Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורון

אם אני זוכר נכון בשרשור של השיפוץ שלך או של ניר, אמרתי שלמיטב ידיעתי לא צריך להרחיב את התעלה ממה שראיתי בפרוייקטים בחו"ל, כנראה שצדקתי ??!!

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסקורט אוטומטיות לא רק שהתעלה כבר מוכנה לגיר טייפ 9 אלא גם החורים של תושבת הגיר במקום הנכון וכל שנותר הוא להזיז את החור של הגיר ולקצר את הדרייבשאפט

רוב הברנדות בעלות גיר אוטומט סובלות מקריסה של הרצפה עקב המשקל הכבד משמעותית של הגיר האוטומט (בערך זהה לטייפ9)

יש מצב שמישהו מודד מה המרחק מהתושבת עד לתחילת האאוזינג בפינטו?

נדב.

פורסם
דורון

אם אני זוכר נכון בשרשור של השיפוץ שלך או של ניר, אמרתי שלמיטב ידיעתי לא צריך להרחיב את התעלה ממה שראיתי בפרוייקטים בחו"ל, כנראה שצדקתי ??!!

אופיר עובדתית זה המצב הגיר לא נכנס אצלי וגם אצל ניר (שנולדה בגרמניה).

לגבי חו"ל כל הפרוייקטים שאני ראיתי הם הרחיבו אבל כמו שאון ברר ככל הנראה היו גם וגם.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני לא הרחבתי שום דבר... הגיר נכנס חלק. חתכתי את התושבות הישנות וחיברתי את התושבת של הגיר החדש לריצפה חדשה.

אסקורט שלי - ידנית, 1100 במקור, ילידת הארץ. 8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
כל הכבוד! אחלה פרוייקט! אני רואה שם פינטו, זה ה1600?

תודה.

כרגע כן פינטו 1.6 בעתיד ישודרג ל 2.0I בלוק 205 או יזכה בשבלול עם עוד חמוצים :twisted:

*כולי מלא אכזבה שלא הגעתה למפגש פורד ביום שישי שעבר :cry:

אגב האסקורט שלך הייתה של אחי ליפני השדרוג הרציני....

המדינה אחלה ,האנשים שבה הרבה פחות:x-mas:

פורסם

מצטער.. סגרתי את המוסך רק בשעה 4, לא היה סיכוי שאגיע בזמן למפגש.. בכל מקרה שישי הזה אני אהיה איתה בנוקיה, אתה מוזמן להגיע.

פורסם
מצטער.. סגרתי את המוסך רק בשעה 4, לא היה סיכוי שאגיע בזמן למפגש..

איפה הבעיה ?

המפגש התחיל ב-16:00, עם מה שיש לך מתחת ל... היית מגיע תוך 10 דקות ו :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עדכון מהימים האחרונים:

הרכבת המכלולים הדרושים לנסיעת מבחן הורכבו,בוצע נסיעה בשבילי עפר (הרכב לא במצב לנסיעה בכביש:twisted: )האוטו מפתיע לטובה חזק מאוד!!! זורק ומפרפר בכול הילוך (עדין שביל עפר ולא כביש סלול:wink: )לא אפשרי בכלל להתחיל נסיעה בהילוך ראשון,כרגע עונה לכול דרשותיי אבל רק הזמן יגיד ונירא איך הוא יתנהג בכביש.

אחרי שבדקתי שכול חבילת המכלולים מתנהגים בצורה מושלמת ביחד,צריך לפרק הכול לסיים את עבודת הפחחות,צבע ולהרכיב הכול הפעם סופית.

פה מגיעה הדילמה,השבוע רכשתי לי ווספה ראלי שנת 69 גם ליפני שיפוץ חשבתי לתת לאסקורט לנוח קצת ולהתחיל לשפץ את הוספה,אחרי הכול את הוספה אני רוצה לשימוש יום ימי והאסקורט זה רק תחביב ולימי מסלול.

מה גם שאני מאמין שאת שיפוץ הוספה אני יכול לסיים בגג חודש עבודה ואילו באסקורט יש עוד הרבה לפני.

הסובבים אותי אומרי תסיים פרויקט פרויקט ולא להתפזר,עד שאני יסיים את האסקורט יגיע כבר החורף במקרה הטוב ולא אוכל להנות מהוספה בימות הקיץ החמים.

עצות ודעות בנושה יתקבלו בברכה

IMG_0616.JPG

IMG_0592.JPG

המדינה אחלה ,האנשים שבה הרבה פחות:x-mas:

פורסם

אני מציע לך לא להתפזר.

שמעתי הרבה פעמים את המשפט "זה פרוייקט לחודש גג", לדעתי פחות כיף לשפץ בלחץ עם דד ליין מה גם שבד"כ החודש הופך להיות חודשיים או שלושה או יותר (אם למשל פתאום תחליט להקפיא גם אותו בגלל הזדמנות לפרוייקט נוסף).

בקיצור נראה לי שאתה במומנטום טוב עם האסקורט, אני במקומך הייתי משמר אותו.

פורסם

כמה דברים

1) תפסיק להרים את הרכב מהטמבון

2) אתה בשוונג וכבר מכיר את הלך הדברים באסקורט וכל התוכניות רשומות לך בראש

3) הווספה הזו צריכה יותר מחודש, תראה איך היא נראת!!!!

מקווה שהבנת, תלמד מאנשים שעברו את זה ותבין שזו טעות לערבב פרויקטים!

• תוכן חדש...