Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מתחילת השבוע המצבר שלי מג׳עג׳ע, אתמול הוא שבק סופית והנעתי עם בוסטר, מאז האזעקה והנעילה מרכזית לא עובדת, כמובן שגם המרימי שמשות. גם לאחר החלפת המצבר לחדש עדיין לא עובד, אמר לי הבחור בשנפ לבדוק את הפיוזים של האזעקה אבל אין לי מושג איפה הם נמצאים.

האזעקה היא אזעקה די ישנה, שלט שחור כזה מלבני עם 2 כפתורי גומי בצורת אליפסה, אעלה תמונה שלו מאוחר יותר.

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

כנראה שהאזעקה שלך התאפסה, קרה לי פעם אחת,

האם שאתה נועל את הרכב מדלת הנהג או הנוסע הקדמית , עם המפתח , כל הדלתות ננעלות?

במידה וכן , המערכת של הנעילה מרכזית תקינה, אך מאופסת.

גש למתקין אזעקות על מנת ללמד את השלטים מחדש מול האזעקה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כן, הנעילה המרכזית עובדת עם המפתח, אז אתה אומר ללכת למתקין? רציתי לחסוך את הפרוצדורה ולסדר זאת בעצמי, האם זה אפשרי?

פורסם

אם הנעילה המרכזית לא פועלת עם המפתח, נראה שיש נתיכים שיש להחליפם, הן של הנעילה המרכזית, והן של מערכת האזעקה.

אם הנעילה המרכזית פועלת עם המפתח, אך לא פועלת עם השלט, יש לבדוק נתיכי אזעקה, ו/או לאפס את האזעקה, ככל שלא נגרם לה נזק.

כאמור, יש להתחיל בבדיקת נתיכים מקוריים של הרכב, ואחרים .

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז זהו שחיפשתי את ה״מוח״ או את היחידה של האזעקה ולא מצאתי אותה, מישהו יודע איפה זה נמצא אולי?

• תוכן חדש...