Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.suntek.co.il/services.html

ראיתי כמה עבודות שלהם ,אין מתחרים בארץ .

לגבי המחיר שונה מרכב לרכב ,אז תתקשר לבדוק.

אחריות 10 שנים.

עד כמה שידוע לי השחרת חלונות אחוריים ולא משנה באיזה רמה היא חוקית.וכן אפשר לעבור איתה טסט.

לגבי מסמך רשמי לא מצאתי.

תודה על התגובה אחי הם נראים חבר'ה רציניים לפי האתר..אני אבדוק איתם.

פורסם
בבסיס לשעבר שלי היה איזה אחד עם לאנטיס וראו טוב מאוד שהחלון האחורי היה מושחר עם מדבקה. ורואים שזה מדבקה!.

לעומת זאת כשזה בלייזר, אתה רואה השתקפות, אתה רואה את החלון שחור מבריק שכזה.

תקנו אותי אם אני טועה.

ביקשת.

חלון שחור מודבק יראה מבריק ושחור בדיוק באותה מידה. אם תיקח חלון שמשה אחורית מודבקת 50% תקבל אפקט של שחור-שקוף

שניתן לראות דרכו אומנם לא תראה הכל ברור בדיוק כמו המושחר בטבילה- שזאת כל המטרה.

המבריק ישאר מבריק ומנצנץ מסיבה פשוטה,

ההדבקה נעשית מבפנים כן שהזכוכית משאירת את האפקט המבריק החלק והנקי.

שיעורי בית:

נסה להדביק מדבקה שחורה על זכוכית שקופה ואז התבונן בה מהצד השני - מהצד של הזכוכית. האפקט: שחור מושלם! ואפקט של מראה!

רק כי ביקשת.

חוקית לחלוטין. כנראה שכבר כמה שנים טובות שלא התעדכנת.

כבעל רכב עם 5 חלונות כהים , לא שמעתי על חוקיות של זה.

יותר מזה לא מזמן חבר פורום כאן קיבל הורדה מהכביש על נורות דיימונדס ובאותה הזדמנות ביקשו ממנו לקלף את המדבקות.

יש משהו מבוסס יותר שאתה יכול להשען עליו ולומר לי שזה חוקי מלבד לכתוב שזה חוקי? כמו ציטוט של כתבה או סעיף ... משהו

פורסם
אני אתייחס רק ל-1: בהחלט עובר טסט. בלי בעיות. אבל אחרי 3 שנים המדבקה "כבר לא מה שהייתה פעם", ובאמת, השחור כבר לא כל כך שחור, אלא ממש דהוי.

מכיוון שאין לי את האפשרות לערוך, אני כותב הודעה חדשה.

אני מתקן את מה שכתבתי.

ברכב שאני התייחסתי אליו המדבקה דהויה, זאת הייתה טעות להכליל.

אין לי מושג מי היה המתקין ומי החברה שייצרה את הפילם.

יכול להיות שעבודות אחרות בוצעו בצורה טובה יותר ומחזיקות מעמד הרבה יותר זמן.

ובאותה הזדמנות, עברתי על הגלריה באתר של סאן-טק, והעבודות שלהם פשוט מדהימות.

• תוכן חדש...