Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטובוס של אגד פגע ברכבי ליד התחנה מרכזית של העיר חדרה - הפגיעה היתה קלה יחסית ולכן נהג האוטובוס המשיך בנסיעה.

למזלי הספיק לקלוט את מס' האוטובוס באגד שנמצא יחסית בגובה העיניים.

צילמתי את הנזק ונגשתי למנהל התחנה של "אגד" במקום (שהיה אגב נחמד מאד שיתף פעולה וסיפק את כל פרטי האוטובוס והנהג ומילא את הטפסים הדרושים לצורך דווח על הפגיעה.

ועתה לשאלה:

האם יש למישהו טיפים כיצד כדאי להתנהל מולם?

תודה לעונים.

מצ"ב צילום הנזק

2012-04-18 14.44.57.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לך למוסך קבל הצעת מחיר

שלח לאגד וחכה לתגובה שלהם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי אגד לא יגיבו בכלל עם הצעת מחיר

תעשה דוח שמאי ללא תיקון רכב תגיש להם דרך הסוכן ביטוח שלך

ואני מאמין שתקבל את הכסף

פורסם

אני טועה, או שמדובר רק בבקלית האחורית של סקודה ייטי?

אומנם חלק חדש בטח עולה כמה מאות שקלים אבל אתה יכול לתקן זאת די מהר, לא?

(ואז לשלוח להם את עלות התיקון יחד עם מכתב שמציין את מה שקרה).

ושוב, אני מסייג את דבריי מאחר ואינני יודע בדיוק את ההתנהלות במקרים כאלו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קודם כל הצעת מחיר.

אח"כ אתה מתקשר למח' הביטוח/תביעות של אגד בטלפון 03-9142479/83/89 ומקבל הנחיות מהם כיצד לפעול (כמובן, לא שוכח להקליט את השיחה).

אפשר להניח שאם מדובר בנזק של 200 שקל, אף אחד לא יגיד לך לקחת שמאי ולהוסיף עוד 500 ש"ח להוצאות הנזק.

מצד שני, גם אם יהיה דו"ח שמאי, אגד תתנהל מולך לפי מה שהיא תמצא לנכון.

כמובן שאם תאלץ ללכת לבית-משפט, עדיף שיהיה לך דו"ח שמאי וגם אז לא בטוח שתזכה, שהרי חובת ההוכחה עליך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

משהו כללי בנושא,

תוך כדי התהליך הזה שלוקח לא מעט זמן,

נוסעים ברכב עם פנס שבור שעפ"י החוק זה אסור,

איך יתייחס לזה שוטר שיראה את הליקוי?

(הרי לא תמיד יסתפקו בהערה או אזהרה)

so far so good so what

פורסם

לא צריך להסתובב יותר מידי עם הרכב.

משנים את סדר היום ודבר ראשון נוסעים למוסך לקבל הצעת מחיר (המהדרין, יכולים להזמין גרר :roll:). משם מרימים טלפון לאגד ואחרי השיחה מגבשים מסקנות מה הלאה:

האם להזמין שמאי למוסך (שממילא אתה כבר נמצא בו), או לתקן ולהסתפק בהצעת מחיר וקבלה על תיקון.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לא להסתכן בדוחו"ת, רצוי לתקן רגע אחד קודם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הנזק העקרי הנראה לעין הוא הפנס השבור.

יש גם שפשוף בצבע "ירוק אוטובוס" בתחתית הכנף צמוד למגן האחורי שאף הוא נמרח בצבע "ירוק אוטובוס" (קצת קשה לראות בתמונה)

לפי הרעש בעת הפגיעה לא מן הנמנע שיש עיקום של הפח מאחורי המגן ויהיה צורך לפרקו לצורך הבדיקה.

מנהל התחנה יעץ לי לנהל את התביעה דרך סוכן הביטוח שלי - ונראה שכך אעשה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

במקרה שלך נזק מינורי , לאגד יש שמאי אשר מפנה אותך למוסך אשר נמצא איתם ביחסי עבןדה והתשלום ישירות למוסך ע"י אגד (כמובן במידה ולוקחים אחריות על האירוע).

במקרה שלך אין נזקי פח ו/או ירידת ערך תהיה רגוע

תפנה למוסך

http://www.garagenik.co.il/viewGarage/486

פורסם

יתכן שאתה צודק.

אך בכלל לא בטוח שהייתי רוצה לתקן את רכבי במקום שיעשה הכל כדי לחסוך לאגד על חשבוני.

כפי שכבר ציינתי - אפשר להחליף פנס ולעשות פוליש במקומות בהם נמרח הצבע של האוטובוס - וזהו.

אך אם יש נזק שלא רואים מתחת למגן - הוא לא יתוקן.

לכן אני מעדיף לקחת למוסך שיפרק את המגן האחורי ע"מ לוודא שהמגן האחורי והפאנלים שאחריו - לא נפגעו.

(גם אם אאלץ לממן מימון ביניים את עלות התיקון)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב שבתור התחלה אתה יכול בצורה עצמאית להרים את השטיחון של תא המטען, ו"לחפש" עם היד גלים בפח או דפיקה כלשהי (מצידו הפנימי של הרכב). כמו כן, לבדוק ויזואלית אם ישנן פגיעות.

את שפשוף הצבע של האוטובוס אפשר לנסות להסיר עצמאית גם כן.

דבר נוסף שהייתי עושה, הוא לבדוק האם יש תזוזה כלשהי בפגוש האחורי. האם הוא "יושב" בצורה תקינה ולא נראה מעוקם או משהו.

על פניו, נראה שמדובר רק בבקלית שבורה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

רכבך חדש .לך למוסך היבואן תביא הצעת מחיר מסודרת .

פחות משנתייים על הכביש מגיע לך הכל אורגינאל .

שאגד יחסכו על כלי רכב ישנים ולא עליך.

הולך בטוב , טוב , לא , יש מאיפה לקחת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה שוב פעם אתה טועה

לרכב שגילו עד 24 חודש לפי החוק מגיעים חלפים חדשים אך בשום פנים לא משומשים,

אך לצערינו הרב החוק לא אמר איזה חלפים חדשים מקוריים/ו/או חליפיים !!

אז בפעם הבא שאתה קובע נחרצות וצועק אורגינליים תבדוק את עצמך שוב.

פורסם
יתכן שאתה צודק.

אך בכלל לא בטוח שהייתי רוצה לתקן את רכבי במקום שיעשה הכל כדי לחסוך לאגד על חשבוני.

כפי שכבר ציינתי - אפשר להחליף פנס ולעשות פוליש במקומות בהם נמרח הצבע של האוטובוס - וזהו.

אך אם יש נזק שלא רואים מתחת למגן - הוא לא יתוקן.

לכן אני מעדיף לקחת למוסך שיפרק את המגן האחורי ע"מ לוודא שהמגן האחורי והפאנלים שאחריו - לא נפגעו.

(גם אם אאלץ לממן מימון ביניים את עלות התיקון)

תראה אתה בעל הרכב והיחידי שיכול לקבוע היכן לתקן את רכבך והאם בכלל !!! ושאף אחד לא יגיד לך אחרת.

אך חשוב לא לשכוח שבוסף תיקון זה אתה שמשלם למוסך צ'ק דחוי לX זמן במידה ובמהלך התיקון יהיו הפרזות והדוח של השמאי יעצור זה אתה שתספוג את ההפרשים והריצות לבתי משפט, אגד יש להם את כל הזמן שבעולם ואת כל הכסף שבעולם בשביל להתיש אותך ברמות כאלא שאתה תרצה לשלם להם רק שיעזבו אותך בשקט ותאמין לי מניסיוני ראיתי כמה מקרים כאלה.

לפעמים צריך לחשבו טיפה מעבר ל"אגד ינסו לחסוך והמוסך ינסה לחסוך" תאמין לי המוסך לא ממומן ע"י אגד וגם הוא רוצה לקבל כמה ש

יותר ולהרוויח כמה שיותר, ולהוציא אותך מבסוט כמה שיותר כי כל לקוח שבא והוא מבסוט יביא איתו ואחריו עוד 10 לקוחות.

אני ידוע כבעל המקצוע כי כולנו למודים על המוסכי מדרכה ומוסכי הסדר כאלא ואחרים אך לא כולם כמו שהסטיגמה אליהם.

וכבר פה על דפי הפורום הנ"ל ניהלנו אני ועמיתי למקצוע השמאי אלי כי אסור לנו כאנשים לכלול את כולם תחת מעטפת אחד.

תאמין לי שיש מוסכי רשת מורשים ואפילו מרכזיים שהם בכמה רמות מתחת לכל מוסך לא מורשה !!

היתי בכיף מסביר לכם את כל הסגה המסובכת בענף אשר נקרא ענף הרכב .

פורסם

אריק

לרכב עד שנתיים שבדרך הטבע הוא גם באחריות יצרן, מחליפים בחלקים חדשים וכדי שלא תבוטל אחריות היצרן מחליפים בחלקים חדשים של היבואן.

החלק התחליפי צריך להיות זהה לחלק המוחלף באיכותו ובתכונותיו ובתיאורו, אז מי יקבע השמאי חברת הביטוח היבואן או השופט.

אז חברת ביטוח חכמה תחליף בחלק מקורי חברת ביטוח תחכמוני תחליף בחליפי והשופט שמבין גדול בכלי רכב יפסוק המקורי, בוודאי אם מדובר בגלל התיקון שלא בחלק מקורי בביטול אחריות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...