Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח שמדובר על כל כלב?

אין לי מושג. עדיין לא הבנתי אם מבחינת החוק מדובר על כל כלב או ברשימה שמגדירה ספציפית גזעים.

מה שכן, אני מבין את התרעומת של כמה חברי פורום, כי בתכלס? אם היו שואלים אותי, צריך לעשות את זה גורף, או כולם

או אף אחד מהם.

נ.ב - ראיתי סרטון מזעזע ביוטיוב איך 2 כלבי ג'ק ראסל צדים חזיר בר הגדול מהם פי כמה. לא האמנתי שכלב כזה "חמוד"

יכול לגרום כ"כ הרבה נזק. זו הסיבה שכתבתי כולם.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי החוק ״כלב מסוכן״ מחוייבללכת עם מחסום פה ורצועה שלא עולה על 2 מטר אורך בשטח ציבורי ואנשים מקבלים על זה דוחות,ולפי החוק רק כלבים הנמצאים ברשימה מחוייבים לזה.

Vw Polo GTI

פורסם

מעבר לכך שלא כל כלב חייב בזמם, יש גזעים ופרטים מסוימים בגזעים שלא יכולים פיזית ללבוש זמם (השם הרשמי למחסום לוע) מכיוון שהוא פשוט לא אפקטיבי.

זמם על כלב פחוס? :) בהצלחה עם זה...

THE ONE - אני אקביל לך את הרשימה הזו והדרישה של זמם וההגדרה לגזעים מסוכנים לתחום שקרוב אלייך יותר, רכבים.

זה בערך כמו שיצא חוק מחר - שרכבי ספורט הם רכבים אסורים ומסוכנים וצריך לשים עליהם מגבילים ל70 קמ"ש בגלל היכולות שלהם וזה שהם מסוכנים.

עכשיו כשמשהו עושה שטות עם רכב ספורט והוא נהרג , איך הכותרות יראו?

אם משהו עושה שטות עם מאזדה לנטיס והורג משפחה יהיו כותרות בכלל?

האם אימפרזה טורבו בתאונה באמת יכולה לגרום ב99.999 אחוז מהמקרים ליותר נזק?

האם היית סומך על נהג שאוהב ומחזיק רכבי ספורט , או על הנהג הממוצע?

למה פה אתה רואה את זה בצורה שונה? (רמז ? תקשורת תקשורת תקשורת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי יציבות של כלבים ... הגדרה מויקיפדיה לגבי אופי של אחד הגזעים ה"מסוכנים" - בול טרייר (כלב בינוני ומטה מבחינת גודל , ככה שפיזית אפילו אין בו שום דבר מיוחד ב"יכולות"):

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%9C_%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%A8

אופי: נאמן צייתן ויציב.

אכן ... טרגדיה...

Then dying is forgetting

פורסם

נ.ב - ראיתי סרטון מזעזע ביוטיוב איך 2 כלבי ג'ק ראסל צדים חזיר בר הגדול מהם פי כמה. לא האמנתי שכלב כזה "חמוד"

יכול לגרום כ"כ הרבה נזק. זו הסיבה שכתבתי כולם.

לא סתם כתבתי על דוגו ארגנטינו שהוא הורג נמרים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עובדה מעניינת על פיטבול - זהו לא כלב שמירה כל כך טוב. הכלבים פחות אגרסיביים לבני אדם היות והגזע נוצר על מנת להלחם נגד בעלי חיים מסויימים.

בלי קשר- The One - אנחנו אמנם לא מכירים אישית אך על סמך מה שאתה רושם אין לך מושג בכלבים ובלי קשר גם הבנת הנקרא לא כל כך באה לידי ביטוי אצלך.

זה הכל. לי מפריע שיש אנשים שמצפצפים על החוק ומנפנפים בטיעונים כמו: "אני מכיר את הכלב שלי, הוא בובה, הוא מותק,

הוא לא יכול לפגוע בזבוב".

עד הרגע שהוא פוגע ותולש את הפרצוף לאיזו ילדה קטנה בת 3.

אתה לא מבין שזה לא יקרה? תקרא את ההודעות שלי.

במידה והבעלים מבין ומכיר את הכלב שלו והכלב גדל בצורה נכונה הדבר פשוט לא יקרה.

שים ילדה עם חתיכת בשר ביד שלה ושחרר את הכלב שלי ולא יקרה לה כלום.

אני אומר את זה בבטחון מוחלט. למה? כי כפי שכבר אמרתי

אני מכיר את הכלב שלי ויודע מתי הוא יתקוף ומתי לא.

הבעיה היא הבעלים בלבד!!. לכלב אין שום אשמה בעניין.

כלב מגיב לאגרסיביות ואנרגיות שליליות לכן אם תרים יד על חברך ליד כלב כזה לא יקרה לך כלום אלא אם תתקוף את החבר.

אתה חושב שהכלב בלתי צפוי ובכל רגע הוא יכול להתפרץ ולהרוג. זה מה שהתקשורת מוכרת לך ולכולם.

האמת היא שזה ממש לא ככה.

פורסם
Liviur

מסטינו נאפוליטנו 60-90 קילו של גוש ענק של עצלנות.

.

ושל רוק! היית חייב לראות באיזו תערוכת כלבים שבה הייתי, היה ילד שניגש ללטף אחד כזה מיד כשסיים לשתות מים. המסטינו בסה"כ ליקק לו את היד אבל היא נשארה רטובה ברמה שלא הייתה מביישת כאילו הוא הרגע שיחק "צוללות" באמבטיה...:lol:

כרגיל התקשורת מסקרת בולשיט! במקום להתעניין איך הילד הגיע פנימה ולמה בכלל, זועקים מה הכלבים עשו לילד כאשר הוא נכנס לשטח הפרטי שלהם...

למה ילדים מותקפים בדר"כ? כי הם טמבלים. הם יקפצו לכלב, יפתיעו אותו וינרצו ללטף אותם. אבל הרגע הפתעת אותו אז התגובה הראשונה תיהיה פניאקה ומאוד יכול להיות נשיכה (אותי אם מישהו היה מפתיע מאוד יכול להיות שהוא היה מקבל אגרוף לפרצוף, אם באמת הייתי נבהל, כתגובה אינסקטיבית.אז שימו עליי אזיקים!). בגל זה אני לא מרשה לאנשים ללטף את הכלבה שלי. זה וגם העובדה שמי יודע במה אותו אדם נגע קודם ומה הוא מעביר לכלבה שלי עכשיו. לא רוצה מחלות אלייה!

פורסם

חברה , לא צריכים לשכנע אותי , אני מכיר מספיק מסטינו נאפוליטנו ושאר מני הכלבים שכתבתי.

הכל תלוי בחינוך.

ד"א , מתוך סריקה של הכתבה:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/541227_10150698744629284_595924283_9147744_1392112184_n.jpg

פתאום לא "זרקו אותו" , אלא הילד נכנס כי עף לא הכדור... (משום מה , אני יותר מאמין למשטרה ולדיווחים שהיא קיבלה.) וכאמור - גם המשטרה מסכימה שאין שום אשמה בכלבים או בהתנהגות הבעלים.

ומה היה קורה אם הכתבה היתה יותר משהו כמו:

נער ניסה לחדור לשטח פרטי לבית בחולון - ו2 כלבים מנעו ממנו. (ומי יודע , מחר זה יהיה גנב והילד שלך בתוך הבית חס וחלילה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
ושל רוק! היית חייב לראות באיזו תערוכת כלבים שבה הייתי, היה ילד שניגש ללטף אחד כזה מיד כשסיים לשתות מים. המסטינו בסה"כ ליקק לו את היד אבל היא נשארה רטובה ברמה שלא הייתה מביישת כאילו הוא הרגע שיחק "צוללות" באמבטיה...:lol:

הרשימה שהצבתי למעלה לא באה מהראש אלא מהניסיון הפרטי שלי. כשהייתי ילד היית למסטינו הרגל מגונה שכזה לשתות מים ולבוא לשחק היינו "משחקים" תופסת ואני עד היום מסרב לקבל איך גוש כבד של 70 קילו הצליח להשיג אותי כל פעם מחדש.

Liviur

אני לא מנסה לשכנע אף אחד ובמיוחד לא אותך :wink:

הצגתי רשימה של חבר'ה חמודים וטובי לב שפוטנציאל הנזק שלהם לדעתי יכול לעלות על חלק מהכלבים שכן נמצאים ברשימה ה"מסוכנת" ולהדגיש בעצם את מה שאתה אומר עוד מההודעה הראשונה- בעלים ותקשורת.

בעקבות העצומה שבנו מתכוון לארגן יש לארגן עצומת נגד יש לסרס אנשים מטומטמים כמוהו כדי שהטימטום שהוא סובל ממנו לא יעבור לילדים שלו!!

פורסם

אתה לא חושב שלשים לו רסן כאשר אתה הולך איתו בציבור, זה לא הדבר הנכון לעשות? כי אני באופן אישי חושב שכן.

ממש לא!

עם כל האהבה שלי לכלבים, הסוגים הנ"ל לא פחות מסוכנים מאקדח עם כדור בקנה.

רק אם זה בידיים הלא נכונות!!!

תתן אקדח טעון למחבל והוא יגרום לנזק מטורף.

תתן אקדח טעון לאדם מן השורה ורוב הסיכויים שהוא בחיים לא ישתמש בו!

לכלבים האלו יש יצרים בדיוק כמו לכל כלב אחר!

יצר הגנה.

יצר השרדות.

יצר שמירה על הלהקה וכו'.

אפשר לפתח אצל כל כלב, כל יצר לרמות מאוד גבוהות. (ואפשר גם לדכא את היצר לרמה שהוא לעלום לא יבוא לידי ביטוי)

ההבדל היחיד עם הכלבים האלו, זה היכולת הפיזית שלהם.

הם חזקים מאוד והם יכולים לגרום לנזק חמור.

אבל בדרך כלל הם לא מגיעים למצב שהם מממשים את היכולות שלהם!

אלו כלבים מאוד רגועים! מאוד בטוחים בעצמם! ומאוד מאוזנים מנטאלית!

כמו שרשום שהכלבים בתוך החצר לא צריכים להיות עם מחסום פה או קשורים

אני דוגל בזה שהכלבים אף פעם לא אשמים רק הבעלים אשמים!

הילד נזרק או קפץ לתוך החצר אז הכלבים עשו מה שהם היו צריכים לעשות לשמור

גם גולדן יכול לתקוף ולהרוג

כלב זאב גם יכול,לא תשמעו על זה כי זה לא "כלב מסוכן"

כמו שחלקאים מותר לירות באנשים

הכל בחינוך של הכלב

אני הייתה לי כלבת אמסטף מזה 12 שנה והיא הלכה לעולמה לפני שבועיים וחצי :-(

במשך ה 12 שנה שהיא הייתה אצלי היא בחיים לא נבחה נהמה או ובטח לא נשכה

היא גודלה והתנהגה כמו פודל,למרות שעדיין היינו צריכים לשמור על כל מיני דברים מסויימים כי אחרי הכל היא הייתה כלבת שמירה

נגיד מישהו היה נכנס לבית הוא היה חייב להיכנס רק שאנחנו פתחתנו את הדלת ולא שהוא נכנס בלי רשות.

אני מדבר על כלבי אמסטף...מי שלא גידל כלב כזה בחיים שלו לא יבין בחיים כמה נשמה הכלב הזה!

וכמה טוב לב יש למלאך הזה!

משתתף בצערך על הכלבה שלך! :-(

מעבר לזה, אני מסכים איתך לגבי כל מילה!

אלו כלבים מדהימים עם לב ענק!!

אתן לך את הדוגמא הכי פשוטה כי נראה שאתה מפספס את הנקודה שלי.

נסה פעם ברחוב ממרחק של 3-4 מטרים להרים ידך גבוה באוויר לחברך. תראה שלא יקרה כלום.

נסה פעם ברחוב ממרחק 3-4 מטרים להרים ידך גבוה באוויר לכלב מסוכן. תראה שאם לא יקרה כלום - שיחק לך המזל.

מבין את ההשוואה שלי?

כלב מסוכן פשוט מגיב כשהוא מרגיש מאויים ולא בהכרח כשבעליו מרגישים מאויימים. הוא משתמש במינימום שיקול דעת

אם בכלל (והתנסחתי פה במתן מחמאות לכלבים מסוכנים).

בולשיט!!

אין לך שום מושג בכלבים ובגלל אנשים כמוך יוצא לכלבים האלו שם רע!

לי היה גולדן רטריבר, רגוע, שליו, חברותי ומדהים. הוא היה הבייביסיטר המועדף על הבנות דודות הקטנות שלי.

אך יום אחד, חבר בא וטפח לי על הכתף (זה באמת היה מאוד חברי. לא בציניות).

הוא סיים עם 15 תפרים בזרוע!

החבר לא התלונן במשטרה. הוא הבין שהכלב בסך הכל התנהג ככלב.

דרך אגב, עד יומו האחרון, הכלב המשיך לבלות בחברת ילדים קטנים.

אמא של חבר שלי עבדה במעון לילדים מפגרים. הייתי מגיע עם הכלב על מנת שהילדים "ילטפו" אותו.

בכוונה כתבתי "ילטפו" עם גרשיים, כי לא היה להם ממש רגש. זה היה יותר כמו מכות (ולפעמים חזקות), על הראש. הכלב במשך כל הזמן הזה קשקש בזנב ולא אמר כלום.

Liviur

קאנה קורסו- 50-70 קילו של אהבה בלתי נגמרת!

מסטינו נאפוליטנו 60-90 קילו של גוש ענק של עצלנות.

רוטווילר - 35-45 של אמינות מוחלטת.

בול מסטיף 40-55 קילו של רוגע.

והרשימה ממשיכה... ומגיע גם לאמסטף הידוע לשמצה.

פיטבול 25-35 קילו של שובבות, נאמנות, אהבה ענקית, שמחת חיים ולשון אחת מאוד ארוכה שמלקקת כל היום!!!

הכל מתחיל בחינוך של בעל הכלב בראש ובראשונה ולאחר מכן הבית והתנאים שהכלבים מקבלים.

מכאן אני שותף להרגשה של בעלי הכלבים ואני גם לא מחזיק מחסום לכלב.

:arrow::arrow::arrow:

חייבים להבין שהכל מתחיל ונגמר בבעלים!

אני מכיר אישית לברדור שנשך כמה וכמה אנשים.

לקוקר ספאנייל יש את אחוז הנשיכות הגבוה ביותר מבין כל הכלבים!

סתם לידע כללי.

הפיטבול נבחר ככלב המשפחה הטוב ביותר באנגליה!

בעבר, משפחות אצולה באירופה, היו לוקחות פיטבולים (ודוברמנים), כבני לוויה לילדים שלהם. הכלבים היו 24/7 סביב הילדים והיו מגנים עלהים. ולא נראה לי שהיו שם מקרים של נשיכות כלפי ילדי הבית.

נתון מעניין.

לקוח מדו"ח שנתי 2008 של מחלקת השרותים הוטרינרים:

סה"כ נשיכות בין השנים 2006-2008 - 4,144

מתוכן נשיכות ע"י "גזעים מסוכנים" - סה"כ 175

מעניין מה השאר...פודלים? פינצ'רים? לברדורים?

הנתונים לקוחים מכאן

בקיצור, כל מי שניזון משמועות מהתקשורת, בבקשה תפסיקו לZיין ת'מוח ותפסיקו ברצח האופי של הגזעים המדהימים הללו!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כל מי שטוען שפינצ'ר ופודל לא מסוגלים לגרום לנזק, יתכבד ויבדוק איזה כלבים יש בצבא ומה הם מסוגלים לעשות.

מבטיח לכם שתראו גם פודלים וקוקר ספנייל אכזריים.

אגב, אם יש בכניסה לחצר שלט של כלב מסוכן או אזהרה, זה לא פוטר את בעל הכלב והכלב מכל נזק שיגרם לכל אדם שנכנס ללא רשות לחצר? הרי הילד הזה לא שונה מגנב שנכנס בלילה, והחוק מאפשר לכלב לנשוך גנב אם יש שלט על הימצאות הכלב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איני בעלים של כלב (רק תוכי והוא דווקא נושך לא מעט) אבל כל ההיסטריה הזאת נשמעת לי מוגזמת לגמרי.

פציעות רציניות מנשיכות של כלבים (כאלה שמגיעות לחדשות) קורות פעם בשנה-שנתיים, וגם רוב התקיפות האלה קורות כאשר חודרים לטריטוריה של הכלב או ע"י כלבי רחוב.

כמה שזה נשמע מפחיד, סטטיסטית זה כמעט כלום, בטח כשמשווים את זה לכמות הנפגעים השנתית מפעולות יומיומים אחרות שאנחנו עושים.

זה מזכיר לי את הפחד הבלתי מוסבר מכרישים וההיסטריה בטיסות, כאשר ברור לכולם שהסיכוי למות בדרך לים\לשדה תעופה הוא גדול בהרבה, אבל עדיין אף אחד לא אוחז בפחד במשענת היד כשמתניעים את הרכב.

מספיק כבר עם ההיסטריה מכל דבר, תנו לחיות קצת.

ד"א - הפעם היחידה שהייתי באמת קרוב להינשך, היה מדובר בכלב מעורב בגודל של שרקן.

פורסם

+1. הסיכוי לעשות תאונה גבוה מהסיכוי שאיזה כלב יקרע לך את הצורה, אז מה? לא נסע ולא ננהג? כן בטח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. לא כל פעם שכתוב בעיתון "אמסטף" זה אכן אמסטף.

2. אמסטפים אינם יותר מסוכנים מכל כלב גדול וחזק אחר.

הלקח הכי חשוב מכל הסיפור הוא - כלב זה לא מכונת שמירה.

כמו שאתה לא שם מכונת יריה אוטומטית בגינה, שתירה בכל מי שייכנס, אל תחזיק כלב אגרסיבי לשמירה. אתה לא יודע במי הוא עלול לפגוע, ומי שרוצה להכנס דווקא אליך הביתה, יכול לנטרל אותו בקלות.

בנוסף, כלב זה יצור חי וככזה הוא לא צפוי (מי יותר ומי פחות). ברגע שאתה מגדל כלב להיות אגרסיבי, אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח איך ומתי זה ייצא. כלב יכול לקחת סיטואציה תמימה (חבר מוריד כאפה לבן שלך) ולפרש אותה ככזו שמצריכה התערבות שלו.

יש להקפיד, בוודאי אם מגדלים כלבים חזקים וגדולים, שהכלב תמיד כנוע ופאסיבי ביחסו לבני אדם, אלא אם אתה באמת מקצוען שיודע מה הוא עושה, ומקפיד לגדל את הכלב תחת השגחה נכונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...