Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קצת ארוך אז מתנצל מראש...

אז היום אני ואשתי נסענו לחפש פיאט גרנדה פונטו באזור המרכז.

הדרישות שלנו: מנוע 1400, דינמיק (חשבנו שהוא הכי בטיחותי ומגיע עם 6 כריות אוויר וכו'):? , קילומטרז עד 60,000, רובוטי ושלא יהיה בצבע לבן.

לאחר שראינו באינטרנט באתר של כלמוביל פונטו דינמיק כמו שחיפשנו בצבע כחול עם 55K על השעון ומחיר מכירה של 53K ש"ח נסנענו לשם בתחילה.

נכנסים והסוכן מכירות אומר כי המחיר הוא לא המחיר שמופיע באתר, כי מה שמופיע באתר הוא לשם המחשה בלבד וט.ל.ח והמחיר האמיתי של הרכב שאנו מחפשים הוא 61,000. ה-53 שמופיע באתר שלהם בתור מחיר מכירה התייחס לרכב אחר עם פגיעת שלדה. אחרי מיקוח וכו' מגיעים להסכמה על 53,000 וטסט עליהם (הטסט נגמר באפריל). בנוסף, בשיחת הטלפון הראשונית שלי איתם הם אמרו שיש אחריות שנעה בין 3 חודשים לבין שנתיים, תלוי בדגם. המוכר אומר: זה פיאט, אין דבר כזה, אין אחריות ואין בטיח.

טוב, החלטנו ללכת למקום אחר, ביציאה הוא עוד מציע לנו עוד 500 ש"ח כנגד העלות של טיפול 60,000 ק"מ אצלם...

משם המשכנו לאוטודיל, הראו לנו 2 רכבים:

1. פונטו דינמיק בצבע אדום, שנת 2009, 27K על השעון, מושבים מתחממים. מחיר לאחר התמקחות 55K. מצא חן בעינינו - ואז פותחים רשיון רכב ורואים שיש רק 2 כריות אוויר. אני לתומי שיודע שיש בDYNAMIC 6 כריות אוויר מבקש לקחת את הרכב למוסך שמשון ביהוד כדי לוודא שאכן זה רק 2 כריות, אולי יש טעות ברשיון.

מגיעים למוסך, אכן שירות אדיב, מקצועי, מהיר וענייני כמו שתואר רבות בפורום. מאשרים שם שיש רק 2 כריות אוויר ולכן החלטנו לרדת מהרכב.

הרכב השני - 49,000 ק"מ מבקשים עליו 53K. DYNAMIC אבל עם 6 כריות אוויר. חסרון - בצבע לבן ולכן ירדנו ממנו.

תחנה שלישית - טריידמוביל בני ברק. גרנדה פונטו DYNAMIC 6 כריות אוויר, 17K על השעון. צבע כסף מטאלי. לאחר התמקחות הוא יורד עד ל-58,000 ש"ח. יקר לנו מדי... נמשיך את החיפושים במקוום אחר.

שתי שאלות לסיום:

1. מה באמת ההבדל בין DYNAMIC ל-ACTIVE ל-ACTIVE PLUS? כבר קראתי על זה כמה שרשורים + ראיתי במחירון של יד 2 ולכן הופתעתי שראינו DYNAMIC רק עם שתי כריות אוויר. האם יש הבדלים ברורים או שבכל גרסא של DYNAMIC, ACTIVE PLUS וכו' אני אמצא משהו אחר?

2. האם לדעתכם המחירים שהוצעו לנו משתלמים?

3. האם לדעתכם בדיקה אצל שמשון מיהוד מספיקה או שלהבא כדאי ללכת גם למכון בדיקה?

4. האם יכול להיות שאמצא דגם ACTIVE כמו שיש בד"כ מהשכרה שבא עם ABS, בקרת יציבות ו-6 כריות אוויר?

תודה על הסבלנות :)

פורסם

אני גם מחפש כבר שבועיים שתצוץ איזה מציאה של גרנדה, רק ידנית.. סיוט למצוא את הרכב הזה.

בכל אופן, לענות לך על השאלות אני לא יכול אבל ראיתי ובדקתי בעצמי לפי כל מיני הערות שנתנו בפורומים רכב שמור ונוצץ ב"אוטו שי" ברשל"צ. הצלחתי להוריד אותם ל42 אלף, שנת 2008, צבע כחול מבריק. לא זכורים לי שאר הפרטים אבל אתה יכול להתקשר ולשאול.

פורסם

אני חושב שאתה קצת חי בסרט לגבי הרכבים שאתה מחפש. ייתכן ותמצא אבל גם ייתכן שלא.

במקרה שלך, אתה מחפש רכב שהיבואן בקושי מכר ממנו. ז"א יש יחסית מעט חתיכות על הכביש, בטח לעומת סופר מיני אחרות כמו מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט.

אח"כ אתה פוסל את כל הידניות, שזה רוב מוחלט של הרכבים שנמכרו (בעיקר לחברות השכרה וליסינג), אח"כ אתה פוסל את כל אלה עם רמת הגימור הנמוכה (שזה אומר שאתה מעוניין רק בכאלה שנרכשו דרך סוכנות פיאט כחדשות, כי בליסינג אין את רמת הגימור הזו) ואח"כ אתה מתחיל להתברבר על צבעים...ובסוף על תקציב.

קיצר - כדאי לך לתת לעצמך שתי סטירות ולהתאפס :lol:

א. לגבי תקציב - יש כיום אפשרות למימון ואפשר להסתדר עם מתיחה של התקציב בשביל רכב עם נתונים טובים.

ב. לגבי צבע - אלא אם יש מחלת נפש מוזרה, אני לא חושב שצריך לפסול רכב בגלל הצבע. אפשר להוסיף לרכב ערכת קישוט מיוחדת לגרנדה פונטו וכמובן אפשר לשלם מתישהוא על פחחות וצבע ולצבוע לצבע לפי בקשתך. 6000 ש"ח וזה קורה.

פורסם

באקטיב יש 2 כריות אוויר ממה שאני יודע גירסת הדינמיק מוסיפה שליטה ממהגה ורדיו דיסק מקורי וכמו כן ESP אם איני טועה,מערכת עזר לזינוק בעליה ומראות צד בצבע הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני גם מחפש כבר שבועיים שתצוץ איזה מציאה של גרנדה, רק ידנית.. סיוט למצוא את הרכב הזה.

בכל אופן, לענות לך על השאלות אני לא יכול אבל ראיתי ובדקתי בעצמי לפי כל מיני הערות שנתנו בפורומים רכב שמור ונוצץ ב"אוטו שי" ברשל"צ. הצלחתי להוריד אותם ל42 אלף, שנת 2008, צבע כחול מבריק. לא זכורים לי שאר הפרטים אבל אתה יכול להתקשר ולשאול.

לא עדיף לך להוסיף עוד קצת כסף ולקנות אחת ישירות מחברות הליסינג, שנת 2009?

פורסם

לגבי הרכב - אני יודע שלא נמכרו הרבה חתיכות ממנו לשוק הפרטי, פשוט ראיתי שהוא ממש מומלץ כאן ובעוד פורום.

אם יש לכם עוד הצעות לרכב חסכוני אמין ובטוח עד 55K אשמח לשמוע.

לא נוהג על ידני... יודע שזה מצמצם את האפשרויות ובלי להעליב בעלי פונטו גרנדה אבל הצבע הלבן פשוט נותן לי תחושה "זולה".

לגבי הלמצוא - אני לא ממהר, יש לי עד סוף יוני למצוא רכב שעומד בדרישות שלי. אני מאמין שאמצא מה גם שעכשיו יש את כל המבצע של פיאט אז אולי יצוצו עוד רכבים מבעלות פרטית.

פורסם

אני לא מבין מה ההתעקשות על "לא צבע לבן",

אתה קונה רכב יד שניה, תצטרך לעשות פשרה כלשהי,

אתה לא בא וקונה רכב חדש מהסוכנות ומזמין אותו איך שאתה רוצה, אתה לא יכול לאכול את העוגה שלמה.

קח את הלבנה שלפי מה שהבנתי מתאימה לך מבחינה תקציבית ומבחינה מכנית וזהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תחנה שלישית - טריידמוביל בני ברק. גרנדה פונטו DYNAMIC 6 כריות אוויר, 17K על השעון. צבע כסף מטאלי. לאחר התמקחות הוא יורד עד ל-58,000 ש"ח. יקר לנו מדי... נמשיך את החיפושים במקוום אחר.

על פניו נראה שזה הרכב שהייתם צריכים לקנות. גם אם זה אומר למתוח את התקציב מעט.

!AWDSOME

פורסם
לגבי הרכב - אני יודע שלא נמכרו הרבה חתיכות ממנו לשוק הפרטי, פשוט ראיתי שהוא ממש מומלץ כאן ובעוד פורום.

אם יש לכם עוד הצעות לרכב חסכוני אמין ובטוח עד 55K אשמח לשמוע.

לא נוהג על ידני... יודע שזה מצמצם את האפשרויות ובלי להעליב בעלי פונטו גרנדה אבל הצבע הלבן פשוט נותן לי תחושה "זולה".

לגבי הלמצוא - אני לא ממהר, יש לי עד סוף יוני למצוא רכב שעומד בדרישות שלי. אני מאמין שאמצא מה גם שעכשיו יש את כל המבצע של פיאט אז אולי יצוצו עוד רכבים מבעלות פרטית.

אתה צודק. אין כמו רכב בצבע שחור. זה סטייל, זה כבוד, זה ערסיות. אני נוסע בלבן, אבל אני לא דוגמא. יותר מדי שנים ביליתי באקדמיה שניוונה את מוחי.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

אני ממש לא מדבר על שחור.... וגם אני ואשתי מבלים באקדמיה את מיטב ימינו...

סטייל, כבוד, ערסיות, גלגלי מגנזיום, ספוילרים וכו' לא באמת מעניינים אותי.... אני פשוט פחות אוהב את הצבע הלבן. אין לי בעיה עם כל צבע אחר, החל מכסוף דרך אדום,בורדו וכלה בירוק.

גם אין לי בעיה באופן כללי עם מכוניות לבנות, אני פשוט פחות אוהב את המראה של הפונטו הלבנה.

פורסם

בכזה תקציב אתה יכול לבדוק עוד רכבים כמו דהייטסו סריון,השיווק שלה נפסק ולכן אולי תקבל הצעות טובות בחברות הליסינג למשל,אכן אמין קטן יותר מהגרנדה,אך מנוע די זריז ויש בכמויות בסוכניות הליסינג.

כמו כן סוזוקי סוופיט,הדגם GLS יש 2 כריות אוויר לכן כדי יותר לחפש את ה GLX בעל 6 כריות אוויר מעבר לעוד פינוקים כמו ציפוי עור להגה,מגנזיום,רדיו מקורי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סחטיין. :-) אתה יודע, המלט אמר, בתרגום חופשי, שאשריו של זה שהגיונו שולט בו ולא הרגש. אני נוסע עכשיו עם פונטו גרנדה לבנה, ומחר אני מקבל טויוטה יאריס חדשה, גם בצבע לבן, למרות שהאדומה יפה יותר, גם לטעמי. פשוט יותר בטיחותי ויותר פרקטי. הרכב נועד לשרת אותי ולא לקשט את הסלון.....

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• תוכן חדש...