Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

פוטרתי אתמול מהעבודה (אבטחה) עקב "אי התאמה לתפקיד" (כך נרשם במכתב הפסקת העבודה). בשבועיים הראשונים הכל עבר חלק, עד שהתגלה שאני הבן של אמי, מה שהעכיר את האווירה, עד למצב של פיטורין.

חתמתי על חוזה לתקופה שאינה קצובה. האם זו הפרת חוזה מצד המעסיק? עצם זה שהוא כתב "אי התאמה לתפקיד" זה די דופק אותי. אבל אפשר להתלות על הפרת חוזה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
עד שהתגלה שאני הבן של אמי

אני מבין שתאורך ציני, תוכל לספר קצת יותר בבירור מה הפריע למעסיק שלך ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכול להיות שאימו חוקרת בכירה במס הכנסה ומעסיקו חושש שיבולע לו.

האם אתה יכול להוכיח שכן התאמת לתפקיד ושרק מנסים להתנכל לך?

תוכל להוכיח זאת אם יש מסמך כל שהוא שמשבח את תפקידך, לחילופין תוכל להכנס למשרד של מנהלך הישיר ולהקליט את שיחתכם, בשיחה תמשוך אותו בלשונו כך שיודע שתפקודך היה יוצא מגדר הרגיל ומצויין.

בטוח שבחוזה של המעביד יש אפשרות לפטרך על חוסר התאמה לתפקיד וזאת בדיוק הסיבה שהוא כתב את הסיבה הזאת ולא אחרת.

אתה יכול לנסות לשכנעו שאתה תכתוב מכתב התפטרות ומכתב הפיטורים יבוטל, כדי שכביכול "אות קלון" זה לא יופיע.

פורסם

קודם כל אין דבר כזה חוזה לתקופה שאינה קצובה. זו לא עבדות ולא חתונה קתולית.

כמה זמן עבדת?

האם קיבלת כל מה שמגיע לך לפי החוק?

מה בדיוק כתוב בחוזה שחתמת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הבנאדם פוטר אחרי שבועיים, איזה אות קלון? שכח מהם ומצא עבודה אחרת.

זאת הייתה סתם בדיחה בגלל זה הושם בגרשיים וגם נרשם כביכול. לשאר הדברים התכוונתי ברצינות, אם זה ממש מטריד אותו הוא יכול לנסות את אשר כתבתי.

פורסם

מה בדיוק דופק אותך?

מישהו מחייב אותך לרשום בקו"ח את כל העבודות שאי פעם עבדת בהם?

תשחרר ותמשיך הלאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מבין שתאורך ציני, תוכל לספר קצת יותר בבירור מה הפריע למעסיק שלך ?

איציק

ממש לא. אמי עבדה באותו מקום בצו בימ"ש (חברה שעבדה בכלל מוסדות העיר, בכללם הקניון, היא עבדה במחסומי העיר, אחרי שנפצעה בתאונת דרכים במהלך העבודה, זרקו אותה ולא רצו לתת לה עבודה עד שבימ"ש התערב).

השאלה שלי היא אם אני יכול ללכת על הפרת חוזה, כי גם לא נתנו לי את כל מה שמגיע לי, אלא ניכו שלושה ימי קורס, בטענה שזה ה"דמי רצינות" שלי. הם לא מ וכנים לשלם את שלושת ימי הקורס הללו.

שלושה ימים, 8 שעות, 22.59 לשעה = 542.16 ש"ח.

עוד הוא איים שהוא יחייב אותי בעלות הקורס, כשבחוזה כתוב שרק אם אני מתפטר אני מחוייב. אלא שבמצב הנ"ל הוא פיטר אותי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אין לך שום מה לדאוג. הוא כבר יודע שאתם לא מתביישים לפנות לבית משפט כדי לבקש צדק.

תבקש מכתב או שתדרוש להיות משובץ לעבודה בהתאם לסיכום עימך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

1. אחרי שהתנהגו לאימך בצורה שכזו, מה בדיוק חיפשת שם? זו לא הקנטה, אבל כבר היה לך מידע שהם נבלות.

2. מכיוון שכבר היה לכם עו"ד שהיה בקשר עם החברה הזו, שווה לפנות אליו, שהוא יוציא להם מכתב אם הם זוכרים אותו...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כבר אמרו לך מה לעשות.

אל תשכח להוסיף את הנסיעות לתביעה שלך (542 ש"ח + נסיעות).

למיטב ידיעתי (קח את זה בערבון מוגבל כי אינני איש מקצוע בתחום), הכשרה מקצועית היא בתשלום - על אחת כמה וכמה אם הם זרקו אותך ולא עזבת מרצונך.

מעבר לזה - תתעודד: אין לך מה לחפש קריירה בחברה הזו, תגיד תודה שגילית שהם נבלות כבר עכשיו (למעשה, ידעת את זה הרבה לפניי רק שכנראה הדחקת :lol:) ותמשיך הלאה (לא לפני שתקבל את מה שמגיע לך ע"י בית הדין לעבודה\תביעות קטנות, מה שינחה אותך איש מקצוע מנוסה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תקופת הכשרה בלימודים - המעביד חייב לשלם עבורה.

מכתב דרישה בדואר רשום עם אישור מסירה בו החברה נדרשת לשלם תוך X ימים את כל המגיע לך .

לא מקבל מגיש תביעה לבית הדין האיזורי לעבודה ( לא לבית משפט לתביעות קטנות )

ולהשכלת הקוראים רוב הסכמי העבודה הם הסכמים לתקופה לא קצובה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסדר גמור. מחר אני אוציא מכתב מעוה"ד שלנו שדורש החזר על ימי ההכשרה. תודה לכולם, אדעכן.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...