) או בקרה ידנית ?

במערכת מיזוג אוויר עם בקרה ידנית במידה וכיוונת את בורר זרימת האוויר לכיוון השמשות אז בוודאות לא ניתן במצב זה ללחוץ על כפתור הצירקולציה מטעמי בטיחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום מרק,

מדובר במערכת מיזוג מסוג בקרת אקלים.

אני מעוניין להגיע למצב שבו תוך כדי נסיעה לא יוצא שום אוויר מפתחי האוורור, האם ייתכן שזה בלתי אפשרי?

ברכבי הקודם הייתה מערכת מיזוג עם בקרה ידנית, וכאשר המזגן היה כבוי, הייתי לוחץ על כפתור הסירקולציה הפנימית על מנת למנוע את יציאת האוויר.

ברכב הנוכחי הכפתור הזה פשוט לא נלחץ/נדלק כאשר המזגן כבוי.

האם ייתכן שהאפשרות היחידה היא רק לסגור את פתחי האוורור באופן ידני?

תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

זה מצב תקין של פעולת מערכת המיזוג/איוורור ברכב. רצוי תמיד להפעיל את מערכת האיוורור או המיזוג במצב של כניסת אוויר נקי מבחוץ בכדי לשאוף אוויר צח אבל על חשבון צריכת הדלק.

למה זה מפריע לך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע אם תמיד זה עדיף. אצלי ברכב אוויר צח = CO וכל שאר חזים "בריאים" שבורחים מאטם לקוי בצינור הנשם :?

מרק- ברכב המדובר לא ניתן להפעיל מצב סיקרולציה מבלי שהמזגן דולק?

פורסם

גם אצלי בלאון זה אותו דבר - וגם לי אין פיתרון טוב .

אני משאיר איורור קבוע על עוצמה 1 (מתוך שבע) ללא מזגן מה שמאפשר לי לתפעל את כפתור הסירקולציה ,משב הרוח הוא מינימלי ואין השפעה על הדלק .

לא מבין מה עבר בראש של מתכנן של המערכת הזאת ?????

• תוכן חדש...