Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. יש לי יונדאי גטס שנת 2005 אוטומט ובזמן נסיעה האוטו ממש מתאמץ כשלוחצים על הגז, שומעים את המאמץ של האוטו ואת המעבר במהירויות ומרגישים שקשה לו לסחוב..

למשל שהמהירות היא 80 קמ"ש ולוחצים על הדוושה לוקח לאוטו כמה שניות להעלות את המהירות והוא אפילו ניתקע כמה שניות באותו מהירות ומשמיע רעש של מאמץ..

בבידקה שנעשתה לאוטו לפני כמה חודשים שקניתי אותו הכל תקין.. מה שהיה צריך להחליף החלפתי, מישהו יודע אולי ממה זה נובע או משהו שאפשר לשפר??

תודההה :)

פורסם
שלום.. יש לי יונדאי גטס שנת 2005 אוטומט ובזמן נסיעה האוטו ממש מתאמץ כשלוחצים על הגז, שומעים את המאמץ של האוטו ואת המעבר במהירויות ומרגישים שקשה לו לסחוב..

למשל שהמהירות היא 80 קמ"ש ולוחצים על הדוושה לוקח לאוטו כמה שניות להעלות את המהירות והוא אפילו ניתקע כמה שניות באותו מהירות ומשמיע רעש של מאמץ..

בבידקה שנעשתה לאוטו לפני כמה חודשים שקניתי אותו הכל תקין.. מה שהיה צריך להחליף החלפתי, מישהו יודע אולי ממה זה נובע או משהו שאפשר לשפר??

תודההה :)

אולי יש לך בעיית הצתה והרכב נוסע רק על 3 צילינדרים.

נשמע לי כמו רכב מקרטע.

האם דולקת לך מנורה כתומה מהבהבת בלוח השעונים כשזה קורה.

פורסם

הוחלף לאוטו פילטר אוויר ושמנים.. יותר מזה לא ידוע לי עוד משהו, מצבכ חדש. ואין שום מנורה שנידלקת..

יכול להיות שזה בעיה של גיר???

פורסם

האם נהגת ברכב אחר מאותו דגם? ייתכן שמה שאת מתארת הוא תגובה רגילה של יונדאי גטס.

האם את מרגישה הבדל בתחושת הסחיבה בין נסיעה כשהרכב מלא וכשאת נוהגת לבד?

פורסם

ברכב אחר מאותו סוג הרכב נוסע מעולה (בהשוואה ליונדאי גטס), והקושי בסחיבה תמיד היה רק שביומיים האחרונים הוא ממש קשה ומשמיע רעש שלא היה לפני כשלוחצים על הגז..

הוצע לי לבצע טיפול ולהחליף פילטר אויר, שמן ודלק וזה ישתפר.. מה אתה אומר?

פורסם

טיפול שגרתי והחלפת פילטר אוויר ודלק ודאי לא יזיקו כצעד ראשון.

בידקי מתי הרכב עבר טיפול תקופתי והאם הוחלף בעבר פילטר דלק (בניגוד לפילטר אוויר או שמן, הוא לא מוחלף כל טיפול רגיל).

כמו כן, האם הוחלף בעבר שמן גיר?

הייתי מוסיף לטיפול גם בדיקה של המצתים והחלפה במידת הצורך. מצב המצתים יכול להעיד אם יש בעיה של שריפת שמן .

כדאי שהטיפול יבוצע במוסך המתמחה ברכב זה כדי שיוכל לאבחן רעשים מיוחדים.

כדאי לבדוק את כמותו וצבעו של שמן הגיר , זה יכול לתת אינדיקציה אם קיימת בעיה.

אם לא יהיה שינוי בהתנהגות הרכב, אפשר להמשיך הלאה (ניקוי מערכת דלק, בדיקת גיר אצל מומחה, וכו')

• תוכן חדש...