Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הטלוויזיה הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כמעט ולא רואה את YES שלי (לי ולאשתי מספיקים ערוץ 10 ו 2 + סדרות שאני מוריד).

אבל הילדים כן צריכים את YES בגלל שלל ערצי הילדים. גם יכולת ההקלטה של הממירים החדשים אותי מרשימה! אין מה להגיד אני משלם על האיכות והנוחות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין...

אגב, למי שרואה בטורנטים - איך משיגים תרגומים?

ובאופן יותר קונקרטי:

איך אני משיג תוכניות עם תרגום באיכות HD מנשיונל ג'אוגרפיק ודיסקברי?

מאילו טורנטים אפשר להוריד סדרות ישראליות?

ועוד משהו: האם יש דבר כזה צפיה ישירה באיכות טובה?

פורסם
מכיר את האתרים ואת התוכנה, הבעיה שצריך להשקיע זמן בלחפש שרתים בעלי איכות צפייה סבירה ושלא יתקעו.

חשבתי אולי יש משהו אחר שיתן לי את זה מבלי יותר מדי בעיות. ומצידי לשלם על זה כסף, רק שיהיה שווה את זה ומבלי יותר מדי בלאגן.

איזה חיבור אינטרנט יש לך? אני בחיבור 20 מגה ובלחיצת כפתור באתר livefootballol רואה את המשחק דרך SOPCAST במגוון שפות באיכות HD לא מחפש שרתים ולא כלום וללא תקיעות ובחינם

מעניין...

אגב, למי שרואה בטורנטים - איך משיגים תרגומים?

ובאופן יותר קונקרטי:

איך אני משיג תוכניות עם תרגום באיכות HD מנשיונל ג'אוגרפיק ודיסקברי?

מאילו טורנטים אפשר להוריד סדרות ישראליות?

ועוד משהו: האם יש דבר כזה צפיה ישירה באיכות טובה?

כמשתמש מתחיל תתחיל דרך Piratebay שם אתה מוריד קבצים (לא ידוע אם יש HD לא משתמש שם) , יש המון טראקרים פרטיים שניתן להוריד מהם מגוון תכנים וגם תוכניות טבע של BBC או NG , תרגומים מורידים מsubtitle.co.il או שאר ירקות , אבל עדיפות גדולה כמו שנאמר זה דרך BSPLAYER שמוריד לך אותן אוטומטית.

טורנט עם סדרות ישראליות HEBITS , צריך להשיג אליו הזמנה.

יש גם קצת סדרות ישראליות פה ושם בtorrentleech , שוב צריך הזמנה ולא לתוכן ישראלי מיועד האתר.

ספורט - ראה למעלה.

זה הכל מספר אתרי טורנט טובים ואתה מסודר מבחינת תוכן , תוסיף לזה - חיבור HDMI\יס סטרימר\סטרימר יעודי + עידן פלוס ואתה מסודר מבחינת תוכן.

למה ההורים שלי מחזיקים טלוויזיה? כי האמא לא יודעת להשתמש במכשירים , והאבא מעדיף גם טלוויזיה (יש בזה נוחות מסוימת ופחות התעסקות) וגם סטרימר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

10 מגה גם אמור לעבוד טוב , אולי טיפה רענונים פה ושם אבל לא משהו שאמור להפריע למהלך השידור.

כמובן שמהירות גבוהה יותר עדיפה , 20 מגה אתה יכול להשיג ב100 שקלים לחודש , גש לשרשור האינטרנט של הפורום

פורסם

כמעט ולא יוצא לי לראות טלויזיה, אלא רק בערב נשיונל ג'אוגרפיק / דיסקברי (השורד האולטימטיבי) וקצת ערוץ 2.

לגבי סדרות הורדתי בזמנו את הסדרה HOMELAND ואת האנטומיה של גריי.

פורסם

בהמשך לקישורים לצפיה בספורט, האם מישהו מכיר אתר שמספק קישורים לצפייה במשחקי NBA דרך SOPCAST (ימי הפלייאוף התחילו:))?

בכל האתרים שאני מכיר (וגם באלה שגיליתי תודות לשרשור הזה) השידורים הם דרך הדפדפן והאיכות לא משהו.

פורסם

בעונה שעברה הסתפקתי בשידורים גרועים דרך justin.tv (מילא איכות, אבל פרסומות אמריקאיות כל דקה וחצי זה כבר יותר מידי).

בכל מקרה, אני מוריד את רוב המשחקים. גם ככה אם אני רואה משחק אחרי 2 בלילה אני נרדם בהפסקה בין הרבע הראשון לשני.

טראקר פרטי שהשתמשתי בו חסם לי הורדות, תודה לרטיו גרוע שבזק בינלאומי אחראים עליו מבחינתי:D.

כנס מחר בבוקר לאתרי הטורנטים הגדולים ותוריד את המשחקים על 540p או 720p ותהנה.

TFSI Power

פורסם

דבר ראשון, תודה על התגובות המהירות.

ב justin.tv יש גם שידורים באיכות HD אבל הם כמובן בתשלום.

ב LIVETV אין לצערי קישורים לSOPCAS, לפחות לא היה למשחקים ששוחקו אתמול.

מה שכן, אני לא מבין איך לא חשבתי על להוריד משחקים! זה טוב במיוחד למשחקים שמתחילים רק ב3:30 ואין באפשרותי לראות.

פורסם

יורי , עדיין יש תחושה שזה לא בלייב , יש אנשים שאין להם בעיה לראות שידור חוזר ויש כאלה שקשה להם ^_^

aa123 לפחות תגיד שמטרת השרשור היא מקורות להורדה ולא "שרשור הטלוויזיה הגדול"

כמו שנאמר כבר יש לך את thepiratebay שהוא ציבורי ופתוח לכל

וטורנטים פרטיים כמו torrentleech ; ipt ;

hebits לתוכן ישראלי.

hd-space רק תוכן HD

ועוד

צריך להשיג הזמנות לאתרים האלו

פורסם

ברור לי שזה שונה מלראות בלייב, אבל עדיין עדיף מלא לראות בכלל :) .

בעניין תכנים להורדה, יש לי יוזר בטורנטליץ מאז 2006, אבל בזמן האחרון אני לא רואה בו שום צורך, אני מוריד בthepiratebay על יותר מ1.2 מגה לשניה (וכמובן משתף את מה שאני מוריד) ללא המרדף המעצבן אחרי הרטיו (לא מצליח לעבור את ה-1).

נראה לי שהסגירה של שרתי ההורדות עשתה רק טוב ל thepiratebay.

פורסם

כל ספורט אחר חוץ מNBA אני לא יכול להנות משידור חוזר.

צריך המון המון סבלנות בשביל הפרסומות שיש כל חצי דקה ברבעים האחרונים, בטח ב4 בבוקר:D

TFSI Power

• תוכן חדש...