Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעתלק על השרשור,

יש לי כאבים בשוקה הקדמית שמתחילים אחרי ריצה של כמה דקות, קניתי נעליים מתאימות וביקרתי אצל אורטופד שטען שיש לי שחיקה בסחוס ורק פיזיותרפיה תעזור. האם יש המלצה על אורטופד מומחה לספורט באיזור המרכז שידע להגיד לי מה באמת הבעיה ולמצוא לה פיתרון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מעתלק על השרשור,

יש לי כאבים בשוקה הקדמית שמתחילים אחרי ריצה של כמה דקות, קניתי נעליים מתאימות וביקרתי אצל אורטופד שטען שיש לי שחיקה בסחוס ורק פיזיותרפיה תעזור. האם יש המלצה על אורטופד מומחה לספורט באיזור המרכז שידע להגיד לי מה באמת הבעיה ולמצוא לה פיתרון?

ממליץ בחום על ד"ר דניאל קרלין

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לא הבנתי מה הקשר בין שחיקת סחוס לבין כאבים בשוקיים.

גם אני לא מבין ולכן אני רוצה לבדוק מול מומחה.

ממליץ בחום על ד"ר דניאל קרלין

תודה, יש לך מספר טלפון עדכני שלו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה, יש לך מספר טלפון עדכני שלו?

בבקשה

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה על התגובות.

זה בהחלט מרגיש כמו כאב של מאמץ יתר, מוזר לי רק שזה התחיל בדיוק אחרי שנכנסתי לכושר (דווקא כשרק התחלתי הכל היה בסדר).

בעניין השיברי מאמץ אני בספק, כי הכאב בגיד ובשריר.

יכול להיות שזה בגלל שעליתי קצת במשקל? (מסת שריר מהחדר כושר)

אני אנסה לעשות יותר חימום ומתיחות, ולרוץ עם נעל אחרת.

נקווה לטוב :)

פורסם

מדובר בתופעות שחוזרות להרבה מתאמנים, בטח לכאלה בלי ייעוץ מקדים. אישית אמליץ על נעליים תומכות, ומתאימות לכף הרגל(חשיבות לא מבוטלת לאיכויות הספיגה של הזעזועים בחלקי הרגל השונים). בנוסף ולא פחות חשוב- שיחרור. לא מדובר על ההליכה של ה10 דקות בדרך הביתה. זה אומר לבצע מתיחות לשרירים- עוזר למנוע התכצוויות ופציעות. תוריד בעצימות- ואם אתה בעד חיטוב, לדעתי הלא מקצועית, עדיף ריצה ארוכה מאשר עצימה. אבל כל אימון ומתאמן יש להתייחס כמקרה ספציפי.

בנוסף, אם אני מבין נכון אתה מתאמן בחדר כושר והעלית מסת שריר, דאג לקבל חוות דעת כיצד לא לפגוע באיכויות האימון ומנגד למשיך בחיטוב/ סיבולת עם הריצות. תתפלא לדעת איך בקלות אפשר להרוס את התהליך שהשרירים עוברים בחדר כושר עם ריצה כזו ואחרת, וכמובן בתזמון הנכון.

אריאל. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
תרבה בקיום יחסי מין זה עוזר פלאים להורדת אחוזי שומן מהבטן התחתונה , הפעולה של הנעת העגן קדימה ואחורה במהירות מירבית גורמת לשריפת שומנים גבוהה :wink:

סתם כדי לנפץ את המיתוס:

לא ניתן ״לשרוף״ שומנים באיזור ספציפי / נקודתית

אז העצה לא עוזרת לבעיה או לבעיית הצטברות שומנים בבטן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל מי שסבול מהרדמות הרגל בזמן ריצה, (מרוב האנשים עם בעיות איבדתי מי התלונן בהתחלה על הבעיה), היום עשיתי שוב ריצה וכדי לבדוק מה הבעיה בידיוק, נסיתי את הדבר הזה:

1) בירידות תלולות מאוד יחסית לא רצתי אלא הלכתי. (במסלול ריצה שלי יש לי עליה וירידה של סה"כ כ 120 מטר, אזור די הררי).

2) הורדתי קצת את קצב הריצה, אך העלתי את המרחק.

בעזרת שתי הדברים האלה רצתי היום 6.7 ק"מ בלי כאבים בכלל, והצלחתי לרוץ כמעט בלי לעצור, חוץ מרמזורים וכאמור ירידות.

תנסו את זה ותעדכנו אם גם לכם עזר :)

בהצלחה

• תוכן חדש...