Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

בעקבות כתבה מזעזעת שיצא לי לראות הרגע בטלויזיה, ילד בן 9 הותקף ע"י 2 אמסטפים, קרעו אותו לחתיכות.

הילד במצב לא טוב וננשך בכל חלקי גופו והפציעות והקרעים שנגרמו לו נרחבות ביותר שגרמו לו לטראומה נפשית

לכל החיים ולצלקות נוראיות בכל חלקי גופו, והוא יישאר מעוות לתמיד.

בעקבות המקרה הזה וגם בגלל שבימים הקרובים אני עובר לגור בעיר בת ים, לשכן מקומה מתחתיי יש לא פחות מ-2 אמסטפים

גדולים ושריריים, השכן נחמד ומסביר פנים, אך כבר יצא לי לראות אותו מס' פעמים יורד עם הכלבים והם ללא רסן או מחסום

לפה כלל.

האם החוק מחייב אותו לשים להם? אם כן, מדוע כמעט ולא יוצא לי לראות כלבים כמו אמסטף, פיטבול, זאב, דוברמן

וכו', כמעט אף פעם, ללא מחסום כלשהו?

*אני ממש לא נגד כלבים, אדרבא, אני מאוד בעד, אך התנהגות של הכלב היא בלתי צפויה ואין לדעת מתי ירגיש מאויים.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בעלים של אחד כזה אני בקלות יכול לומר שרוב הדברים שאתה רואה בחדשות בנוגע לכלבים האלו זה בולשיט. ישנם המון מקרים שבהם כלבים כגון האסקי וגם לברדור תוקפים בני אדם אבל אף אחד לא מפרסם את זה כי זה לא מעניין כמו פיטבול שרירי ורצחני שמחפש להרוג בדם קר(הכל בציניות כמובן).

כן, על פי החוק הכלב מחוייב ללכת עם רסן ורצועה שלא עולה על אורך של 5 מטר או משהו בסגנון(לא כלכך בקיא בזה).

הסיבה היחידה שאני הולך עם הכלב שלי(פיטבול) עם מחסום זה אך ורק כי הוא אוכל כל מיני שטויות מהרצפה וכבר חטף פעמיים דלקת מעיים. אם לא זה, הוא היה מסתובב בלי מחסום. הוא כלב טוב, מחפש לשחק ולהנות, לא מחפש לפגוע באף אחד שלא מחפש לפגוע בו או בלהקה שלו(משפחתי).

אם הכלב לא אגרסיבי והבעלים בעל נסיון וידע בתחום, לדעתי, אין שום סיבה ללכת עם מחסום.

אגב מתוך עניין, אפשר לינק לכתבה הזו?

פורסם

אני לא בטוח אבל נדמה לי שע"פ החוק אסור היום לאנשים פרטיים להחזיק כלבים מגזעים מסוכנים אלה אם יש בידם רישיון מיוחד לכך!

עריכה: לאחר שיטוט קצר בגוגל הצדק עמי.

גילוי נאות: אני חובב כלבים מושבע ואין לי שום דבר נגד גזעים "מסוכנים".

פורסם

על איזה רשיון בדיוק אתה מדבר? לעולם לא שמעתי על כך ולא הייתה לי שום בעיה לאמץ את הכלב.

אני חושב אתה מתכוון לכך שהכלב יהיה מחוסן נגד כלבת, ישימו לו צ'יפ והוא יהיה רשום על שמך בעירייה ומכאן לך הרשיון להחזקת הכלב.

אבל זה נכון לגבי כל גזע. על רשיון מיוחד לגזעים מסוכנים לא שמעתי מעולם.

פורסם
אגב מתוך עניין, אפשר לינק לכתבה הזו?

לא קראתי את הכתבה ברשת. היא שודרה בחדשות ערוץ 2 לפני שעתיים.

פורסם

אני לא מבין אבל, יש חוק או אין חוק?

אם יש חוק, מדוע לא אוכפים אותו לעזאזל?!

זה פשוט מזעזע כל המקרים שממשיכים לקרות, וזה בד"כ ילדים הם הקרבנות.

smiro - בתור בעל משפחה, הורה אחראי ואזרח מן השורה, אתה לא חושב שגם אם הכלב שלך לא היה חוטף דלקות

מעיים מלאכול שטויות מהרצפה, רק בשביל לשמור את החוק ולא לפגוע (חלילה, אני בטוח שהכלב שלך נשמה טובה) בזולת

אתה לא חושב שלשים לו רסן כאשר אתה הולך איתו בציבור, זה לא הדבר הנכון לעשות? כי אני באופן אישי חושב שכן.

פורסם

יש חוק כזה. לא אוכפים כמעט שום דבר במדינה שלנו אז למה ציפית??:-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל זה נשמע לי אחלה הכנסות למדינה מבחינת קנסות, ממש כסף מהיר, כמו דוחות חניה.

במה זה שונה? אני רק יכול לשער שהפקח ישקשק כשייפול על בעלים חמום מוח וישסה בו את הכלב.

:roll:

פורסם

Smiro

כלב מסוכן ברשות הרבים

5. בעליו של כלב מסוכן או מחזיקו לא יתיר את יציאתו של הכלב מחצרים או את הימצאותו של הכלב ברשות הרבים אלא אם כן התקיימו כל אלה:

(1) הכלב מוחזק בידי אדם שגילו עולה על 18 שנים והוא מסוגל לשלוט בו בכל רגע ולמנוע מהכלב לפגוע באחרים;

(2) המחזיק כאמור בפסקה (1), מחזיק את הכלב ברצועה שהכלב לא יכול להשתחרר ממנה ואשר אורכה אינו עולה על 2 מטרים;

(3) פיו של הכלב חסום בזמם.

( תקנות להסדרת הפיקוח על כלבים (יבוא והחזקה של כלבים מסוכנים), התשס"ה-2004. פורסם ב-LawData )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
על איזה רשיון בדיוק אתה מדבר? לעולם לא שמעתי על כך ולא הייתה לי שום בעיה לאמץ את הכלב.

אני חושב אתה מתכוון לכך שהכלב יהיה מחוסן נגד כלבת, ישימו לו צ'יפ והוא יהיה רשום על שמך בעירייה ומכאן לך הרשיון להחזקת הכלב.

אבל זה נכון לגבי כל גזע. על רשיון מיוחד לגזעים מסוכנים לא שמעתי מעולם.

חפירה נוספת הניבה את התוצאות הבאות:

"בעליו של כלב מסוכן או מחזיקו –

1) יגדר וינעל את החצרים שבהם מוחזק הכלב באופן שימנע מהכלב אפשרות לצאת )

מהם;

2) יציב בכל כניסה לחצרים כאמור שלט שבו כתוב "זהירות כלב מסוכן"; גודל כל אות )

5 סנטימטר; x 5- בשלט לא יפחת מ

3) יחסום את פיו של הכלב בזמם בכל עת שיש בסביבתו של הכלב אדם נוסף זולתו, )

שגילו מתחת ל 16- שנים".

אלו, בצירוף סירוס וחיסונים התנאים לקבלת רישיון להחזקת כלב "מסוכן".

בנוסף, עבור פותח השרשור:

"5. בעליו של כלב מסוכן או מחזיקו לא יתיר את יציאתו של הכלב מחצרים או את הימצאותו

של הכלב ברשות הרבים אלא אם כן התקיימו כל אלה:

1) הכלב מוחזק בידי אדם שגילו עולה על 18 שנים והוא מסוגל לשלוט בו בכל רגע )

ולמנוע מהכלב לפגוע באחרים;

2) המחזיק כאמור בפסקה ( 1), מחזיק את הכלב ברצועה שהכלב לא יכול להשתחרר )

ממנה ואשר אורכה אינו עולה על 2 מטרים;

3) פיו של הכלב חסום בזמם."

עריכה: ישה, בקדמת אותי. הייתי עסוק תוך כדי כתיבת ההודעה

פורסם

חוק להסדרת הפיקוח על כלבים, התשס"ג-2002

החזקת כלב

המחזיק כלב חייב לשמור עליו בחצריו. יש לסמן את החצר בשלט "זהירות כלב". במידה ויוצא לרשות הרבים הוא חייב להיות מוחזק ברצועה בידי אדם שיכול לשלוט עליו. אורך רצועה מקסימלי לכלב רגיל נקבע בתקנות 2005 עד 5 מטר. לכלבים המוגדרים "כלבים מסוכנים" קיימת הגבלת רצועה ל- 2 מטר והם מחויבים במחסום על פיהם גם בבית כאשר בבית נוכח ילד שגילו עד 16 שנים

רשימת כלבים מסוכנים:

אמריקן סטאפורדשייר טרייר (אמסטאף) (American Staffordshire Terrier) (AmStaff)

בול טרייר

דוגה ארגנטינאי (dogo argentino)

טוסה יפני (Tosa)

סטאפורדשייר בול טרייר (סטאף אנגלי) (Staffordshire Bull Terrier) (Staffie)

פיט בול טרייר

פילה ברזילאי (fila brasileiro)

רוטווילר

יש חוק, אז מה?

יש חוקים שמחייבים לאסוף את הצואה של הכלבים, אוספים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא בתור תל אביבי שגר כבר 30 שנים בעיר, אני חייב לציין שמפגעי החרא באמצע הרחוב היו נפוצים בטירוף פעם.

ב-3-4 שנים האחרונות נדיר כמעט לראות גוש חרא זרוק באמצע הרחוב כי הבעלים מקפידים לאסוף אותם בשקי-קקי שלהם.

זאת בעקבות שהפקחים עוד יותר מקפידים לתת קנסות גבוהים מאוד למי שלא עושה כך.

מה שלא מובן לי, רוב האנשים מקפידים לאסוף לכלב שלהם את החרא, אבל לשים להם זמם בפה, כמעט ולא יוצא לי לראות..

אני ממש לא מבין את ההיגיון המעוות הזה. אם היה לי כלב, רק בשביל הספק הכי קטן שיפגע במישהו, הייתי חוסם לו את הפה.

לשחק איתו בבית או בחצר אם יש, בשטח פרטי שלי או באיזור נטוש ללא אנשים כאשר הוא בלי זמם - שיהיה בכיף, אבל ברחוב?!

פורסם

כמו שרשום שהכלבים בתוך החצר לא צריכים להיות עם מחסום פה או קשורים

אני דוגל בזה שהכלבים אף פעם לא אשמים רק הבעלים אשמים!

הילד נזרק או קפץ לתוך החצר אז הכלבים עשו מה שהם היו צריכים לעשות לשמור

גם גולדן יכול לתקוף ולהרוג

כלב זאב גם יכול,לא תשמעו על זה כי זה לא "כלב מסוכן"

כמו שחלקאים מותר לירות באנשים

הכל בחינוך של הכלב

אני הייתה לי כלבת אמסטף מזה 12 שנה והיא הלכה לעולמה לפני שבועיים וחצי :-(

במשך ה 12 שנה שהיא הייתה אצלי היא בחיים לא נבחה נהמה או ובטח לא נשכה

היא גודלה והתנהגה כמו פודל,למרות שעדיין היינו צריכים לשמור על כל מיני דברים מסויימים כי אחרי הכל היא הייתה כלבת שמירה

נגיד מישהו היה נכנס לבית הוא היה חייב להיכנס רק שאנחנו פתחתנו את הדלת ולא שהוא נכנס בלי רשות.

אני מדבר על כלבי אמסטף...מי שלא גידל כלב כזה בחיים שלו לא יבין בחיים כמה נשמה הכלב הזה!

וכמה טוב לב יש למלאך הזה!

Vw Polo GTI

פורסם
דווקא בתור תל אביבי שגר כבר 30 שנים בעיר, אני חייב לציין שמפגעי החרא באמצע הרחוב היו נפוצים בטירוף פעם.

ב-3-4 שנים האחרונות נדיר כמעט לראות גוש חרא זרוק באמצע הרחוב כי הבעלים מקפידים לאסוף אותם בשקי-קקי שלהם.

זאת בעקבות שהפקחים עוד יותר מקפידים לתת קנסות גבוהים מאוד למי שלא עושה כך.

מה שלא מובן לי, רוב האנשים מקפידים לאסוף לכלב שלהם את החרא, אבל לשים להם זמם בפה, כמעט ולא יוצא לי לראות..

אני ממש לא מבין את ההיגיון המעוות הזה. אם היה לי כלב, רק בשביל הספק הכי קטן שיפגע במישהו, הייתי חוסם לו את הפה.

לשחק איתו בבית או בחצר אם יש, בשטח פרטי שלי או באיזור נטוש ללא אנשים כאשר הוא בלי זמם - שיהיה בכיף, אבל ברחוב?!

אם היה לך כלב והיית מכיר אותו כמו שרק בעל הכלב מכיר את הכלב שלו היית מבין שזה כ"כ מיותר. כמובן בהתקיים שהכלב לא אגרסיבי והבעלים שלו בעל איבר מסויים בין 2 אוזניו.

לרוב התנאים כן מתקיימים ולכן אתה לא רואה אנשים שמשתמשים בחפץ האידיוטי הזה.

סליחה על הבוטות מראש. בשביל ההמחשה, היית חוסם לבן שלך את הפה? לאחותך?

כנ"ל גם בעלי הכלבים, הכלב הוא חלק מהמשפחה.

ד"א בעניין הכתבה, הכלבים היו תחומים בחצר והילד מצא את עצמו בפנים. התוצאה לא באשמת הכלבים וצר לי על גורלם בגלל טמטום שהוביל את הילד פנימה- בין אם ברצונו ובין אם נכפה עליו.

• תוכן חדש...