Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחירו של הרכב הנ"ל. האוטו עם 85 אלף ק"מ יד שלישית כאמור.

הבעלים האחרונים הוא פרטי ונראה שגם לפני זה היו ידיים פרטיות. האוטו נראה די בסדר (אני אקח אותו לבדיקה עוד כמה ימים).

המחיר המבוקש הוא 35K. האם נראה לכם מחיר הגיוני או שאפשר להשיג בפחות ? (אחרי הבדיקה אנסה להוריד עוד קצת).

האמת שהיה בתמונה עוד רכב אחד גם 2007 אבל הוא יד 2 עם 100 אלף ק"מ באותו מחיר פחות או יותר.

שאלה כללית, מה עדיף יד נמוכה או פחות ק"מ ? לדעתי עדיף פחות ק"מ. מה דעתכם ?

זה כבר 2 שאלות :)

בכל מקרה , מקווה שתוכלו לעזור לי.

בתודה מראש.

פורסם

לא כתבת אם הרכב ידני או רובוטי, 1.2 או 1.4.

אני לא חושב שיש תשובה אחת לשאלה שלך. יש מקרים בהם רכב עם יד גבוהה יהיה במצב מצויין ויש מקרים בהם רכב עם קילומטראז' נמוך יהיה במצב פחות טוב. גם רכב עם 30 אלף קילומטרים יכול להיות עם פגיעות רציניות במרכב ובשלדה ורכב עם 100 אלף קילומטרים יכול להיות שמור ומטופל.

פורסם

תבדוק האם היה בעברו בהשכרה או ליסינג. זה משפיע בצורה רצינית על המחיר.

כמו כן הייתי לוקח את המטופל והשמור יותר, לא את זה עם היד הנמוכה או הק"מ הנמוך.

פורסם

תגיד אתה. אנשים לא מכירים את המחירון ולא את הרכבים שאתה רוצה לקנות.

אולי זה מעל המחירון? אולי זה ממש זול? אולי הם ליסינג? אולי עברו תאונה?

פורסם

האוטו ללא תאונות , כל 3 הידיים פרטיות, 85 אלף ק"מ כאמור.

המחירון המשוקלל הוא 43K.

אתם מתמצאים בשוק המכוניות המשומשות לכן אני שואל.

אולי רכבים כאלה נמכרים רק כמה אלפים מתחת למחירון , אולי הם נמכרים הרבה מתחת למחירון ...

אני רק רוצה לקבל פחות או יותר תמונת מצב לגבי השוק.

שוב תודה

פורסם
8K מתחת למחירון זה מצוין.

זה קצת חשוד 8K מתחת למחירון לאוטו במצב יחסית טוב עם רק 85K, לא?

לפי איזה מחירון הוא בדק יצחק או יד 2?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

במידה וזה עוזר, לפני יומיים,

חבר של אחי סגר עסקה ב"קל-אוטו" , על פיאט גרנדה פונטו 1400 רובוטית 50K ק"מ שנת 2009 במחיר של 47K ש"ח (עדיין לא קיבל את הרכב אך שילם מקדמה 1000 ש"ח ,ונאמר לו שהמחירון שלה 61K ש"ח לפי יצחק לוי)

על פי הטפסים שהם הציגו, נראה מצויין. אך בע"ה אעדכן בהתפתחויות לגבי מצב הרכב בפועל.

פורסם

תודה

לקחתי את הרכב עם ה85 ק"מ לבדיקה.

פתחתי נושא חדש בעניין הבדיקה.

אשמח לשמוע חוות דעת בפוסט החדש.

תודה

• תוכן חדש...