Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי גולף דור חמש ורציתי לדעת מה העלויות והאפשרויות שלי להשחרת החלונות האחוריים עם המשולשים.

מה עדיף מדבקה/לייזר ומה הם דרגות ההשחרה המותרות והמומלצות לחלונות.

אני גר באזור ראשון לציון ומחפש מישהו רק בסביבה.ושיהיה אמין ומחיר הגיוני.

תודה!

פורסם

ברור שעדיף לייזר אבל יותר יקר

תכנס לנושאים שפתחתי ותראה אשכול כזה כמו שלך מישהו נתן מספר של משחיר חלונות אחוריים ב200 שקל, תנסה אותו

פורסם

לדעתי השחרת חלונות במדבקה כל חלון צריך להעלות 100-150 שקל ולא יותר. זה זול יותר וגם תמיד אפשר להוריד מתישהו את המדבקה עם קצת כח ורצון בניגוד ללייזר.

מה שבטוח, אל תשחירו חלון אחורי עם מדבקה! זה פשוט גועל נפש.

פורסם
ברור שעדיף לייזר אבל יותר יקר

תכנס לנושאים שפתחתי ותראה אשכול כזה כמו שלך מישהו נתן מספר של משחיר חלונות אחוריים ב200 שקל, תנסה אותו

מה ההבדל בין לייזר למדבקה אם אפשר לדעת.מבחינתי שחור זה שחור.

וכמה זה יותר יקר הלייזר,לפחות סדר גודל של מחירים?

וביקשתי אם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו שהייתם אצלו ואתם מרוצים מהעבודה.

פורסם

אתם מדברים שטויות, היום כולם משחרים אך ורק במדבקה איכותית כי קודם כל זה הרבה יותר זול, דבר שני כל חנות שמכבדת את עצמה נותנת 5 שנות אחריות למוצר. חלון כולל משולש מתחיל מ-200 שקל לחומר איכותי (3M).

מאיפה אתה?

פורסם

אני השחרתי את החלונות שלי בתחנת דלק פז, ליד המכון הוולקני בדרך לצומת בית דגן - מרוצה מאוד מהתוצאה.

לא זוכר לגבי עלויות אבל לא היה יקר מדי.

בנוסף, היו לו שם כמה סוגי מדבקות, קרי הכוונה לרמת ההשחרה - בהיר, בינוני, כהה. (בחרתי בכהה).

פורסם
אתם מדברים שטויות, היום כולם משחרים אך ורק במדבקה איכותית כי קודם כל זה הרבה יותר זול, דבר שני כל חנות שמכבדת את עצמה נותנת 5 שנות אחריות למוצר. חלון כולל משולש מתחיל מ-200 שקל לחומר איכותי (3M).

מאיפה אתה?

אי אפשר להגיד שטויות על מחירים, כל אחד והמחיר שלו. ולייזר הרבה יותר יפה ממדבקה, רוב המכוניות היוקרתיות או הג'יפים היוקרתיים שיש להן חלון אחורי מושחר, תשים לב שרואים שזה לא מדבקה ופה אני מדבר על היופי. מצד שני גם אני אמרתי שהמדבקה זה פתרון זול ואיכותי כשועשים את זה מקצועי אבל עדיין לייזר יהיה יפה יותר.אין בזה שטות.

פורסם

אתה מדבר שטויות, אין שום הבדל במראה בין לייזר ובין מדבקה, ורק שתדע שלפעמים מדבקה עולה יותר מלייזר. במכונים היוקרתיים חלון אחורי כולל משולש עולה 250 שקל ושמשה אחורית מתחיל מ-500 שקל. עזוב את זה, אתה מודע לכך שרכבים שיש בסוכנות עם השחרות אלו עבודות עם מדבקה ולא עם לייזר או הטבלה?

אם אפשר תראה לי בבקשה תמונה שמבדילה בין השחרה ללייזר באותו אחוז כהות.

פורסם

בבסיס לשעבר שלי היה איזה אחד עם לאנטיס וראו טוב מאוד שהחלון האחורי היה מושחר עם מדבקה. ורואים שזה מדבקה!.

לעומת זאת כשזה בלייזר, אתה רואה השתקפות, אתה רואה את החלון שחור מבריק שכזה.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
בבסיס לשעבר שלי היה איזה אחד עם לאנטיס וראו טוב מאוד שהחלון האחורי היה מושחר עם מדבקה. ורואים שזה מדבקה!.

לעומת זאת כשזה בלייזר, אתה רואה השתקפות, אתה רואה את החלון שחור מבריק שכזה.

תקנו אותי אם אני טועה.

טוב מה נגגרתם לויכוחים פה מה יותר טוב ומה פחות.

אני צריך אם יש לכם מישהו שאתם ממליצים ומחירים לא בערך.

קראתי כאן בפורום שהיה אחד שמגיע גם לבית של אנשים ועושה,וזה זול בסביבות ה200-250 שקל לשתי חלונות ומשולשים.

ולמי ששאל אני גר בנס ציונה.

פורסם

לפני שנים הנושא הזה נטחן כאן כבר המון.

1-הדבקה בחלונות הצדדיים אחוריים לא חוקית ולא מחזיקה מעמד יותר מכמה שנים,לא עוברים איתה טסט והנושא הזה בדוק.

2-לא קוראים לזה השחרה בלייזר אלה טבילה כימית,סיפור יקר,מוציאים את כל החלון ועושים לו טבילה כימית מיוחדת שגורמת לו להיות כהה בכל מיני דרגות,מקבלים על זה אישור רשמי ועוברים בקלות טסטים כל שנה.

פורסם

1-הדבקה בחלונות הצדדיים אחוריים לא חוקית ולא מחזיקה מעמד יותר מכמה שנים,לא עוברים איתה טסט והנושא הזה בדוק.

2-לא קוראים לזה השחרה בלייזר אלה טבילה כימית,סיפור יקר,מוציאים את כל החלון ועושים לו טבילה כימית מיוחדת שגורמת לו להיות כהה בכל מיני דרגות,מקבלים על זה אישור רשמי ועוברים בקלות טסטים כל שנה.

חוקית לחלוטין. כנראה שכבר כמה שנים טובות שלא התעדכנת.

פורסם

אני אתייחס רק ל-1: בהחלט עובר טסט. בלי בעיות. אבל אחרי 3 שנים המדבקה "כבר לא מה שהייתה פעם", ובאמת, השחור כבר לא כל כך שחור, אלא ממש דהוי.

• תוכן חדש...