Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בן 30, מתעסק בספורט מגיל 5 בערך, משחק גם כדורסל בימים שאני לא רץ ורוכב דאונהיל בשבתות:-)

עד גיל 16 הייתי באיגרוף תאילנדי ואני לא אחד ששומר על הגוף, אבל אין תקלות בינתיים:-)

רץ בחוץ, ממרכז חולון, לחוף בת ים, רץ על החוף וחוזר הביתה

לא מסוגל לרוץ על הליכון, משעמם טיכו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תבדוק שאתה לא סוגר את הנעליים חזק מידי ומונע זרימה חופשית של דם אל כף הרגל-א

תבדוק שהגרביים שלך לא לוחצות חזק מידי (אחרי שמורידים אותם תראה אם נשאר לך כמו סימני לחץ על הרגל תביעת גרב כזו)-ב

ואם אתה רץ עם טייצס תבדוק גם כן לסימני לחץ באזור החגורה .

נימול נגרם עקב זרימת דם איטית או לחלוטין חסומה , נרדמה היד כי ישנו עליה , נרדם לך הטוסיק כי ישבתה הרבה זמן וכו' וכו'

פורסם

אני הייתי אצל רופא והסיבות " לתקלה" יכולות ליהיות מ 3 דברים.

• חוסר ויטמין B12.
  • זרימת דם לא טובה.
  • עצב נלחץ מרוב עומס.

בשביל לגלות מה בידיוק צריך לעשות סדרת בדיקות.

פורסם

תרבה בקיום יחסי מין זה עוזר פלאים להורדת אחוזי שומן מהבטן התחתונה , הפעולה של הנעת העגן קדימה ואחורה במהירות מירבית גורמת לשריפת שומנים גבוהה :wink:

פורסם
למה עידן? אני רץ פעמיים בשבוע 18 קמ בלי בעיה (חוץ מפציעת אופניים שהבאתי על עצמי במיניסקוס) אבל זה לא מפריע לי לרוץ בקצב אולימפי:-)

אני אתעלק קצת על השרשור. אני רוכב הרבה בסביבות ה 60 -100 ק"מ בשבוע וכל יום רכיבה, האם פציעה במיניסקוס קרבה גם אצלי? יש מידי פעם כאבים קלים בברך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא חייב חו"ח פציעה / קריעה במיניסקוס (בשביל זה יש כדורסל, מנסיון... :-D).

אני מניח שמנסיעה ממושכת באופניים (במשך שנים), יכולה להיות שחיקה מוגברת של המניסקוס (מעבר לבלאי טבעי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני אחרי פציעה קשה עם פגיעה במפרקי הרגל (שבר תוך מפרקי באצטבולום וסוחב באותה הרגל ניתוח מיניסקוס מלפני כ 10 שנים בעקבות נפילה לתוך תעלה בעומק של מטר עם הרגל השנייה לתוך צינור שהיה ברצפה לצורך ניקוז. הנפילה היתה בחושך מוחלט ובהפתעה מוחלטת ולכן גם הפגיעה בין השאר במיניסקוס כי קיפלתי את הרגל בצורה שהיא לא תוכננה לה). אני לא מסוגל היום בכלל לרוץ או אפילו ללכת יותר מכקילומטר רצוף (גם לא רצוף אני משלם על זה אחר כך בערב בכאבים די מטרידים) אבל הספורט היחיד שהאורטופד מרשה לי זה רכיבה על אופניים אבל רק אם הברך ישרה בסוף מהלך הדיווש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתעלק על השרשור #2

כבר כשנה שאני רץ פעם פעמיים בשבוע למרחקים לא ארוכים, 3-4 ק"מ, בחודשים האחרונים אני חש בכאבים באזור השוקיים בזמן הריצה.

הכאבים הם מאזור גיד אכילס ועד לאמצע השוק ומזכירים שריפה של חומצות חלב.

לא החלפתי נעליים בזמן האחרון, והכאבים רק מתגברים עם הזמן.

אשמח לעזרה מאנשים בעלי ניסיון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באופן כללי ההמלצה היא להפסיק לרוץ/לרכוב ברגע שכואב, אם הכאב ממשיך וחוזר באופן קבוע ניגשים לאורטופד, לפעמים זה סתם מאמץ יתר ולפעמים מסתכנים בפציעה.

בתור אחד שעד לפני שנתיים רץ 40 ק"מ + 50 ק"מ רכיבה בשבוע, לא אמור לכאוב כל עוד הכל תקין ומכוונן כמו שצריך.

גילוי נאות - כיום אני פדלאה (אבל בריא)..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

darkman

הפציעה במיניסקוס נוצרה כתוצאה מהתעטפות שלי על עץ עם הברך

הנה מה שקרה לעץ, אז תאר לך מה עבר עלי :)

IMG-20120407-WA0002.jpg

כן, יש 6 סימנים שונים על העץ ממכה אחת שלי :)

הקסדה בצד שמאל זה לאן שהגוף שלי עף והאופניים בצד ימין.. זה איפה שהאופניים.

פרט לכך אני עדיין עוסק באותם הדברים, רק כדורסל לא יכול לשחק כרגע, אבל אני כבר ב90 אחוז החלמה [זה קרה לפני 6 שבועות]

מה שקרה בעצם היה נטישה שלי של האופניים ברגע שראיתי שאני מאבד שליטה [במהירות די גבוהה] וקפצתי שמאלה מהאופניים כדי להמנע מהעץ, והבאתי ברכייה לא חלשה לעץ [תודה לאל מי שהמציא את מגיני הברכיים] אבל קרה הבלתי נמנע, הרגל שלי ניסתה להתקפל קדימה :)

בכל מקרה זה לא משהו שעוצר אותי.

אין לי כאבים בברך פרט לקיפול מלא של הרגל, ככה שיצאתי בזול

דורון, טובה לשמוע שהכל בריא ושלם אצלך כיום :)

יורי, נשמע שאתה מנוון, הגיד ושריר התאומים לא רגילים אצלך למאמץ שכזה.

תרוץ בין קילומטר ל2 כל פעם, תעשה המון מתיחות לאיזור לפני ואחרי [תוודא שאתה עושה את המתיחות נכון ולא עושה נזקים]

עוד סיבה יכולה להיות שהתנוחה שלך בריצה לא מתאימה - כלומר - אתה רץ על קצות האצבעות במקום להשתמש בכל כף הרגל מעקב עד קרסול.

עד כמה שאני זוכר מאימונים באתלטיקה בבית ספר רק במיאוצים ונעליי ספייקים אמורים לרוץ על קצות האצבעות, למרחקים ארוכים תשתמש בכל כף הרגל.

ותוודא שיש לך נעלי ריצה ולא הליכה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...